Les Paul editor v.2.0

Καπως ετσι φανταζομαι τη δικη μου Les Paul αν ποτε ειχα τα λεφτα για μια!

Αν και μαλλον Θα 'πρεπε να λεγεται Less Paul μιας και λειπουν καποια πραματακια απο πανω της (ισως βασικα).Λιτοτης σε ολο της το μεγαλειο.

Τωρα απο μαγνητες μη ρωτατε.Δεν εχω ιδεα πως θα ακουγοταν.Απλα εχω βαρεθει να βλεπω 2 humbuckers στα λεσπολια.

duckino_Les_Paul.jpg

Είναι ενδιαφέρον πάντως το ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιήσαμε διαφορετικό συνδυασμό μαγνητών απ'το κλασσικό 2 hum configuration...

X-minor είπε:
Είναι ενδιαφέρον πάντως το ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιήσαμε διαφορετικό συνδυασμό μαγνητών απ'το κλασσικό 2 hum configuration...
Α. Αυτό κράτησες εσύ.

(και όχι ότι ΚΑΡΑΚΑΓΚΟΥΡΕΨΑΜΕ εκ νέου) ;D 8)

Και το δικό μου λιώσιμο...

t22.jpg

t17.jpg

t13.jpg

t11.jpg

t8.jpg

t15.jpg

t16.jpg

t23.jpg

Είπα να τα βάλω μαζεμένα...  ;D

Λοιπον μετα απο συμβολαιο που υπεγραψα με τον σχεδιαστη thiscrookedvulture, μου εφτιαξε της 2 custom κιθαρες μου. (Dani, Niandra)  ;D

Signature_Series_-_JJF_Dani_Custom.JPG

Signature_Series_-_JJF_Niandra_Custom.JPG

Δεν ειναι τοοοσο les paul.....αλλα εγω ετσι θα την ηθελα

Les_Pau3l.jpg

εβλεπα τις δικές σας, δεν μου αρεσε καμία ( οκ υπερβάλλω, μου αρέσαν κανα δυο ) οπότε είπα να βάλω και την δικιά μου... σε επόμενο ποστ θα σας δωσω και εναν λογαριασμό για να μου κατεθέσεται λεφτα ώστε να την φτιάξω...

hollow_paul.jpg

Εγώ επειδή είμαι ολιγον φαν του Paul Gilbert μετετρεψα την PGM μου σε Les Paul... LES PAUL GILBERT! ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! οποιος θελει κανει donate να την φτιαξω κιολας!

custom_les_paul.JPG

Το παράκανα λίγο έ; Καλή φάση το προγραμματάκι!

ikoms είπε:
Να και μια από εμένα... λίγο από όλα !

gibme.jpg
Έλα ρέ; Στήν ίδια στιγμη τις ανεβάσαμε και σχεδόν την ίδια σκέψη (φιλοσοφία) χρησιμοποιήσαμε! ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχουμε βάλει ένα στοίχημα με τον rhcpgiannis, για το ποιός θα φτιάξει την πιο άσχημη κιθάρα. Η πρώτη είναι η δικιά μου. τι πιστεύετε εσείς;

skata_me_emeto.JPG

SHIT.png

thiscrookedvulture είπε:
Έχουμε βάλει ένα στοίχημα με τον rhcpgiannis, για το ποιός θα φτιάξει την πιο άσχημη κιθάρα. Η πρώτη είναι η δικιά μου. τι πιστεύετε εσείς;
Ρέ μάγκα!Την κιθάρα των ονείρων μου έφτιαξες! Τέλεια είναι! Απλά, ένα εργαλείο τέχνης!

Την θέλω τώρα! :o

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back