- Πόντοι
- 38
Γεια χαρα!
....ειμαι κιθαριστας αρκετα χρονια αλλα στο pc recording ειμαι τελειως newbie.....Προσφατα κατεβασα το reaper και καποια free vst's και vsti's για να κανω μια αρχη σ'αυτον τον τομεα.....επειδη εχω on board καρτα κατεβασα και εγκατεστησα τους asio4allv2...........Οταν ετρεξα λοιπον το reaper μου εδειξε ψηλα δεξια στην οθονη οτι το latency ηταν 13ms σε in και σε out...Σκεφτηκα οτι δεν ηταν καθολου ασχημο(συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει στο νοιζ) και αρχισα με το πρωτο μου project......Αφου λοιπον ηχογραφησα χωρις προβλημα τα "μπετα", (τυμπανα,μπασα κ.λ.π.) χρησιμοποιοντας αποκλειστικα midi(by hand γιατι δεν εχω keyboards),ηρθε η ωρα για το πρωτο wav (την κιθαρα μου line in)....Εκει ομως διαπιστωσα οτι το latency που ειχα εκανε απαγορευτικη την ηχογραφηση.....Ειναι οντως αυτο το latency μεγαλο η συμβαινει κατι αλλο??.....εσεις που ειστε πιο σχετικοι,εχετε ηχογραφησει με παρομοιο latency??....πολυ φοβαμαι οτι η καθυστερηση που ακουω στην ηχογραφηση (την ακουω και οταν βαλω το rec monitoring του καναλιου στη θεση "on") ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο 13ms.........Τι μπορει να συμβαινει???