- Πόντοι
- 16
Τα θέματα της τεχνικής μου (της ποιας; :
) στη lead τα έχω υπόψιν. I'm working on it.
Κατά τ' άλλα...;
lies_untold.mp3

Κατά τ' άλλα...;
lies_untold.mp3
Μια απ τα ιδια και δω (και χειρότερα) καταλαβαινω απολυτα τι λες - γερα λοιπον, οι ιδεες και τα τραγουδια ειναι το πιο δυσκολο, ολα τα αλλα βελτιωνονται πιο ευκολαhappydreamer είπε:@AuditoryDriving: Το θέμα της συνεργασίας με ταλάνισε αρκετά όσο προσπαθούσα και δεν μου βγαινε, αλλά δεν ενέδωσα γιατί προτιμώ να κάνω τη δική μου προσπάθεια και ας βγει μέτρια ή κακή παρά να τα δίνω πάντα σε άλλους τα δύσκολα με αποτέλεσμα να μην μάθω ποτέ. Καταλαβαίνω βέβαια ότι έτσι χαντακώνεται το κομμάτι. Χαίρομαι πάντως που σου άρεσε και σ' ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και τα καλά σου λόγια!
@cigaret13: Αν σου πω ότι με έκανε να χάσω τον ύπνο μου το κομμάτι, θα με πιστέψεις; Πάλεψα τον ήχο της lead μέχρι που πια η οποιαδήποτε αλλαγή, μου ακουγόταν χειρότερη από την προηγούμενη. Οσο για την rhythm, δεν με χαλάει κάτι αλλά θα το δοκιμάσω αυτό που προτείνεις. Σ' ευχαριστώ για την παρουσία σου και τις συμβουλές για ακόμα μια φορά!
Επίσης να ευχαριστήσω και τον gvour για κάποιες συμβουλές και ιδέες του όταν το κομμάτι ήταν σε πρώιμο στάδιο ακόμα, όπως οι φράσεις στο 2ο κουπλέ και τα δεύτερα φωνητικά στο τέλος.