παρε ενα μολυβι ξυλινο και χτυπα απαλα τις λυχνιες εν λειτουργια, εννοω οχι οταν παιζεις απλα να εχει ανοιχτο τον ενισχυτη με βυσμα μεσα στο ΙΝ την κιθαρα καρφωμενη επανω αλλα το Volume της κιθαρας κλειστο ,David Gilmour είπε:και η High και η LOW εισοδος σκανε στο ιδιο σημειο δηλαδη στο μισο 1/3 της πρωτης τριοδου 12AX7 , η διαφορα ειναι οτι η High εχει την μιση αντισταση εισοδου απο την Low τιποτε περισσοτερο , το ιδιο μισο επισης ειναι η προενισχυση του καθαρου καναλιου αν ηταν καμενο δεν θα επαιζε τιποτε ...
θεωρω οτι το πιθανοτερο είναι αυτο που σου είπε ο myster_maze με το input jack
εμένα μου ειχε τύχει μια φορά σε ενα μηχάνημα κατι αντιστοιχο και το προβλημα ηταν οτι κόλλαγαν οι ρελέδες που ειναι για εναλλαγη στα κανάλια η στις δυο επιλογες του καθενος καναλιου επειδη ηταν 2+2 καναλιων εσενα εχει και ενα ρελε εναλλαγης στα εκουαλαιζερ . Το προβλημα να ειμαι ειλικρινης αφου με παιδεψε να το εντοπισω μετα εφτιαξε απο μονο του μετα απο μερικες εναλλαγες με το footswitch.
Δικο μου λαθος τοτε! Οι τελικες βγαινουν με τον ιδιο τροπο,οπως οι προενισχυτριες?myster_maze είπε:Είπες ελατήρια και μπερδεύτηκα, νόμιζα ότι είχες αυτά,
E, τότε κάποιο έχει χαλαρώσει και ακουμπάει ίσα ίσα στη βάση και κάνει rattle. Βγάλε τις τελικές, σφίξε τα retainers προς τα μέσα, χαλαρά γιατί σπάνε κιόλας, και ξαναβάλε τις τελικές προσεκτικά ώστε τα retainers να τις σφίγγουν καλά και να μην τρίζουν.