Εχω εναν orange th30 ο οποιος εχει line level fx loop (+4db). Επειδη δεν θελω να παω σε rack effects σκεφτομουν για 3-4 πεταλακια (delay, chorus, phase ισως και flanger) τα οποια εκτος απο instrument level να παιζουν και σε line level. Δοκιμασα πολλα πεταλακια και δυστυχως με ολα εχω volume drop. Ετσι ψαχνοντας βρηκα το παραπανω περιορισμο. Τοσο καιρο με τη g system δεν ειχα τετοιο θεμα και δεν το ειχα ψαξει.
Μετα απο μια ερευνα βρηκα τα εξης
Eventide
Tc timeprint series
Empress
Εκανα λοιπον μια ερωτηση στην tc για τα nova delay και modulation (μπας και συνδυασω chorus-flanger-phase σε ενα πεταλι) αλλα με εχουν συνδεσει με Καιρο και ελεγα μηπως καποιος ειτε τα εχει δοκιμασει σε σηριακη line level λουπα ειτε να τον κερασω καφεδακι και να τα φερει σπιτι να τα δοκιμασουμε.
Επισης αν ξερετε καποιο αλλο πεταλι που να παιζει σωστα πανω σε τετοια λουπα ευχαριστως να προτεινετε.Πριν τελικα αποφασισω ειτε για toneprint ειτε για eventide θα ηθελα απλα να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη για το θεμα.
Μετα απο μια ερευνα βρηκα τα εξης
Eventide
Tc timeprint series
Empress
Εκανα λοιπον μια ερωτηση στην tc για τα nova delay και modulation (μπας και συνδυασω chorus-flanger-phase σε ενα πεταλι) αλλα με εχουν συνδεσει με Καιρο και ελεγα μηπως καποιος ειτε τα εχει δοκιμασει σε σηριακη line level λουπα ειτε να τον κερασω καφεδακι και να τα φερει σπιτι να τα δοκιμασουμε.
Επισης αν ξερετε καποιο αλλο πεταλι που να παιζει σωστα πανω σε τετοια λουπα ευχαριστως να προτεινετε.Πριν τελικα αποφασισω ειτε για toneprint ειτε για eventide θα ηθελα απλα να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη για το θεμα.