Ρε συ, εδω ο διαβολάκος του Λεκέ είχε παραπάνω από το πουκάμισο λέμε ;D ;D ;D ;DHaris είπε:Ο Κύριος Vintage έφαγε 2 ώρες για να καθαρίσει τις σκουριές από ένα αρχαίο πουκάμισο και δεν έχει αξιωθεί εδώ και τόσα χρόνια που τον ψήνω (έχοντας γίνει γραφικός πλέον) να πάρει ένα βίντατζ ντράμσετ! Δεν περιγράφω άλλο... ;D
;D ;D ;DRemaliFrank είπε:Το κανες Ροκ του Β.Παπακωνσταντινου . ;D
Vintage ;D ;D ;Dmagna είπε:χυμός λεμονιού + αλάτι + στον ήλιο = -σκουριά![]()
Επίτηδες το έκανα, για να το βλέπω εγώ...κυρίως.geodimitri είπε:Κάνεις την όλη διαδικασία να φαίνεται τόσο απλή.![]()
Με βλέπω να το κρατάω για το επόμενα 30 χρόνια....οπότε που θα πάει, θα γίνει vintage και δαύτο eventuallySuperfunk είπε:το drumset ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για πρακτορα....
Αν μου πάρει ο SF τα νταούλια που λέει, θα τα χω μόνιμα έξω στημέναTHEOD είπε:να τα βγαζεις πιο συχνα τα οργανα 8) 8) 8) 8) 8)
ωραιος![]()
;D ;D ;Dnasokosm είπε:Τέτοια νταούλια δεν κάθονται σε ντουλάπες ειναι κόσμημα στο σαλόνι![]()
Α! Σαν και εμένα, γι αυτό τα instrumentals ;D ;DHellFire είπε:Εχω μεινει αφωνος.![]()
Καλό ως σκέψην το τεμάχιον και εύγε πολυπράγμων νέε μου..LK είπε:Α! Σαν και εμένα, γι αυτό τα instrumentals ;D ;D