live σε σχολειο...

RoPe

Νέο μέλος
Πόντοι
16
λοιπον...με την μπαντα μου μας καλεσαν σ ενα σχολειο να παιξουμε εληνικα ροκακια(τρυπες,ξυλινα σπαθια,σιδηροπουλο,κιτρινα ποδηλατα,πυξ λαξ κτλ).το σχολειο νοικιασε μηχανηματα απο τον δημο(300ευρω).ειπε στον υπευθυνο(λεμε τωρα) απτον δημο να ειναι εκει κατα τις 10και30 και ηταν ολα ωραια και καλα.εμεις ετσι χαρουμενοι που θα παιξουμε με πολυ χαβαλε με τους φιλους μας απο κατω με πολυ γελιο πριν τις πανελλαδικες ετσι για να ξεσκασουυμε λιγο και να φυγει και το αγχος...ο μαλ εεεε ο υπευθυνος τελικα σκαει μυτη στις 12και45.ολοι ειχαμε εκνευριστει και ειχαμε ξενερωσει αλλα ενταξει λεμε κατι θα του ετυχε...με το που βγαινει απτο βανακι τον ρωταω τι εγινε και γιατι αργησε(ευγενικα)και αρχιζει και φωναζει και λεει ποιος εισαι εσυ που θα μου ζητησεις και τον λογο και οτι θελω θα κανω.του λεω πληρωνεσαι για να το κανεις αυτο και πρεπει να το κανεις σωστα και ολοκληρος αντρας εισαι και φωναζεις σε μενα...?ε εκει εγινε το σωσε...αρχιζε να φωναζει ακομα πιο πολυ...μαζευτηκανε που λετε τα παιδια(καμια 30αρια φιλοι και μπαντα)και απλως τον κοιτανε ε σε καποια φαση σταματαει και πολυ ευγενικα λεει που θα στησουμε???εμεις γελαμε και του λεμε πλακα κανεις παρε δρομο...

το θεμα ειναι γιατι να υπαρχουν τοσο μαλακες ανθρωποι...στο κατω κατω δν ζητησαμε κατι παραλογο...

Μην ανησυχείς.

Απλά ήσαστε πολύ άτυχοι και πέσατε στο μοναδικό μαλάκα στην Ελλάδα.

Από 'δω και πέρα τα πράγματα θα στρώσουν και δε θα ξανασυναντήσεις τέτοιους ανθρώπους στη ζωή σου.

ρε συ μν κοροιδευεις τα λεω σοβαρα και στεναχωρηθηκα πολυ που δν εγινε το λαιβ.και δηλαδη τι απλως πρεπει να κατσω και να πω ε ενταξει μωρε ολοι ετσι ειναι...ελεος...

δηλαδη τι απλως πρεπει να κατσω και να πω ε ενταξει μωρε ολοι ετσι ειναι...ελεος...
Δεν είπα αυτό, αλλά μην πέφτεις κι απ' τα σύννεφα.

ομολογω πως δεν το περιμενα γιατι ειχα μιλησει μαζι του και με διαβεβαιωσε οτι θα ειναι στην ωρα του...τι να πω τουλαχιστον να καταλαβει την μαλακια του αν και δν νομιζω ωστε να μν παθουν και αλλοι τα ιδια...

το σχολειο νοικιασε μηχανηματα απο τον δημο(300ευρω).ειπε στον υπευθυνο(λεμε τωρα) απτον δημο να ειναι εκει κατα τις 10και30 και ηταν ολα ωραια και καλα.
Οι δύο αυτές έννοιες' date=' δηλαδή η έννοια "υπεύθυνος" με την έννοια "δήμος" (γενικά δημόσιο) είναι έννοιες παράλληλες, ποτέ τους δεν θα συναντηθούν, απλά θα συνεχίζουν την πορεία τους στο άπειρο.

Οκ, τέρμα τα ποιητικά, τώρα χώνουμε.

Οι άνθρωποι αυτοί πάσχουν από χρόνια ηλιθιότητα, δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται σαν ένηλικα όντα, ικανά να σκεφτούν αλλά σαν σκώληκες, και γενικά ασπόνδυλα όντα χωρίς εγκέφαλο.

Θυμήσου αυτό που θα σου πω, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην εμπιστεύεσαι δημόσιο υπάλληλο, θα σε πληγώσει στο τέλος, διότι:

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ = ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑΝ Α-ΚΑ-ΤΑ-ΛΛΗ-ΛΟΣ

Τάδε έφη (δεν λέω, καλό γκομενάκι η Έφη) kwstas79.

Καλά κάνατε και τον διαολοστείλατε!Αυτό θέλουν.Παιδιά σου λέει είναι.....

Εμείς παιδιά και εσύ ζώον :)(για τον υπάλληλο πάντα)

η κατασταση ειναι απεριγραπτη σε καποιες περιπτωσεις!!εμεις εχουμε παιξει συνολικα 7 live...Ε λοιπον στα 2 απο αυτα παρολο που εγιναν μας αναγκασαν να στησουμε κ εμεις σαν μαλακες!!Μαλιστα στο τελευταιο πριν ενα μηνα εγινε μια τετοια πΟ%$στια!!αν και ειχε τρελο κοσμο,αποζημιωθηκαμε,εγω ομως απο τοτε εχω προβλημα με τη μεση μου (ασχημο) γιατι σηκωσα βαρος αντι να παιζω τα πληκτρακια μου!!και σε 2 μερες δινω πανελλαδικες!!Πηγα στη δευτεροβαθμια(εκπαιδευτικη διευθυνση) και εκανα αναφορα σε μια γνωστη μου για το χαλι!!και επειδη αυτο συνεβη και σε αλλα συγκροτηματα πιο παλια τους ειπαμε οτι θα ρεζιλεψουμε το δημο σε περιπτωση που ξανασυμβει κατι τετοιο!

Καλά από μαλάκες άλλο τίποτα. Και το φοβερό είναι αυτό, που σου τη λένε κι από πάνω. Τι να πεις, τους κατεβάζεις δυο καντήλια, τους κάνεις ρόμπα παντού και ελπίζεις να τους ενοχλήσει αυτό και να χαλαρώσουν λίγο τη μαλακία!!! Βέβαια, αν έχεις τρόπο (και δεν εννοώ να τους σπάσεις στο ξύλο :lol:) να τους "τιμωρήσεις" για τη λογική τους το κάνεις. Βασικά είναι πολύ απλό κατά τη γνώμη μου. Όταν μια εταιρία που ασχολείται πχ με μουσική σου κάνει κάτι τέτοιο απλά εξηγείς ότι "ok, είστε απαράδεκτοι επαγγελματίες, και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό μέχρι το βράδυ θα το έχει μάθει η μουσική σκηνή της χώρας", και απλά έρχεσαι και το γράφεις εδώ. Αλλά να το ξέρουν! Μπας και πάρουν χαμπάρι τι παίζει!!! :evil:

Μπα, σιγά μην χαμπαριάσουν τα ΜΟΣΧΑΡΙΑ.

Όπως όλα τα ΖΩΑ μόνο από ξύλο καταλαβαίνουνε αυτοί.

Μπα' date=' σιγά μην χαμπαριάσουν τα ΜΟΣΧΑΡΙΑ.Όπως όλα τα ΖΩΑ μόνο από ξύλο καταλαβαίνουνε αυτοί.[/quote']

μια ειναι η λυση!ξυλο ξυλο ξυλο ξυλο και μετα να τους κλεισουμε σε ενα δωματιο με 10 μαυρους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ναι ναι και οποιος το εχει πιο μεγαλο(το ξιφος)θα νικησει(μαλλον οι μαυροι)

Trending...

Νέα θέματα

Back