Η ατάκα "λαμπάτος --> πεταλάκια" ανήκει στη σφαίρα της μυθολογίας.magicu είπε:εαν εχεις ενα καλο λαμπατο μαλλον smart!!!
Αν δεν σου χρειάζεται κάτι παραπάνω απ'αυτά που λες, τότε τα πεταλάκια είναι μια χαρά. Μάλιστα αν ψάξεις μεταχειρισμένα, θα σου έρθουν και πολύ οικονομικά. Όλα μπορούν να πάρουν ρεύμα από ένα απλό 9βολτο τροφοδοτικό + πλεξούδα τροφοδοσίας.billmavra είπε:Λοιπόν για να γίνω συγκεκριμένος το σύνολο των πεταλακίων που έχω στο μυαλό μου είναι ενα cry baby wah , ενα ibanez ts9 , ενα boss ds1 , και ενα boss ps5 ( για chorus και καμενους ήχους ...) κυρία χρήση τους θα είναι σε live με ενα συγκρότημα και στο Σπιτι....ενισχυτη έχω απλά πράγματα ενα fender frontman 65αρη με reverb ... Transistor όχι λαμπα .... Αυτά ....όσο για τα καλώδια και τα συναφή αγορασεις μια boss bcb ή η την αντίστοιχη θήκη της gator ή της Harley Benton και τα έχεις ολα μαζεμένα ...!!!
δεν διαφωνω(και εγω μια tl le εχω ;D ),αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι εαν εχει λαμπατο ενισχυτη τον αδικει με την συγκεκριμενη πεταλιερα!The Genius Loci είπε:Η ατάκα "λαμπάτος --> πεταλάκια" ανήκει στη σφαίρα της μυθολογίας.Και μάλιστα όχι "μάλλον", σίγουρα!
Άρα... διαφωνείς! ;Dmagicu είπε:δεν διαφωνω(και εγω μια tl le εχω ;D ),αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι εαν εχει λαμπατο ενισχυτη τον αδικει με την συγκεκριμενη πεταλιερα!![]()
νιωθω ψυχικα διαταραγμενος ;DThe Genius Loci είπε:Άρα... διαφωνείς! ;D
Εμένα πάλι γιατί μου «ακούγονται» καλλίτερα τα pedal σε λάμπα και τα multi effects σε solid state; Λέτε να το χάνω σιγά –σιγά; ???magicu είπε:ετοιμος ειμαι να πω οτι ενα καλο od πεταλακι θα ακουγεται καλυτερα στον λαματο απο τα od της floor pod αλλα δεν νομιζω να βοηθησει και πολυ τον φιλο![]()
Μπορεί ναι, μπορεί όχι... δεν είναι όλοι οι συνδιασμοί οι ίδιοι. Ή το ίδιο πετυχημένοι. Και εξάλλου, εξαρτάται και από το τι ζητάς.magicu είπε:ετοιμος ειμαι να πω οτι ενα καλο od πεταλακι θα ακουγεται καλυτερα στον λαματο απο τα od της floor pod αλλα δεν νομιζω να βοηθησει και πολυ τον φιλο![]()
Brother Lakis, όχι δεν το χάνεις. Αφού το ακούς, έτσι είναι. Για σένα. Αλλά αυτό δεν είναι που έχει νόημα? Αυτή σου η... ιδιαιτερότητα στην ακοή ;D σε κάνει να παίζεις καλύτερα/διαφορετικά? Σου δίνει ιδέες? H Μουσική σου ωφελείται?LK είπε:Εμένα πάλι γιατί μου «ακούγονται» καλλίτερα τα pedal σε λάμπα και τα multi effects σε solid state; Λέτε να το χάνω σιγά –σιγά; ???
I think I do BRO! Ρε σύ γιατί μου το έδειξες τώρα το Soundblox Pro !!! Να μου ανοίξεις την όρεξη........και ακόμα χρωστάω τα pedal της Boss ;DThe Genius Loci είπε:Αυτό είναι το νόημα. You dig?![]()
![]()
Είμαι γνωστός εγκάθετος... το νου σου...LK είπε:I think I do BRO! Ρε σύ γιατί μου το έδειξες τώρα το Soundblox Pro !!! Να μου ανοίξεις την όρεξη........και ακόμα χρωστάω τα pedal της Boss ;D
U should be ashamed of yourself ;D ;D ;D