• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

ηχογραφηση με audacity

gemini

Νέο μέλος
16 Αυγούστου 2009
136
0
0
65
Αθηνα
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Kαλησπερα,

Ειχα πολυ καιρο να ηχογραφησω και ειπα κανω μια αποπειρα...Σαν προγραμμα,γνωριζω και χρησιμοποιω το audacity.Εως εδω ολα καλα...ξεκιναω λοιπον την πρωτη εγγραφη,και ανακαλυπτω οτι ναι μεν γραφει αλλα στην αναπαραγωγη ενω παιζω μι και ειμαι κανονικα κουρδισμενος,η νοτα που ακουω να αναπαραγεται ειναι ρε# και αυτο στο περιπου...ειμαι σιγουρος οτι μαλλον καποια ρυθμιση θελει το software (προτιμησεις)...Ξερει καποιος να με βοηθησει?ευχαριστω

ΑΚΥΡΟΝ...ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ TAPE ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩς ΕΚΤΟς ΤΟΝΟΥ...ΜΗΠΩς ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ LATENCY?ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...

Αυτή η διαφορά του περίπου- ημιτονίου μου θυμίζει αυτήν την ταινία

maxresdefault.jpg

?

Αυτή η διαφορά είναι η διαφορά που προκύπτει αν μπερδέψεις το 44.1 με το 48 kHz sample rate. Για τσέκαρε το project sample rate σε σχέση με το rate του driver ή/ και των windows.

• Like
Reactions: fusiongtr
to audacity παντως ειναι στο 44,1...Η καρτα ηχου που χρησιμοποιω ειναι η lexicon alpha,και εχω windows 10 32 bit.πως μπορω να τσεκαρω rate του driver η των windows?

Ελα τώρα κάνε κι εσύ κάτι!

Αυτή η διαφορά είναι η διαφορά που προκύπτει αν μπερδέψεις το 44.1 με το 48 kHz sample rate. Για τσέκαρε το project sample rate σε σχέση με το rate του driver ή/ και των windows.

Φρόντισε τα βασικά ρύθμισης του project. Preferences > Quality >

Μετά φρόντισε ο driver και η κάρτα σου να συνάδει.

Trending...

Νέα θέματα