Καλημερα παιδια.
Εχω διαβασει τα σχετικα ποστ για ηχομονωση και εχω μαζεψει κάποιες πληροφορίες.
Αυτο που θα ηθελα να πετυχω είναι το εξής,
..
Καταρχην μιλαμε μονο για κιθαρα και οχι για πρόβες κτλ κτλ
Ενισχυτης κιθαρας Orange rockerverb 50 με 2*12 καμπινα
θέλω να φτιαξω το δωματιο ετσι ωστε να μπορω να παιζω με τον ενισχυτη, σε λογικη ενταση. Μου αρκει εκει που αρχιζει να ανοιγει το οποιο βεβαια για σπιτι ειναι αρκετα δυνατα αλλα νομίζω όχι υπερβολικά.
Το δωματιο ειναι περιπου 15τετραγωνικα μετρα
και ευτυχως δεν εχει μεσοτοιχια με αλλο διαμερισμα παρα μονο ο ενας τοιχος..συνορευει με αλλο δωματιο του σπιτιου μου
Λεω να τα στησω κάπως ετσι..
κανω προχειρο σχεδιο
οπως βλεπετε μονο ο ενας τοιχος επικοινωνει με το διαμερισμα, οι αλλο τρεις επικοινωνουν με την φύση
Προς το παρων εχω ενισχυτη στον δεξι τοιχο αφου ο αριστερος ειναι νουλαπα .
Δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να ηχομονωσω κανονικα το δωματιο
και θα ηθελα αν γινετε να κανω εστω κατι καλυτερο για να μην πνιγομαι στις αντανακλασεις του ηχου και αν γινετε να με ακουνε έστω λιγο λιγοτερο απο τώρα???
Σκοπός ειναι να μελετάω με τον ηχο που μου αρεσει οπότε και δεν επιθυμο τεράστιες εντασεις.
ηχοπαγίδες?? Μοκέτα? μονωτικό πάτωμα αξίζει?
Στη πόρτα μπορω να βάλω κατι πάνω?
Προς το παρων εβαλα γυρω γυρω λαστιχακι και εκοψε λιγο...
Με αυτη τη παλιο ντουλάπα? να κρεμασω κανα πανι μπροστα της?
Αν εχετε καμια προταση για διαφορετικο στησιμο του δωματιου (σε αλλο σημειο ο ενισχυτης)..ειμαι ολος αυτια!!!
Ευχαριστω
Εχω διαβασει τα σχετικα ποστ για ηχομονωση και εχω μαζεψει κάποιες πληροφορίες.
Αυτο που θα ηθελα να πετυχω είναι το εξής,
..
Καταρχην μιλαμε μονο για κιθαρα και οχι για πρόβες κτλ κτλ
Ενισχυτης κιθαρας Orange rockerverb 50 με 2*12 καμπινα
θέλω να φτιαξω το δωματιο ετσι ωστε να μπορω να παιζω με τον ενισχυτη, σε λογικη ενταση. Μου αρκει εκει που αρχιζει να ανοιγει το οποιο βεβαια για σπιτι ειναι αρκετα δυνατα αλλα νομίζω όχι υπερβολικά.
Το δωματιο ειναι περιπου 15τετραγωνικα μετρα
και ευτυχως δεν εχει μεσοτοιχια με αλλο διαμερισμα παρα μονο ο ενας τοιχος..συνορευει με αλλο δωματιο του σπιτιου μου
Λεω να τα στησω κάπως ετσι..
κανω προχειρο σχεδιο
οπως βλεπετε μονο ο ενας τοιχος επικοινωνει με το διαμερισμα, οι αλλο τρεις επικοινωνουν με την φύση
Προς το παρων εχω ενισχυτη στον δεξι τοιχο αφου ο αριστερος ειναι νουλαπα .
Δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να ηχομονωσω κανονικα το δωματιο
και θα ηθελα αν γινετε να κανω εστω κατι καλυτερο για να μην πνιγομαι στις αντανακλασεις του ηχου και αν γινετε να με ακουνε έστω λιγο λιγοτερο απο τώρα???
Σκοπός ειναι να μελετάω με τον ηχο που μου αρεσει οπότε και δεν επιθυμο τεράστιες εντασεις.
ηχοπαγίδες?? Μοκέτα? μονωτικό πάτωμα αξίζει?
Στη πόρτα μπορω να βάλω κατι πάνω?
Προς το παρων εβαλα γυρω γυρω λαστιχακι και εκοψε λιγο...
Με αυτη τη παλιο ντουλάπα? να κρεμασω κανα πανι μπροστα της?
Αν εχετε καμια προταση για διαφορετικο στησιμο του δωματιου (σε αλλο σημειο ο ενισχυτης)..ειμαι ολος αυτια!!!
Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από moderator: