λαμπατος για ολες τις χρησεις!

Αφού ναυάγησε η φάση Single Rectifier MESA και αφού ο ξάδερφος μου έδωκε τον δικό του... είπα τα Λ7 που μου περίσσεψαν να τα χώσω σε έναν RIVERA BM-100 Combo.....

Όταν έρθει θα σας πώ εντυπώσεις.

Μεγεια το μηχανισμα φιλε.

Α και studio τι τον θες μωρε τον rectifier, αυτοι ειναι για να παιζεις γκαγκα γκαγκα. Καλυτερα ο rivera...

odis13 είπε:
Μεγεια το μηχανισμα φιλε.

Α και studio τι τον θες μωρε τον rectifier, αυτοι ειναι για να παιζεις γκαγκα γκαγκα. Καλυτερα ο rivera...
ευχαριστω πολυ (αν και δν εχει ερθει ακομα)

o recitfier εμενα μου εχει φανει δυσκολος ενισχυτης

αλλα ταυτοχρονα...οδοστρωτηρας

τον ενισχυτη τον παρελαβα απο την τεταρτη και τα υπολοιπα ηρθαν την πεμπτη ( τι εγινε και ηρθαν χωριστα ακομα δεν εχω καταλαβει )

τελεια καθαρα (ειδικα σε συνδιασμο με το equaliser παρολο που εχω κιθαρα με διπλους emg)

αλλα τα βρωμικα δεν μου πολυαρεσουν... βεβαια δεν τον εχω ανοιξει ακομα στα βρωμικα κατω απο το 1,5 (καθαρα 3-3,5) οποτε ισως να μην εχω παρει μια καλη ιδεα του ενισχυτη ακομα

ξεχασα να πω οτι το ΜΤ-2 βγαζει επιοικως Σ(^(& ηχο (ισως να μην εχω βρει σωστες ρυθμισεις ακομα) παντω μου φαινεται οτι στα μεσαια/πριμα ξυριζει παρολο που τα εχω καπως χαμηλωμενα στο EQ....

το mt2 όντως ξυρίζει!

κ εγώ το έχω και σε "καθαρό" ενισχυτή ακούγεται το τι πραγματικά βγάζει....

κοίτα για κανα λαμπάτο πετάλι...έχω ακούσει μερικά πάρα πολύ καλά...

τι ρυθμίσεις έχεις στο mt2;Στον classic το χω βρει και ακουγέται καλύτερα απο ότι πριν.Είναι λίγο δύσκολο πετάλι και μάλλον θέλει ψάξιμο απο την αρχή...Μεγιά επ ευκαιρίας.Τα βρώμικά σε αυτούς τους ενισχύτες είναι καλά σε φάση overdrive για παραπάνω πας σε άλλη κατηγορία.

χωρις το bright switch kai to reverb στο on παντως ακουγετε πολυ ποιο νορμαλ (και  ωραιο)

Ήρθε και το δεύτερο κομμάτι του RIVERA..... Σήμερα λοιπόν θα έχουμε ΟΥΙΙΙΙ.... Ε συγνώμη, συναρμολόγηση, μέτρηση και δοκιμή (Jamming).

έχω διαβάσει οτι το bright κουμπάκι είναι λίγο περιττό μια και που κάνει τον ήχο να ξυρίζει αρκετά οπότε βάλε και το ζοουν από πάνω και έδεσε το πράμα....

Λοιπόν.....

Χτές έγινε μεγάλο Test ανάμεσα στους 3 καλούς μου ενισχυτές, το test έγινε με Japan Strat με μαγνήτες Bill Lawrence

1) O  Fender Super 6 Reverb ήταν ο καλύτερος όλων όταν το παίξιμο ήταν ρυθμικό (ακόρντα κλπ) φοβερή διάγεια, και καθαρά μέχρι εκεί που ακούει το αυτί (τσίτα τα γκάζια).

2) Ο Mesa Boogie DC3 είχε ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ και όγκο, βρωμιά μπόλικη ως πάρα πολύ ρυθμίσεις μικρομετρικές με το Equalizer στον ήχο κλπ. και στα καθαρά του επίσης πολύ καλός.

3) Ο Rivera M-100 τα έκανε όλα πολύ καλά, καθαρά υπέροχα, βρώμικα πολύ καλά (λίγο χειρότερα του Boogie που φορούσε και ολοκαίνουριες λυχνίες και την phase splitter - Driver αλλαγμένη -από 12ΑΧ7 σε 12ΑΤ7 RCA NOS).

O FS6R, 100W / κοντά στα 50 κιλά, Ο DC3, 30W κοντά στα 30 κιλά, και ο Μ-100, 100W στα 50 κιλά επίσης.

AYTO EINAI ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ !!!!

πάντως ένας φίλος - συμμαθητής μου έταξε ανταλλαγή μιας κιθάρας με έναν άλλο ενισχυτή που δεν σας λέω ακόμη μάρκα - μοντέλο μην το γρουσουζέψω......

Α να μην ξεχάσω.... ενδιαφέρει έναν πολύ δικό μου άνθρωπο BassMan κεφαλή λαμπάτη (σαν του SILOT  άραγε αυτός την πούλησε???) αν έχει κανείς σας υπόψιν του κάτι ας μου πεί.

Το παραπάνω posting δεν έχει καμία απολύτως αξία χωρίς την ύπαρξη clips.  ;D

audiokostas είπε:
Το παραπάνω posting δεν έχει καμία απολύτως αξία χωρίς την ύπαρξη clips.  ;D
Θα γίνει κι αυτό.... απλά είμαι σε φάση τρέεεεεεχουμε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back