Λίγο αποχή από Electro Pop! Ώρα για προσευχή!

vangelisorfas

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Κάποια παλαιότερα κυρίως μέλη, ίσως με ξέρουν για τις ποπιές που γράφω και για τη μεγάλη αγάπη που τρέφω σε συγχορδίες όπως, La+ Re+ Mi+...

Έχω και μία άλλη πτυχή όμως που είναι λίγο διαφορετική και πρώτη φορά την εκθέτω σε κάποιους περισσότερους από 2-3 φίλους και την κοπέλα μου...

Το συγκεκριμένο κομμάτι που έχω ανεβάσει θα μπορούσε να είναι και μία προσευχή! (Εντάξει δεν είναι, απλά για να μπούμε λίγο στο κλίμα των ημερών...)

Αναμένω τις απόψεις σας!

Εξαιρετικό !! Απο τα καλύτερα clips που εχω ακούσει εδω μέσα !!

Silot είπε:
Εξαιρετικό !! Απο τα καλύτερα clips που εχω ακούσει εδω μέσα !!
Ευχαριστώ τον Τόλη γιατί το παραπάνω σχόλιο του με έκανε να το ακούσω...(ίσως να το είχα προσπεράσει..)

Δεν έχω παρά να συμφωνήσω!.... :) ;)

Πολύ όμορφο το κομμάτι! (Αν και προσευχή δεν το λες :P)

Aκολουθεί αρκετά την mainstream λογική ως δομή, πράγμα που το κάνει ευκολοάκουστο(καθόλου κακό αυτο, το ακριβώς αντίθετο).

Το μόνο "παράπονο" είναι ότι θα προτιμούσα στην αλλαγή που κάνεις(1+15 και 2+35) να έχει πιο έντονο beat ώστε να μπαίνεις πιο καλά στο πετσί της κορύφωσης του κομματιού.

Ωραίος :)

Πι-εσ: πες μας και εξοπλισμό, σύνθια, νταμ-μασινι που χρησιμοποίησες.

Πολύ ωραίο το κομμάτι. Κι εγώ θα ήθελα να μάθω τί χρησιμοποίησες. Μου άρεσε κι η φωνή που ακούγεται.

Μία μόνο παρατήρηση (όχι παρατήρηση, μάλλον επιθυμία). Θα ήθελα σε κάποια στιγμή στη μέση του κομματιού κι όχι στο τέλος να σταματάει το beat και να μένουν μόνο τα όργανα με τη φωνή ή ακόμα και για λίγο η φωνή μόνη της με κανα εφεδάκι.

Μπράβο πάντως πολύ ωραία μουσική

Ι liked very much!!! Nice work...

Αν και δεν ειναι καθολου το ειδος που ακουω μ'αρεσε!

Πολύ ωραίο το κομμάτι σου!!!θα σε στενοχωρήσω όμως λίγο :P...εμένα δε μου μοιάζει για προσευχή,αλλά για electro-pop...και πίστεψε με δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από αυτά που ήδη παίζουν σε καφετέριες και μπαρ...αφού αυτό είναι το είδος που σου αρέσει και από οτι ακούω έχεις άποψη και φαντασία go for it...αν και στην Ελλάδα δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι  :-\!για αλλη μια φορα συγχαρητήρια!!

ΥΓ.να κάνω ένα guess??η φωνή ειναι μια λούπα από sample και η όλη δουλεία μου φέρνει σε fruity loops ;)

Έλα  έλα  παιδιά αυτά στης καφετέριες το πώς πίνει ο καθένας το καφεδάκι του είναι δικός του λογαριασμός νομίζω το παιδί ρώτησε τι γνώμη μας αν μας  αρέσει και όχι πώς να το κάνει να ακούγεται γιατί αν πούμε ο καθένας μας εδώ πώς θέλουμε να ακούγεται ούτε η κουφή δεν θα το ακούνε, το παιδί δεν παίρνει παραγγελίες, είναι φτασμένος κατά πολύ….. αυτά…   

dimmis είπε:
Έλα  έλα  παιδιά αυτά στης καφετέριες το πώς πίνει ο καθένας το καφεδάκι του είναι δικός του λογαριασμός νομίζω το παιδί ρώτησε τι γνώμη μας αν μας  αρέσει και όχι πώς να το κάνει να ακούγεται γιατί αν πούμε ο καθένας μας εδώ πώς θέλουμε να ακούγεται ούτε η κουφή δεν θα το ακούνε, το παιδί δεν παίρνει παραγγελίες, είναι φτασμένος κατά πολύ….. αυτά…   
Δεν παίρνει παραγγελίες? Να μην το έβαζε τότε. Γνωστοποιεί ένα κομμάτι και επειδή δεν είναι κομμάτι που έχει κυκλοφορήσει σε cd, μπορεί άνετα αν θέλει να κάνει αλλαγές. Μπορεί μια ιδέα που θα ακουστεί εδώ να του δώσει ένα κλικ για να κάνει κάτι διαφορερετικό.

Από την άλλη είπε "θέλω γνώμες". Γνώμη είναι και το που θα περίμενες να το ακούσεις, γνώμη είναι και το "ωραίο", γνώμη είναι και το "κάνε εκείνο εκεί".

Τώρα για το φτασμένος...γκουχ.

Χωρίς καμία σπόντα κλπ πάντα προς τον vangelisorfas, έχω πεί ήδη ότι μου αρέσει το κομμάτι.

Παραφράζοντας μια φράση γνώριμη στον Βαγγέλη (vangelis does it), θα αρκεστώ να πω ότι:

Vangelis did it again! ;) ;D

Συμφωνω απολύτως με τον animae!!!και οσον αφορα για καφετέριες,επειδη η σπόντα πάει σαφώς σε εμένα,αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά θα δεις οτι λέω οτι άνετα θα μπορούσε να παίζει και παραέξω!δεν μπορώ να καταλάβω που πειράχτηκες ???(...να ήταν και δικό σου το κομμάτι να έλεγα-αλλα και πάλι γιατι να πειραχτείς ισα ισα που τα σχόλια μας ειναι παραπάνω απο θετικά!)

Οκ sorry είμαι επηρεασμένος από έναν κομπλεξικό φίλο μου

που όποτε του πάω ένα καινούριο κομμάτι να ακούσει κάνει κριμάτισες

φυσά ξεφυσά και στο τέλος μου βάζει να ακούσω μια μελωδία από των Nescafe ξέρεις αυτό με την κλασική κιθάρα, και μου λέει αυτό είναι κομμάτι και ποιότητα, κοινώς συγκρίνει το μουλάρι με Ferrari

Για αυτό και εγώ έγραψα στη σελίδα μου αυτό

ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΖΩ ΜΕ ΘΑΒΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

http://www.musicwave.gr/dimmis/

τα σέβη μου

ΌΛΕ! Κάτσε ρε άνθρωπε, μην του ξαναπάς κομμάτι να ακούσει να ηρεμήσεις :)

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το σχόλιά σας!

Σαφώς και περιμένω τις γνώμες σας και προτάσεις που ίσως προσθέσουν κάτι στο κομμάτι που δεν έιχα σκεφτεί!

Σχετικά με όσα με ρωτήσατε:

Το κομμάτι έχει γραφτεί σε CUBASE χρησιμοποιώντας το Atmosphere για τα βιολιά, το Stylus για τα beat και το KORG MICROKORG για τα υπόλοιπα.

Δeν έχει χρησιμοποιηθεί κάνενα έτοιμο sample.

H φωνή είναι της τραγουδίστριας των OK (www.okband.gr)!  ;D

μου άρεσε πολύ! μπράβο  :)

θα συμφωνήσω οτι κάπου χρειαζόταν ένα break ή το στοιχείο της έκπληξης και επίσης εγω στη θέση σου θα έβαζα άλλους ήχους για strings (ίσως πιο πρωτότυπους και λιγότερο καθαρούς για να ταιριάζει με τα lo-fi vocals),θα τα χαμήλωνα λίγα db και θα ανέβαζα το μπάσο.

υγ:είδα και τους ok και είστε super!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα