ΝΑΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
Λοιπον μετα απο ρακες μου ρχεται καπως το standard ελληνομαγερειον και θα παρεμβω(μου δωσατε δικαιωμα) με μια μικρη αλλαγη.
Ζαχαροπλαστειο ;D ;D ;D ;D ;D με βραζιλιανες να βγαινουν απο μια γιγαντια καριοκα και να αρχιζουν τα χαδια(πλατωνικα μιλω προς αποφυγη λογοκρισιας απ τους συντελεστες) υπο την υπερπλημυρα τσικουλατας ραντιζομενη εκ της les paul μου μετα προσθηκης λαστιχου(μαρκουτσι) παραληλος εφαπτομενης της μαχογκανι ταστιερας μου.
ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΠΑΙΖΩ!!!!! >

>

>
Θελω το χασοδικη ντυμενο με χοντρη αλυσιδα χρυση σε ρολο σκυλοπνιχτη περιξ των ηλιοκαμμενων λαιμων των κοριτσιονε σε ρολο ταρανδοδαμαστη και κοκκινη γουνα με ασπρο στριφονι(Γκοτιε), με μαγιο και μπολικο λαδι ωστε να διαγραφονται σε πληρη αρμονια αι μυες του(βλεπε 300the movie).
Νεστορας. Πρεπει να βρω τροπο να κανεις τη καριοκα, γιατι στο τελος αι βραζιλιαναι επιδηθουν σε προκλητικη βρωση της.
Jazzjocker. Oπως και το ονομα σου(το μισο) καποιος πρεπει να κανει το ξωτικο(γ*** του ρολους δες παρομοια).
Ποιος αλλος ειναι να παιξει? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
καλα καλα. 1974. σερφ με μια Deluxe πανω στη σοκολατα για 2 λογους.
1. Το καλυτερο που θυμιζει η φεντερ ειναι το σε σερφ
2. Εκει που τα χυνει η γκιμπσον αξιζει να πατατε για να γλυστρατε ΜΠΟΥΑΑΑΧΑΧΑΧΑ.
Στυλ τραγουδιου.
καραγκουνα με κρητικη λυρα σε χιτζαζ.
Λες πωλ σε φα μειζον αλεγκρο ανταντε
φαγκοτο δεν εχει
και αφου το ηχογραφισουμε του τραβαμε και ενα ριβερσ για ξεκαρφωμα.(dead can dance και μαλακιες ;D ;D ;D)
ΥΓ LK πραγματικα με εχει εντυπωσιασει σε οτι κανεις συνθετικα και βιντεικα.
Θελει πολλη υπομονη ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
Καλα ρε δουλεια δεν εχετε? ουστ!!!