Lara Fabian live

ignantios

Μέλος
Πόντοι
98
Το ειδα προσφατα και απο τοτε εχω παγωσει απο την ερμηνεια της...την εκφραστικοτητα και αυτο το μοναδικο που κανει προς το τελος του κομματιου οταν αφηνει το μικροφωνο(3.40 και μετα!!!).Ειλικρινα δεν εχω ξαναπαθει τετοια πλακα με τραγουδιστρια και ειδικα ΓΑΛΛΙΔΑ....ολο το μεγαλειο ειναι εδω πιστευω...

Lara Fabian - Je Suis Malade (2003) Live (HD)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ίσως επειδή είναι βελγο-ιταλίδα με καναδικό διαβατήριο... ;)

Όντως ωραία ερμηνεία...

(Πάντως για τους γάλλους δεν έχεις δίκιο. Ψάξτο λίγο. Είναι η φυλή με τους πιο εχμμ... ερμηνευτικούς ερμηνευτές...)

RayDTutto είπε:
Ίσως επειδή είναι βελγο-ιταλίδα με καναδικό διαβατήριο... ;)

Όντως ωραία ερμηνεία...
Συγνωμη δεν το γνωριζα,αλλα πιστευω δεν εχει να κανει .Το θεμα ειναι η ερμηνεια της.Χαιρομαι που σου αρεσε,γιατι φοβαμαι μηπως εχω γινει πολυ ευαισθητος τελευταια. :-\

Αν δεν είσαι κοντά σε κλιμακτήριο μην ανησυχείς.

ωραιο το καινουργιο αλλα το παλιο ειναι αλλιως  ;)

επισης δεν χρειαζεται να περνας κλιματηστηριο για να σου κανει κλικ μια γκομενα εχμμμμμμμ................ενα τραγουδι  ;D ;D ;D

Αρρώστια. Όλα τα λεφτά είναι ο Matt Herskowitz, ο πιάνο-μαν. Είχα πετύχει κι ένα βιντεάκι από πρόβα και ήταν αρρώστια κι αυτό. Δεν το βρίσκω.. Και στιχάρες το κομμάτι..

δλδ να πω κατι? εαν εχεις ζησει τετοιες στιγμες...δεν νομιζω οτι εχεις αναγκη απο οτιδηποτε αλλο σαν καλλιτεχνης...μακαρι να ημουν σε αυτα τα live πιστευω θα παθαινα ενα μικρο σοκ.

RayDTutto είπε:
(Πάντως για τους γάλλους δεν έχεις δίκιο. Ψάξτο λίγο. Είναι η φυλή με τους πιο εχμμ... ερμηνευτικούς ερμηνευτές...)
+1

Aν παρατηρήσεις, η Edith Piaf τραγουδάει τα σύμφωνα!

φοβαμαι μηπως εχω γινει πολυ ευαισθητος τελευταια
Να γράψεις βιβλίο με τίτλο "από τη γύμνια στη μελαγχολία" και επιμελήτρια τη Βάνα Μπάρμπα.

ωραια η ερμηνεια αλλα δυστυχως αν δεν ξερεις τη γλωσσα....!

blue είπε:
και επιμελήτρια τη Βάνα Μπάρμπα.
επιασες το γουστο μου ρε μπαγασα..... ;Dειπαμε ευαισθητος ευαισθητος...αλλα και τα σκυλια σκυλια....δεν μπλεκω το συναισθημα με το σεξ ποτε.

blue είπε:
Aν παρατηρήσεις, η Edith Piaf τραγουδάει τα σύμφωνα!
Η Edith Piaf τραγουδούσε μεχρι και την πετσέτα του όγδοου σερβιτόρου...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
messalion είπε:
ignatie

malade ειναι ο αρρωστος  ;)
το ξερω αλλα τι να κανω αυτο βρηκα...μαλλον ελειπε σε εκεινο το μαθημα αυτος που εκανε την μεταφραση ,αν και το γραφει σε παρενθεση μεσα στο τραγουδι.

χε...την έχω δει live κάπου στην Πειραιώς!

και έκανε και αυτό που αφήνει το μικρόφωνο στο τέλος....

πραγματικά δεν υπάρχει.....!!!

hot_sauce είπε:
χε...την έχω δει live κάπου στην Πειραιώς!
Πού; Πότε  ;D

Δεν ήξερα ότι είχε περάσει απ'τα μέρη μας, θα ήθελα πολύ να την ακούσω live...

Κι εγώ την πρωτοπήρα πρέφα πριν 2-3 χρόνια και είχα πάθει τον ενθουσιασμό του ignantios  ;D

Εν τω μεταξύ κάποιο κακό τρολλ έχει κάνει δουλίτσα στη Wikipedia, αν πάτε θα το δείτε...

fabian2.png

17 Μαίου του '08

ότι ήταν με το Φραγκούλη το θυμάμαι....για να λέει ότι ήταν Αθηνών Αρένα...θα ήταν :P

άλλωστε στην Πειραιώς ήταν/είναι απ'ότι θυμάμαι....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back