Last Vegas (SpyrosCh)

SpyrosCh

Μέλος
Πόντοι
28
Χαίρε noiz! Παρουσιάζεται ένα αρκετά κοινότυπο, παραπεταμένο κομμάτι που υπήρχε στο σκληρό εδώ και περίπου 2 χρόνια (και το πιθανότερο είναι έτσι να μείνει). Επ' ευκαιρίας αναβάθμισης (και αφού μετά από μήνες πονοκεφάλου ανακαλύφθηκε ότι το τροφοδοτικό ήταν υπαίτιο για τα συνεχή restart  >:( >:( ) είπα να το προχειροσουλουπώσω και να σας το παρουσιάσω! Το σύνολο είναι λίγο τύπου overcompressed και υπάρχουν αρκετές πρασινάδες. Και οι στίχοι τίγκα στην εφηβίλα και επανάσταση :P. Ευχαριστώ αν του αφιερώσετε χρόνο!

Pinned down to one big anchor

All kinds of shit are going down

On my neck with a pending deadline

I think it's time we threw the towel

Come the time when you can show

All the things that you have accomplished

Sit down where you once stood tall

And tell me about tomorrow

Hey, I can see that we can't survive in our Last Vegas

It's hit the fan and we're knee deep, we're going down in my last Vegas suite

Play with coins as you toss them around

The game is rigged as they fly back to you

Hog the bread to feed only your mouth

And feel hip as you shout out 'booyeah'

Scroll down and it may show

Our pot of gold at the end of the rainbow

As it's happened times before

and there's already that patch on your elbow

Hey, I can see that we can't survive in our Last Vegas

It's hit the fan and we're knee deep, we're going down in my last Vegas suite

(mp3 320Kbps, αναγκαστικά στο soundcloud:

)

EDIT: thnx SF:)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε φίλε ,σόρυ δλδ ,αλλά και σκ@τ@ να παίξεις θα ακούγονται υπέροχα .

Μπράβο σου ,έχεις συμπαντική αντίληψη  ;D

Ολότητα, samy, ολότητα.. 8)

Ευχαριστώ geodimitri&samy και καλή Κυριακή!

BAN SPYROSCH NOW !!!  >:(

Βουβός κι άλαλος μένω! :o

Που να ήξερες και μουσική. ;D ;D ;D ;D

Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Ρ Γ Η Μ Α

Με αρέσει που γράφεις ότι ήταν ένα παραπεταμένο κομμάτι, που θα μείνει και έτσι  ;D

Νομίζω, οι προλαλήσαντες με καλύψαν με τα σχόλιά τους.  ;)

(οι ρυθμικές/μελωδικές αλλαγές, που γίνονται σε σημεία του κομματιού, είναι killer, λέμε  8) )

Απλα και ομορφα,σκοτωνει!

Επισης να ξαναπω ποσο μ'αρεσει η κιθαρα που παιζεις,εκτος των αλλων.

mustafank είπε:
Με αρέσει που γράφεις ότι ήταν ένα παραπεταμένο κομμάτι, που θα μείνει και έτσι  ;D
Ελα ντε!Αντε μετα να ξαναποστεψεις κομματι. :'( :'( ;D ;D

Με τη σφραγίδα ποιότητος ενός κλασσικού "Χαρμανικού b-side" που για κάποιους από μας θα ήταν το σούπερ χιτ σίνγκλ one off έργο ζωής.  8)

Είναι μεγάλο το συρτάρι σου Σπύρο;  ;)

Ευχαριστώ σας για τα υπέροχα (και πάλι) σχόλια :). Μίλτο, το συρτάρι είναι ιδιαίτερα μικρό, αλλά ως επί των πλείστων έχει πάνω κάτω τέτοια ψιλοπασαλείματα :P

Λίγες φορές με γοητεύουν κομμάτια που είναι εντελώς εκτός των συνήθων ακουσμάτων μου. Το συγκεκριμένο είναι από αυτές τις περιπτώσεις.

Προσωπικώς δεν καταλαβαίνω γιατί έμεινε στο συρτάρι Σπύρο. Το θεωρώ από τα καλύτερά σου και μπορώ άνετα να το φανταστώ να φιγουράρει σε playlists παγκοσμίως και χωρίς περαιτέρω επεξεργασία.

Jazzjoker είπε:
Το θεωρώ από τα καλύτερά σου και μπορώ άνετα να το φανταστώ να φιγουράρει σε playlists παγκοσμίως και χωρίς περαιτέρω επεξεργασία.
Συμφωνώ απόλυτα.

Το άκουσες Σπύρο (JJ) το ματζορομίνορο? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

WrTsXxx είπε:
Με τη σφραγίδα ποιότητος ενός κλασσικού "Χαρμανικού b-side" που για κάποιους από μας θα ήταν το σούπερ χιτ σίνγκλ one off έργο ζωής.  8)
+1

(30 χρόνια στο νόιζ ο wrtsxxx, είπε επιτέλους και κάτι σωστό)

Ευχαριστώ JJ, fusion και blue (τα σωστά τα έχει πει από την αρχή με το nickname του)

Σπύρο, ο λόγος για τον οποίο δεν το έκανα κάτι όλα αυτά τα χρόνια (και μάλλον έτσι θα μείνει) είναι ότι μου ακουγότανε πολύ ξένο (και κοινότυπο στα αυτιά μου) ως προς όλα τα υπόλοιπα που τύχαινε να μου βγαίνουν.

Είναι πράγματι πολύ καλό.

Δε του άξιζε συρτάρι, αλλά δε μας πέφτει και λόγος.

Αλλά δε του άξιζε συρτάρι.  :D

Και μου έλειψε και λίγη δίκαση (© blue) ;D ;D

SpyrosCh είπε:
ο λόγος για τον οποίο δεν το έκανα κάτι όλα αυτά τα χρόνια (και μάλλον έτσι θα μείνει) είναι ότι μου ακουγότανε πολύ ξένο (και κοινότυπο στα αυτιά μου) ως προς όλα τα υπόλοιπα που τύχαινε να μου βγαίνουν.
Είναι και πάλι εκνευριστικά αρτιότατο, σε κάνει να θες να πριονίσεις τα χέρια σου και να ράψεις το στόμα σου, αλλά αυτά αφορούν τη σύγκριση Σπύρος-θνητοί.

Όσον αφορά τη σύγκριση Σπύρος vs Σπύρος, μάλλον έχεις δίκιο ότι διαφέρει αρκετά από τα υπόλοιπα. Τουλάχιστον στην παρούσα ημιτελή φάση που βρίσκεται το κομμάτι, δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τα άλλα, νομίζω.

Βασικά ίσως φταίει ότι δεν το πιστεύεις τόσο όσο τα άλλα. Αν δεν το πιστεύεις εσύ, δεν μπορεί να προοδεύσει!

Πάντως ο δημιουργός πρέπει να ακούει την εσωτερική του φωνή (αρκεί να μην ακούει πολλές και συνέχεια  ;D ).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
sfaku είπε:
.....σε κάνει να θες να πριονίσεις τα χέρια σου και να ράψεις το στόμα σου....
Αυτά πάω να προλάβω (και σε προσωπικό επίπεδο) όταν φωνάζω (και βέβαια έχω δίκιο)......
BAN SPYROSCH NOW !!!  >:(

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back