Lidl πέντε σετ χορδές 10 ευρώ

Sad_Baffoon

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παιδιά δεν το βάζω για διαφήμιση, απλά είδα το διαφημιστικό που μου έριξαν στο σπίτι. Έχει για ηλεκτρική, ακουστική και κλασσική κιθάρα. Για ηλεκτρική είναι 9άρες. Λογικά μουφοχορδές θα είναι απλά είπα να το αναφέρω γιατι είναι σχετικά καλούτσικη τιμή.

Μουσι! Διαφημιση κανεις. Εχεις μετοχες! ;D

Περα της πλακας, μονο 9ρες εχει?

digisilence είπε:
Μουσι! Διαφημιση κανεις. Εχεις μετοχες! ;D

Περα της πλακας, μονο 9ρες εχει?
Μάλλον. 9άρες εδειχνε η φωτογραφία. Α ξέχασα, νομίζω είναι από 1η Νοεμβρίου.

Στα 3 πακέτα παίρνεις δώρο και 400γρ. φέτα σε άλμη, μόλις φας το τυρί, βουτάς στην άλμη τις χορδές για vintage relicking και γίνονται και συλλεκτικές...

ez είπε:
Στα 3 πακέτα παίρνεις δώρο και 400γρ. φέτα σε άλμη, μόλις φας το τυρί, βουτάς στην άλμη τις χορδές για vintage relicking και γίνονται και συλλεκτικές...
  :P :P :P ;D ;D ;D

edit:γνωρίζουμε τη μάρκα?

ez είπε:
...βουτάς στην άλμη τις χορδές για vintage relicking και γίνονται και συλλεκτικές...
Προσωπικα δεν χρειαζεται να τις βουτηξω πουθενα. Αρκει να γρατζουνισω κανενα τεταρτο

και φουυυπ να το ρελικιν ;D :P

Αυτές είναι:

GR_75423_11_b.jpg

Μακρά διάρκεια ζωής, χάρη στην αντιδιαβρωτική επίστρωση

Α) 5 σετ (περιλ. εφεδρική χορδή D)

Β) 5 σετ (περιλ. εφεδρική χορδή G)

Γ) 5 σετ (περιλ. εφεδρική χορδή D)

35 χορδές ανά σετ

;D ;D ;D για τι επίστρωση μιλάμε ακριβώς,έχω αρχίσει να ανησυχώ..

Έχει και άλλα μουσικά πράγματα.

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=25425

Υ.Γ.Πουλάω καινούργια φυσαρμόνικα 30 ευρώ και δώρο δίνω μια φλογέρα σοπράνο,

γιατί έχω μεγάλη καρδιά.

Επικοινωνία μέσω pm.

....χμ.....μορταδέλα καλή για τοστ;....

Ti lidl και #%%$& μαντολάτα...εδώ είσαστε κύριοι....αφιερωμένο...μιας και θα έρθει Παρασκευή..

Ti_LIDL_και_αγγελίες....jpg

ez είπε:
Στα 3 πακέτα παίρνεις δώρο και 400γρ. φέτα σε άλμη λευκό τυρί, μόλις φας το τυρί, βουτάς στην άλμη τις χορδές για vintage relicking και γίνονται και συλλεκτικές...
fixed

Ti lidl και #%%$& μαντολάτα...εδώ είσαστε κύριοι....αφιερωμένο...μιας και θα έρθει Παρασκευή..
το δικό σου είναι λογοτεχνία μπροστά στο δικό μου.

xarti_206.png

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ώστε από κάτι τέτοια παίρνεις υλικό για αυτά που γράφεις σε άλλα θέματα.

blue είπε:
το δικό σου είναι λογοτεχνία μπροστά στο δικό μου.
;D :'( :'( ;D :'( ;D ;D :'( :'( :'( ;D

Όλη η μικροαστική νεοελληνική βλαχοδημαρχία (υπερ)συμπυκνωμένη σε μερικές γραμμές...  :-\

Δεν υπάρχει σωτηρία,δεν υπάρχει ελπίς πρέπει να το χωνέψουμε...  ;D

Γιατι να παρεις χορδες απ τα Lidl...την στιγμή που παιρνεις τις ιδιες μαλλον χορδες απ τον Thomann...φτηνοτερα...?

http://www.thomann.de/gb/harley_benton_valuestrings_009.htm

Εν το μεταξι απιστοι Θωμαδες...οι χορδες ειναι πραγματικα επιστρομενες..γιατι δεν σκουριαζουν τοσο ευκολα..νιωθεις οτι η χορδή είναι καινούρια για αρκετο καιρο..εχουν μια περιεργή υφή κατι σαν Elixir..

και στο κατω κάτω..αν γουσταρεις να αλλάζεις χορδες κάθε 2 μερες...μια χαρά είναι..για 95λεπτα το ΣΕΤ..

alexi είπε:
Γιατι να παρεις χορδες απ τα Lidl...την στιγμή που παιρνεις τις ιδιες μαλλον χορδες απ τον Thomann...φτηνοτερα...?

http://www.thomann.de/gb/harley_benton_valuestrings_009.htm
Αν θέλεις να πάρεις μόνο τις χορδές δε νομίζω να συμφέρει ο Thomann. Έχει και 25 ευρώ μεταφορικά.

Βασικά δεν γίνεται να πάρεις μόνο τις χορδές, γιατί έχει 25 ευρώ κατώτερο κόστος παραγγελίας.  ;)

E ναι...αυτονοητο..οτι δεν θα παρεις μονο χορδες... ;D

δεν ειναι δυσκολο να μαζέψεις μια ομαδική παραγγελια με φίλους..τουλαχιστον για μένα δεν είναι...

alexi είπε:
E ναι...αυτονοητο..οτι δεν θα παρεις μονο χορδες... ;D

δεν ειναι δυσκολο να μαζέψεις μια ομαδική παραγγελια με φίλους..τουλαχιστον για μένα δεν είναι...
Σωστός!  ;)

επίσης συνοδεύονται με ειδικά προστατευτικά γυαλιά σε σχήμα πεταλούδα και σε διακριτικά χρώματα όπως φούξια ,παπαγαλί,φωσφόριζε όταν κάνεις bend να μην βγάλεις κάνα μάτι και αυθεντικό αυτοκόλλητο  για την κιθάρα LIDL  για sustain. ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ :D

ez είπε:
;D ;D ;D ;D ;D

Δεν ικανοποιήστε με τίποτα. Ξεχασατε τις εποχες που το LIDL πουλαγε κιθάρα με την μοναδική περιγραφή "-Ξύλινη" ;;; Τώρα μερίμνησε και αφιερώνει ολοκληρη περιγραφή για να μη το κοροιδεύετε:

-Ευκολόπαιχτη κιθάρα με επεξεργασία υψηλής ποιότητας– πάνω πλευρά από ερυθρελάτη με απανωτές στρώσεις και νάιλον χορδές

-Πάτος και πλευρές από ξύλο φλαμουριάς, ταστιέρα από ξύλο σφένδαμου, τάστα από πολυτελές αργυρόχαλκο

Πάρτε τις χορδες, τσιμπηστε και την βάση (ακριβουτσικη την κόβω) και κρίμα που δεν θα φέρει και αναλόγιο (αυτο ηταν φθηνο αλλα ενιοτε ευθραστο)

Tthawth είπε:
Δεν ικανοποιήστε με τίποτα. Ξεχασατε τις εποχες που το LIDL πουλαγε κιθάρα με την μοναδική περιγραφή "-Ξύλινη" ;;;
Τι θυμηθηκε...

index.php

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back