Line6 Podstudio UX2 πρόβλημα.

filthy_dwarf

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καταρχάς να τονίσω οτι επικοινώνησα με line6 μέσο forum και απλά δεν δίνουν κάποια λύση.. πραγματικά δεν ασχολούνται...

Εκεί που όλα πάνε κυριλέ λοιπόν ξαφνικά μια μέρα σταμάτησε να δίνει και να δέχεται ήχο.,

δηλαδή ενώ του έδινα σήμα με το μπάσο.. δεν δεχότανε τίποτα και δεν άκουγα και τίποτα απο την έξοδο (απο mp3 μέχρι ότι θες).Ταυτόχρονα έδειχνε την είσοδο του 2ου μικροφώνου να είναι τερματισμένη.

δοκίμασα να βγάλω ότι usb συσκευή υπήρχε στο PC, άλλαξα θύρα, ξαναπέρασα drivers και το δοκίμασα και σε άλλο pc. το έστειλα NAKA λοιπόν.Με πήρε ο τεχνικός τηλέφωνο και μου λέει η καρτα δουλεύει στην στέλνω πίσω. και όντος δούλεψε μια χαρα. Μετά απο κανα 2μηνο πάλι τα ίδια... επειδή φοβάμε μην γίνεται ξανα και ξανα η ίδια ιστορία γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει;

σχετικό βίντεο: pod

ΗΕΛΠ παιδια ειμαι αχετος με computer μολις αγορασα τη κάρτα πειτε μου πως να τη δουλευω με τα ηχεια του pc και γω θα ανεβασω τραγουδι tnx ε τρελαινομαι οταν παιρνω κτ και δε μπορω να το δουλεψω

miii είπε:
ΗΕΛΠ παιδια ειμαι αχετος με computer μολις αγορασα τη κάρτα πειτε μου πως να τη δουλευω με τα ηχεια του pc και γω θα ανεβασω τραγουδι tnx ε τρελαινομαι οταν παιρνω κτ και δε μπορω να το δουλεψω
για να ηχογραφήσεις βάλε ένα απο τα προγράμματα που σου έχει μαζί η κάρτα. Το reason. η με ένα απο τα περισσότερα ανάλογα προγράμματα όπως το audacity.

btw εγώ βρήκα λύση για το πρόβλημα μου. είχε ελαφρά ξεκολλήσει κάτι απο μέσα. 

oxi den akougetai hxos ap ta hxeia tou pc ginetai auto h prepei na parw monitor? ,den exw sundemena monitor sth karta

miii είπε:
Αφού είσαι "άχετος" και μόλις την αγόρασες, το πρώτο σου βήμα είναι να διαβάσεις τα εγχειρίδια.

miii είπε:
den exei...exei mono ena 8selido pou de leei an ginete h en logw sundesh
Επελεξε το μανουαλ π θες για το μοντελο π εχεις κ διαβασε το. εχει διαφορα... basic advanced κλπ... διαβασε τα

http://line6.com/support/manuals/

Εκει π σε παει το λινκ επελεξε Pod studio

είναι άλλη κάρτα ήχου απο αυτή του pc σου οπότε τα ηχεία πρέπει να τα συνδέσεις σε αυτή :)

ωραια αρα θελω κτ που να τα κανει καρφι γιατι ειναι τα μικρα..

αρα δουλεια σημερα δεν γινεται...

δεν στέλνει σήμα 5.1 η κάρτα. το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ενα ζευγάρι ακουστικά και να τα συνδέσεις. απο οικονομικούς τρόπους είναι το ιδανικό.

ευχαριστω αρα αυριο αγοραζω ακουστικα καρφι και μετά παω και για ηχεια wow nice τι ομορφά που αισθανομαί που θα δώσω 500 ευρω επειδη ξυπνησα με gas πρωι πρωι για καρτα ηχου...το  μεγαλυτερο προβλημα λογικα θα ερθει οταν θα συνδεσω την αυτοενισχυομενη κονσόλα μου με το ux2 γιατί δεν βλεπω πουθενα αυτο το ασπρο κοκκινο που στελνει στο output h pmp αφου το γράφουν οι τίμιοι στη behringer uca 222  θα καθάριζα με 50 ευρω αλλα.....tnx παιδια

Τα ηχεία σου έχουν stereo aux είσοδο, ή έχουν μόνο τις 5.1 εισόδους;

εχει ενα 2-ch input αλλα output εχει μονο 5 ασχετο δεν παιρνει σημα και το μικροφωνο ειχα αναμένο το phantom power και έβαλα μικρόφωνο που δεν το χρειαζόταν πατάτα?

miii είπε:
αν μπορούσε να βγει νόημα από την παρακάτω πρόταση θα είχες, πιθανότατα, πάρει απαντήσεις

το  μεγαλυτερο προβλημα λογικα θα ερθει οταν θα συνδεσω την αυτοενισχυομενη κονσόλα μου με το ux2 γιατί δεν βλεπω πουθενα αυτο το ασπρο κοκκινο που στελνει στο output h pmp αφου το γράφουν οι τίμιοι στη behringer uca 222  θα καθάριζα με 50 ευρω αλλα.....tnx παιδια

Trending...

Νέα θέματα

Back