- Πόντοι
- 36
Εγώ πάντως τον 20αρη δεν μπορώ στο σπίτι να το ανοίξω πάνω από το 2 άντε 3 και πάλι με ακούει όλη η γειτονιά. Και μένω και σε μονοκατοικία. Πιστεψέ με είναι δυνατός.
ο VHT που εχεις δει στο κουρμπη ειναι fryette...SlapGas είπε:Ο συγκεκριμένος που πόσταρα όντως γιατί έρχεται από Αμερική.
Αν βρω καμία καλή ευκαιρία Ευρώπη?
Δεν φέρνει VHT κανείς Αθήνα?
Στον Κουρμπή έχω δει να φέρνει...
Μπορώ να δοκιμάσω/αγοράσω αν είναι από εκεί! (στηρίζω εγχώρια αγορά γενικά)
Πολύ στοχευμένο comment φίλε RadStar.RadStar είπε:Ως κάτοχος του Blackstar HT20 head τον προτείνω για all around modern high gain ήχους. Το ISF δίνει αρκετή ευελιξία.
Από την άλλη ειδικά για djent θα μπορούσες να σκεφτείς και ενισχυτές που έχουν ένα πιο dry χαρακτήρα όπως οι Εngl ή οι Fryette (Oι Periphery παίζανε στην αρχή με τον Engl Invader)
Φτηνοί Engl είναι οι gigmaster (15 και 30 watt)
Ναι, ο Τρίμης είναι ο αντιπρόσωπος και έχει αρκετά μοντέλα αλλά όταν είχα πάρει τηλέφωνο πριν από τρείς μήνες μου είχε πεί ότι φέρνει μόνο τον combo HT20. Έτσι παράγγειλα την κεφαλή από Γερμανία...SlapGas είπε:Πήρε το ιντερνετικό μου μάτι στο site της Blackstar ότι ο επίσημος αντιπρόσωπος της στην Ελλάδα είναι ο φίλος Τρίμης...
Αληθεύει?
Αν ναι, θα πάω άνετα να τσεκάρω thouroughly και να αγοράσω αν είναι.
στην αρχη του post ειπες οτι 100Watt σου φαινονται πολλα.SlapGas είπε:Τσέκαρα και Bugera 6260 και είναι και αυτός πιθανή επιλογή...
Φίλε Bbullet59 έχεις δίκιο, αλλά το είπα αυτό από πλευράς λεφτών.Bbullet59 είπε:στην αρχη του post ειπες οτι 100Watt σου φαινονται πολλα.
Ο 6260 ειναι 120Watt...