ενταξει ο ενας ειναι 60 ετων και ο αλλος 18.....chris4puzzle είπε:Ωραιο..
αν και μου φανηκε οτι ο πατερας τα χρειαστηκε λιγο :ρ
Quiz: Ο μπασίστας ποιος είναι ; ; ; ; ; ; ;AndyC είπε:Και η φιγουρα του κιθαριστα μου κανει κατα 99% για Bonamassa...
Ενταξει, κανει μπαμ η κ@λογρια...RayDTutto είπε:Quiz: Ο μπασίστας ποιος είναι ; ; ; ; ; ; ;![]()
Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν τα χρειάστηκε καθόλου. Απλά λόγω εμπειρίας (και ηλικίας ;D) ξέρει να κάνει οικονομία κινήσεων, αντίθετα με το μικρό που λόγω έλλειψης εμπειρίας (και έλλειψης ...ηλικίας) κοπανάει αλόγιστα. Άσε που ο νταντ σουινγκάρει καλύτερα (πάλι λόγω ηλικίας και μπλα, μπλα, μπλα...).chris4puzzle είπε:Ωραιο..
αν και μου φανηκε οτι ο πατερας τα χρειαστηκε λιγο :ρ
+1..Haris είπε:Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν τα χρειάστηκε καθόλου. Απλά λόγω εμπειρίας (και ηλικίας ;D) ξέρει να κάνει οικονομία κινήσεων, αντίθετα με το μικρό που λόγω έλλειψης εμπειρίας (και έλλειψης ...ηλικίας) κοπανάει αλόγιστα. Άσε που ο νταντ σουινγκάρει καλύτερα (πάλι λόγω ηλικίας και μπλα, μπλα, μπλα...).
Πάντως ήταν πολύ καλό. Δύο γενιές που παίζουν μαζί, όπως πρέπει ο καθένας για την ηλικία του και την εμπ... εντάξει σκάω!
Πι Ες: Πολύ ωραίες ο σουίνγκ χορεύτριες... 8)
Στο 1:58 του φεύγει του Jay η μπαγκέτα και παίρνει άλλη στα καπάκια ή τη πετάει επίτηδες?Superfunk είπε: