Like father like son

Ωραιο..

αν και μου φανηκε οτι ο πατερας τα χρειαστηκε λιγο :ρ

Ο πατέρας έχει άλλη class... (είναι και το κουστούμι... :P )

chris4puzzle είπε:
Ωραιο..

ενταξει ο ενας ειναι 60 ετων και ο αλλος 18..... :) :)

παντως ο πιτσιρικας στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δυσκολα (αντικατεστησε τον πατερα του για καποια gigs της E street band),τα πηγε μια χαρα (18 ετων και το ΠΡΩΤΟ του gig ηταν μπροστα σε....70.000 ατομα....)

Και οι δυο τα σπανε ( το κοστουμι επισης... )

Παρεπιπτοντως ειδα αυτο στα related...

Και η φιγουρα του κιθαριστα μου κανει κατα 99% για Bonamassa...

Παντως φαινεται και η εξελιξη των drummer απο γενια σε γενια και στο παιξιμο αλλα και στον τροπο εκφρασης.

AndyC είπε:
Και η φιγουρα του κιθαριστα μου κανει κατα 99% για Bonamassa...
Quiz: Ο μπασίστας ποιος είναι ; ; ; ; ; ; ; ;)

O Jason Bohnam μου φαινεται λιγο "αγχωμενος" γιατι προσπαθει να φτασει τον πατερα του ενω στην ουσια δεν ειναι αυτο που πρεπει να κανει και για αυτο πιστευω δεν φαινεται τοσο πολυ

ωραιος ο γιος αλλα ο bonzo ηταν ο real treasure of rock drumming...;)

RayDTutto είπε:
Quiz: Ο μπασίστας ποιος είναι ; ; ; ; ; ; ; ;)
Ενταξει, κανει μπαμ η κ@λογρια...

Εν τω μεταξυ βρηκα κι ενα με τον Hank Williams, οπου το ταλεντο περασε απο παππου σε εγκονο, παραβλεποντας τη μεσαια γενια, αλλα δεν το βαζω γιατι ξεφευγει απο το drums & percussion..

P.S.:Με την καλη εννοια το κ@λογρια, πως θα μπορουσε να ειναι κι αλλιως αλλωστε...;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Mαρεσει ο πατερας με κουστουμια και ο γιος με μπλουζακι GG Allin! ;D

chris4puzzle είπε:
Ωραιο..

Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν τα χρειάστηκε καθόλου. Απλά λόγω εμπειρίας (και ηλικίας ;D) ξέρει να κάνει οικονομία κινήσεων, αντίθετα με το μικρό που λόγω έλλειψης εμπειρίας (και έλλειψης ...ηλικίας) κοπανάει αλόγιστα. Άσε που ο νταντ σουινγκάρει καλύτερα (πάλι λόγω ηλικίας και μπλα, μπλα, μπλα...).

Πάντως ήταν πολύ καλό. Δύο γενιές που παίζουν μαζί, όπως πρέπει ο καθένας για την ηλικία του και την εμπ... εντάξει σκάω!

Πι Ες: Πολύ ωραίες ο σουίνγκ χορεύτριες... 8)

Haris είπε:
Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν τα χρειάστηκε καθόλου. Απλά λόγω εμπειρίας (και ηλικίας ;D) ξέρει να κάνει οικονομία κινήσεων, αντίθετα με το μικρό που λόγω έλλειψης εμπειρίας (και έλλειψης ...ηλικίας) κοπανάει αλόγιστα. Άσε που ο νταντ σουινγκάρει καλύτερα (πάλι λόγω ηλικίας και μπλα, μπλα, μπλα...).

Πάντως ήταν πολύ καλό. Δύο γενιές που παίζουν μαζί, όπως πρέπει ο καθένας για την ηλικία του και την εμπ... εντάξει σκάω!

Πι Ες: Πολύ ωραίες ο σουίνγκ χορεύτριες... 8)
+1..

Ο πατέρας κάνει οικονομία κινήσεων,ο πιτσιρικάς έχει λιγο πιο rock συγχρονη νοοτροπία στο παιξιμο, και έχουμε waste of energy, δεν χρειάζεται τόσος χορός πίσω απο το drum set...Κοινως βλέπουμε έναν πατέρα πιο χαλαρό και να απολαμβάνει την μουσική και τον υιό σαν να λεει look at me... ;D ;D ;D ;D ;D

Bεβαια είναι καθαρά θέμα ηλικίας οπότε λογικό, ο υιός να μην έχει τόση ωριμότητα και να θελει να ξεδώσει...

Ωραιο show ομως, βλεπεις 2 διαφορετικές σχολές πάνω στα τύμπανα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back