Ποτέ δεν με τρέλλαιναν οι γάτες. Χάρη πάντα τους έκανα που της χάιδευα.neeq είπε:Κι εμενα μ'αρεσαν, αλλα διαπιστωσα (απο ενα φίλο), ότι εχουν τη δυνατοτητα να μετατρεψουν αναπαραγωγικά οργανα σε φουσκωμένη ζύμη ψημένη στο φούρνο, με μεγαλη ευκολία, οπότε εστρεψα πλέον την προσοχη στα γνωστά σπιτίσια γατιά ;D
Βάζουμε τον ενισχυτή στο 11 8)noe13 είπε:....αν ειναι γατουλα τι κανουμε? :-[ 8)
Η (πικρη) αληθεια ειναι οτι αυτες σου εκαναν τη χαρη και καθονταν. ;D Οι γατες ειναι ανεξαρτητες μεχρι αηδιας, παρα τα χιλιαδες χρονια που ζουν με τον ανθρωπο.audiokostas είπε:Ποτέ δεν με τρέλλαιναν οι γάτες. Χάρη πάντα τους έκανα που της χάιδευα.
Άστα βρε Καταράκτη.Waterfall-K είπε:Ειναι ακριβως το αντιθετο του σκυλου. Ειναι εντελως αυτονομες, κι αυτο ειναι που τις κανει γοητευτικες.
www.youtube.com/watch?v=s4D6Ee4-I6Iez είπε:Οι γάτες (ενίοτε κι οι γατούλες) τραγουδάνε.
www.youtube.com/watch?v=EQ3swBEBqBcΠροτιμώ τα σκυλιά. Φτάνει να ξέρουν ποιος είναι το αφεντικό![]()
Αυτη ειναι στάση σωστού ανδρος και υποκλίνομαι.audiokostas είπε:Ποτέ δεν με τρέλλαιναν οι γάτες. Χάρη πάντα τους έκανα που της χάιδευα.
Προτιμώ τα σκυλιά. Φτάνει να ξέρουν ποιος είναι το αφεντικό (άλα μου, φέρνω και μια βόλτα).
αν είναι γατούλα πρέπει να τρώει όλο τις το φαγάκι μέχρι να γίνει καμια σοβαρή γάτα..noe13 είπε:το προβλημα δεν εγκειται στο αν ο κιθαριστας ειναι λιονταρι ή πουμα....αν ειναι γατουλα τι κανουμε? :-[ 8)
Απλά επιρρεπής.Terry RoscoeBeck5 είπε:Ο Sir Firma ως γνωστόν είναι μέγας «Κουγκαρολόγος».
Εγώ που είμαι "Καγκουρολόγος", λέω ότι τα Καγκουρό πηδάνε κιόλας. ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:είναι μέγας «Κουγκαρολόγος».
Ειδικός στα καγκουρώ ή στους κάγκουρες;fusiongtr είπε:Εγώ που είμαι "Καγκουρολόγος"...
Marathon, στα τελευταία τρία threads που διάβασα εντελώς τυχαία κάνεις ακριβώς το ίδιο comment... γιατί τέτοια προσήλωση? ;Dmarathon είπε:ελπίζω να ξέρει περισσότερη ορθογραφία από εσένα 8)