Laura Pausini Live at New York 2009

pericles

Μέλος
Πόντοι
98

Aυτο ειναι το δευτερο μερος της συναυλιας.Ωραια κομματια ,ωραια μπαντα και επισης καταπληκτικα φωνητικα.Για την Laura  δεν θα γραψω τιποτα !!!Μονο αυτο ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΑΡΑ .....κλασσικη Ιταλιανα με οτι αυτο συνεπαγεται.Απολαυστε τη!!!!!!!!!!!!!

Απο λαθος δικο μου ανεβασα το Δευτερο Μερος της συναυλιας πρωτα !!!!!!!!!

Αυτο ειναι το 1ο μερος .Συγνωμη !! ???ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!! ;D ;D ;D

Τρελή αγάπη και αδυναμία. Απίστευτη φωνή. Ευχαριστούμε για το upload της συναυλίας. 8)

Εδώ με μια άλλη μεγάλη φωνή. Δύο διαφορετικές πολύ καλές φωνές.

RayDTutto είπε:
Εδώ με μια άλλη μεγάλη φωνή. Δύο διαφορετικές πολύ καλές φωνές.
+1Σε κάποια σημεία είναι εκτός χρόνου ή εγώ δεν ακούω καλά λόγω περασμένης ώρας;

;D ;D ;D

Μανώλης Χναράκης είπε:
+1

Σε κάποια σημεία είναι εκτός χρόνου ή εγώ δεν ακούω καλά λόγω περασμένης ώρας;

;D ;D ;D
Λεπτομέρειες μωρέ! Αφού είναι τιτανομέγιστη, τι να λέμε. ;D

αααχχ.. ::)

Από τις πιο αδιάφορες Ιταλιάνες καλλιτέχνες. Ντόρος για το τίποτα και μπόλικο καθόλου.

P.S: In Italia amiamo PFM, Banco del Mutuo Soccorso, Area, Le Orme, Quella Vecchia Locanda. Questa era la storia del paese vicino. Rispetto! ad un genere musicale che ha creato musica gigantesca!

FatalV είπε:
Από τις πιο αδιάφορες Ιταλιάνες καλλιτέχνες. Ντόρος για το τίποτα και μπόλικο καθόλου.
Αυτή είναι προφανώς προσωπική άποψη να φανταστώ.

cyclops είπε:
Αυτή είναι προφανώς προσωπική άποψη να φανταστώ.
Δεν θα μπορούσε να είναι και κάτι άλλο, φίλε cyclops. :)

FatalV είπε:
Δεν θα μπορούσε να είναι και κάτι άλλο, φίλε cyclops. :)
Εγώ πάντως, μην έχοντας ακολουθήσει ενδελεχώς την καριέρα της, αλλά ξέροντας απλά κάποια κομμάτια της, θεωρώ ότι έχει ζεστή και εκφραστική φωνή. Γνώμη μου φυσικά, αυτά είναι γούστα. Περί ορέξεως που λένε. :)

cyclops είπε:
θεωρώ ότι έχει ζεστή και εκφραστική φωνή. Γνώμη μου φυσικά, αυτά είναι γούστα. Περί ορέξεως που λένε. :)
;) Σωστός. :)

Προφανως ο Fatalv ξερει καποια πραγματα που εμεις αγνοουμε.Τεχνικα ειναι εξαιρετη χωρις να κερδιζω τιποτα .Οσο για τους Premiata Forneria Marconi ηταν -ειναι ; οντως γκρουπαρα αλλα σε αλλο επιπεδο και στυλ.

Καλο θα ειναι να βλεπουμε και σε τι κοινο απευθυνεται παγκοσμια η Pausini - δεν ειναι ολοι αυτοι ασχετοι και οπως και να το κανουμε οι Ιταλοι γενικα εχουν την μουσικη δευτερη φυση !!!!!!!!!!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back