- Πόντοι
- 1,788
freerock1974 είπε:και μετα κουιζ...
Ποιος να ναι ο αγνωστος μασκοφορος? ;D ;D ;D
O Ζούπερμαν !o μασκοφορος ειναι .... τι μαρκα ειναι το κουστουμι?
freerock1974 είπε:και μετα κουιζ...
Ποιος να ναι ο αγνωστος μασκοφορος? ;D ;D ;D
O Ζούπερμαν !o μασκοφορος ειναι .... τι μαρκα ειναι το κουστουμι?
Hello Χάρη!Haris είπε:Διαβάζοντας μερικά από τα πιο πάνω ποστ, δεν μπορώ να μην ρωτήσω, γιατί θα σκάσω…
Με τέτοια κρίση, που βρίσκετε λεφτά για ναρκωτικά; ;D
Λάκη, ωραίο το βίντεο. Το' χεις το κινηματογραφιλίκι!
Λυπάμαι μου έταξε πιο πολλά ο Freerock.LK είπε:PS1 Νέστορα και Σουηδέζα ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ!
;D ;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:PS2 Γνωστή παιχνιδομηχανή της Sony.
Αφου μπορεις να εσωκλειστεις και να τρως ληγμενα,μια χαρα εισαι... ;DΠροσωπικά όταν "παράγω" ;D video clip, παραμένω εσώκλειστος για 2-3 μέρες, οπότε σιτίζομαι με ό,τι leftover ληγμένο υπάρχει στο ψυγείο μου! ( Η μαγεία του DIY και του LBY (living by yourself- άντε ρε freerock και Ellianios βρείτε μου κάνα καλό κορίτσι να νυμφευτώ
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(Nestoras είπε:Λυπάμαι μου έταξε πιο πολλά ο Freerock.![]()
Μην ανησυχείς at all! Σου στέλνω μία special αύριο και την τρως Παρασκευή!Ξερεις ποσο το χω πεθυμησει ενα πακετο με προχθεσινη πιτσα απανω στην κονσολα?
One bite….. Hey Mas Kariokas!Ξερεις τι ειναι να σνιφαρεις κουραμπιεδοσκονη και να πατας στο αργιλε μαυρακι σοκολατας...καριοκας?(με τακαρυδια φυσικα).
Ως φαίνεται έχει inside information o freerock. Στο Malmo περνάω ένα μέρος των διακοπών μου από το 1988 και εντεύθεν.freerock1974 είπε:;Δεν ξερω βεβαια,οι Σουηδεζες μπορει να σ αφηνουν ησυχο να παραγεις και να σου φερνουν και κεφτεδακια αλα Μαλμο(θα μας πει ο Νεστορας..)
Ειλικρινα,οχι!Nestoras είπε:Ως φαίνεται έχει inside information o freerock. Στο Malmo περνάω ένα μέρος των διακοπών μου από το 1988 και εντεύθεν.![]()