Living Loud debut live concert

Waterfall-K

🎹🎹🎹🎹🎹
Πόντοι
1,848
Για να ανεβουμε λιγο με ενα live απο τους Living Loud. Οι μουσικοι που απαρτιζουν αυτο το project δεν χρειαζονται συστασεις.

https://www.youtube.com/watch?v=Cq-ep8IS6cw

Jimmy Barnes - vocals

Steve Morse - guitar

Don Airey - keyboards

Bob Daisley - bass

Lee Kerslake - drums

Αγαπημένοι οι Daisley και Kerslake από εποχές Ozzy! :)

Αγαπημενος ο Daisley απο Uriah Heep και Gary Moore μερια και ο Kerslake απο Uriah Heep φυσικα. Οχι, δεν μου αρεσει ο Ozzy. :P

Waterfall-K είπε:
Αγαπημενος ο Daisley απο Uriah Heep και Gary Moore μερια και ο Kerslake απο Uriah Heep φυσικα. Οχι, δεν μου αρεσει ο Ozzy. :P
Εμένα μου αρέσουν και οι 3! ;D 8)

Ωραιο live btw, δεν το ειχα δει, ειχα ακουσει μονο το αλμπουμ τους. Και βρηκα το live τυχαια ψαχνοντας για ενα ολοκληρωμενο live των Dixie Dregs. 8)

Nα και ο Ozzy που λεγαμε. Στο 43:00 εχει μια απιστευτη εισαγωγη/σολο του Don Airey στο Hammond και καπακι παιζουν το "Mr. Crowley" του Ozzy. ;D

Και πως να μη το παιξουν αφου τρεις απ'την μπαντα (Airey/Daisley/Kerslake) επαιζαν και στο κανονικο "Mr. Crowley".
image.gif

Waterfall-K είπε:
Nα και ο Ozzy που λεγαμε. Στο 43:00 εχει μια απιστευτη εισαγωγη/σολο του Don Airey στο Hammond και καπακι παιζουν το "Mr. Crowley" του Ozzy. ;D

Και πως να μη το παιξουν αφου τρεις απ'την μπαντα (Airey/Daisley/Kerslake) επαιζαν και στο κανονικο "Mr. Crowley".
image.gif
Να σου πω την αλήθεια δε μου άρεσε ο Morse σε αυτό το ''Randy Rhoads Medley''.Δεν τα πειράζουμε μερικά πράγματα! :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back