• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Λάθος αποστολή από Bach

Παιδες που παραγγειλατε απο bach , με τι φτανει σε εμας το δεμα μας? Με ελτα , με κουριερ, με ταχυμεταφορες, με πυραυλο ?

Μου εστειλε ενα tracking number τσεχικο τρεχα γυρευε και δεν εχω ιδεα ποτε και απο που να το περιμενω  ;D

georgekz750 είπε:
Παιδες που παραγγειλατε απο bach , με τι φτανει σε εμας το δεμα μας? Με ελτα , με κουριερ, με ταχυμεταφορες, με πυραυλο ?
Tαχυμεταφορες ελτα.

G_V_K, μαζι τα παραγγειλατε τα οργανα, τα εξοδα αποστολης και για τα 2 ποσο σας κοστισαν?

bihlas87 είπε:
Tαχυμεταφορες ελτα.

G_V_K, μαζι τα παραγγειλατε τα οργανα, τα εξοδα αποστολης και για τα 2 ποσο σας κοστισαν?

Ok,ευχαριστω! Για 2 οργανα που μολις παρηγγειλα (μια τελε και μια στρατ) μου κρατησε 55 ευρω και 8 ευρω ηταν η προμηθεια της τραπεζας για το εμβασμα  ;)

georgekz750 είπε:
Ok,ευχαριστω! Για 2 οργανα που μολις παρηγγειλα (μια τελε και μια στρατ) μου κρατησε 55 ευρω και 8 ευρω ηταν η προμηθεια της τραπεζας για το εμβασμα  ;)
Εγω ειχα πληρωσει 47 ευρω για ενα οργανο, τσουχτερο. Αν μου την ξαναβαρεσει να παρω την 'δοση' μου θα προσπαθησω να ψησω κανενα φιλο για διπλη παραγγελια.

georgekz750 είπε:
Ok,ευχαριστω! Για 2 οργανα που μολις παρηγγειλα (μια τελε και μια στρατ) μου κρατησε 55 ευρω και 8 ευρω ηταν η προμηθεια της τραπεζας για το εμβασμα  ;)
Ναι τόσο! Καλά είναι για δύο άτομα αλά τα 45 για ένα είναι κάπως αρκετά!

ΥΓ: Δεν μου έχουν στήλει ακόμα το mail με το τι πρέπει να κάνω! Με βλέπω να μένω με την αριστερή! πφφφ ???

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα