o vc-30 δεν μου αρεσει τοσο πολυ (απο χαρακτηρηστικα) σε σχεση με τον Lc-50 γιατι τα 2 του καναλια εχουν το ιδιο EQ ...riviera είπε:Πολύ καλός ενισχυτής ο Laney VC30 με ωραίο ηχόχρωμα και όγκο. Βέβαια στο σπίτι δύσκολα πάει πάνω απο το 2. Άκουσε τον κάπου, αξίζει τον κόπο. Αρκεί να ταιριάζει σε αυτό που θέλεις να κάνεις, εμένα προσωπικά μου θυμίζει αρκετά τον Hot Rod Deville. Η τιμή του είναι ΟΚ για αυτό που προσφέρει, αν όμως βρείς τον Fender Hot Rod σε καλύτερη τιμή θα σου πρότεινα αυτόν.
...
επομένως έδωσες μόνος σου την απάντηση γιατί από αυτούς που παρέθεσες τουλάχιστον,ο μόνος ικανός για αυτή τη δουλειά είναι ο Tube 50,ο οποίος σημειωτέον έχει και ένα "poweramp" control το οποίο λειτουργεί μέσες-άκρες σαν attenuator για πιο χαμηλές εντάσεις.avalon είπε:βασικα παιζω ποιο πολυ με πολα γκαζια οποτε για να λες λοου μιντ δεν μου φαινεται πολυ καλη ιδεα...
unfortunately out of budgetstudio54GR είπε:
ειναι ακριβως το ιδιο μηχανιμα με ποιο πολλα βατς;;COSMIC22 είπε:φιλε επειδη και εγω εχω 50αρι λαμπατο οπως αναφερω πιο πανω εχε υποψιν σου πως η ενταση του ειναι παρα πολυ μεγαλη,εφοσον εχεις καταληξει σε laney γιατι δεν παιρνεις τον 30αρι?ειναι και αυτος πολυ δυνατος.
οσο για αυτο ο vc με χαλαει με το shared EQ :S:SΑν κατέληξες σε laney προτίμησε τον VC30 112.Είναι καλύτερος κατ εμέ.είναι και αυτός όμως πολύ δυνατός.