λεω να παρω ενα phaser

funkysoul

Μέλος
Πόντοι
48
ειμαι ψιλο ψημενος να παρω ενα phaser.δεν θελω να δωσω πανω απο 100ευρω γιατι ειναι το πρωτο modulation πεταλι που θα παρω και επιδη δεν τα πολυ αρεσω γενικος δεν ξερω και αμα θα το κρατησω κιολας οποτε και βλεπω ζεστα αυτο https://www.nakas.gr/prd/electro-harmonix-nano-small-stone-petali-phase-shifter.το εχει καποιος να πει τα + και τα -?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και εγω ειμαι σε ερευνα αγορας και παρατηρησα οτι αυτο το πεταλι boostarei λιγο το σημα , ισως το bad stone ειναι καλυτερη επιλογη

ειμαι ψιλο ψημενος να παρω ενα phaser.δεν θελω να δωσω πανω απο 100ευρω γιατι ειναι το πρωτο modulation πεταλι που θα παρω και επιδη δεν τα πολυ αρεσω γενικος δεν ξερω και αμα θα το κρατησω κιολας οποτε και βλεπω ζεστα αυτο https://www.nakas.gr/prd/electro-harmonix-nano-small-stone-petali-phase-shifter.το εχει καποιος να πει τα + και τα -?
έχω το small stone ....45 χρόνια...

Και εγω ειμαι σε ερευνα αγορας και παρατηρησα οτι αυτο το πεταλι boostarei λιγο το σημα , ισως το bad stone ειναι καλυτερη επιλογη
μαλλον θα παω αυριο να τα βαλω διπλα διπλα

Κοίτα και το Joyo/Harley Benton ,το έχω και είμαι υπερευχαριστημενος ακούγεται ακριβώς σαν το κλασσικό ,Phase 90.
το ψιλο κοιταξα στην αρχη αλλα τα joyo ετσι οπως εγινε τωρα με τα τελωνεια απο Κινα δεν συμφερει και ο Θωμας εχει τσουχτερα μεταφορικα

έχω το small stone ....45 χρόνια...
πω πω......

και made in usa

Και τα τωρινά USA είναι... αλλά από πΓιοτιτα κατασκευής βράστα κι άστα... έχουν φοβερό ήχο όλα αλλά αν σου κρατήσουν πάνω από χρόνο κάνεις πάρτυ...3 έχω αγοράσει τα τελευταία πέντε χρόνια ,ένα delay,ένα tremolo και ένα fuzz και τα τρία χάλασαν.

Εντάξει δεν περίμενα να είναι και Boss αλλά όχι και έτσι...

ειχα και εχω EHX και δεν ειχα θεμα ποτε...που ειμαι και τσαπατσουλης

Μεταχειρισμένο Phase 90, είναι ΤΟ phaser.
+1

Γιατί όχι σε μεταχειρισμένο;

Κοίτα και το Joyo/Harley Benton ,το έχω και είμαι υπερευχαριστημενος ακούγεται ακριβώς σαν το κλασσικό ,Phase 90.

Και αυτά μπορείς να τα βρεις σε μεταχειρισμένο και να αποφύφεις αυτό

το ψιλο κοιταξα στην αρχη αλλα τα joyo ετσι οπως εγινε τωρα με τα τελωνεια απο Κινα δεν συμφερει και ο Θωμας εχει τσουχτερα μεταφορικα

αφού βέβαια κρίνεις πως είναι σε καλή κατάσταση.

λοιπον πηρα το EHX μια χαρα για τα 68€ του με switch 2 επιλογων.με τον επιλογεα στην πανω θεση ειναι πιο παχυς και βελουδινος ο ηχος ταμαμ για πιασαρικα funky liks και με λιγο compressαρισμα θα μου βγαλει πολυ καλο αποτέλεσμα.στην κατω θεση ειναι ενα κανονικο phaser που ταιριαζει πιο πολυ για σολο με αρκετο drive και καθαρα ακορντα. αυτα. ααα.. και απο σχεδιαση τα σπαει.. 

IMG_20200203_130713.jpg

..και απο σχεδιαση τα σπαει.. 

Πάντα είχαν καλές επιδόσεις σε αυτό θέμα. Έχω αυτά τα δύο, μου αρέσουν πολύ αισθητικά αν και εκτός μοδός σήμερα λόγω mini pedals. To phaser έχει tolex σε τρεις πλευρές! Άλλες εποχές...

gQAc3j5.jpg

ρίξε και καμιά πενιά να το ακούσουμε,

μουσικό φόρουμ είναι όχι φωτογραφίας?

εχεις ενα δικαιο αλλα δεν εχω τον εξοπλισμο για να το κανω

Να πω την αμαρτία μου, πιο πολύ από το ΜΧR Phase 90 μου άρεσε το Malekko Omicron (mini) Phase και αυτό κράτησα - βρίσκω ότι έχει το πιο smooth phase-άρισμα από όλα τα phase που έχω δοκιμάσει. Βέβαια δεν εχω δοκιμάσει το Phase script της MXR που λένε ότι είναι πιο "απαλό" από το MXR 90, αλλά και το Malekko είναι σκυλί - μπορεί να το λυσσάξω στο πάτημα και δέκα φορές σε ένα κομμάτι... (το ανοιγοκλείνω μόνο σε περάσματα, σα να ήταν wha).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back