Ωραίο βίντεο, ωραίες κιθάρες, ωραίο riff, και ακόμη πιο ωραίο το τελευταίο τμήμα που για τα δικά μου γούστα θα το προτιμούσα σαν κεντρική ιδέα, γιατί δίνει κάτι το διαφορετικό και ξεχωρίζει ευχάριστα.
Ένα αρνητικό που μπορώ να επισημάνω είναι ότι σε αρκετά σημεία θα μπορούσε να είναι πιο tight στο χρόνο, κυρίως η drums, αλλά συμβαίνει και στα υπόλοιπα όργανα. Θέλει πιο ακριβές παίξιμο, πιο "τέλειο" ας πούμε, ειδικά σε κάτι γυρίσματα που χάνεται αρκετά. Σε λογικά πλαίσια πάντα.
Ισχύει και για τη φωνή το παραπάνω, αλλά γενικά η φωνή μου φαίνεται λίγο ξερή/dry, ειδικά με το ντουμπλάρισμα που έχει γίνει που πιστεύω δεν πολυταιριάζει. Θα μου άρεσε περισσότερο αν υπήρχε αρμονια με 2η φωνή, ή ακόμα και οκτάβες σε falsetto.
Και επειδή δε θα ταν σχόλιο Alex αν δεν αναφαίρεται κάτι για την προφορά, ε, η προφορά θέλει λίγο δουλίτσα ακόμα για μένα. Κάποια σημεία δε τα καταλαβαίνω καν, όπως μετά την παύση της κασέτας, στο 2:04. Όσες φορές και να το άκουσα, κάτι νταζατσφα νταζεσιτζιζ, πραγματικά άι ντοντ αντερστάντ.