Λαικοι ηχοι για το korg M1

korman709

Νέο μέλος
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους,παρακαλω οποιος εχει ηχους για το παραπανω οργανο και ειναι προθυμος να τους μοιραστει παρακαλω ας μου πει εαν μπορει να μου τους στειλει...ευχαριστω εκ των προτερων.

Τί ήχους ψάχνεις?

για πανηγύρι, για σκυλάδικο, για ποντιακό, για θρακιώτικο lead, farfisa, aggelopoulos style, tsiganiko, tempa, roma, hpeirwtiko, sustes, violia keman, akordeon laiko2, gonidis 3, του T3, kazantzidis farfisa3", kalamatiano, lyra krhtikh, klarino Sibmol hpeirwtiko, makis tsikos3?

Για ποιο πανηγύρι είναι? τι φαί θα έχει αρνί ή φασουλάδα? τ'αρνί βραστό ή στα κάρβουνα? βραστό με ντομάτα ή σκέτο?  8) η ντομάτα pumaro ή σαντορίνης?

κάρτα έχεις να τους περάσεις τους ήχους ή θα κάνεις πειράματα μέσω syx dump από ψ.ι.? γιατί για να διαβάζει τους ήχους πρέπει να έχεις κ την κάρτα κοτσαρισμένη απαν'.

"laiko2, gonidis 3".... ???

Τι ειν'τουτα? Για πες και σε μας τους μη λαϊκους :P

stavros_d80 είπε:
κάρτα έχεις να τους περάσεις τους ήχους ή θα κάνεις πειράματα μέσω syx dump από ψ.ι.? γιατί για να διαβάζει τους ήχους πρέπει να έχεις κ την κάρτα κοτσαρισμένη απαν'.
Γιατίς;;;;;

Εγώ στο ντί-εξ- επτά, μια χαρά έριχνα ήχους με σύσεξ!

Είχα απολέσει το κάτριτζ γαρ!  ;D

Waterfall-K είπε:
Αντε παρτο τωρα που ειναι ;D
Τώρααααααα, έμαθα κιθάρα!  :P ;D ;D

Ντι εξ σεβεν επτα λεγοταν το συνθ 8) Γι'αυτους που ξερουν 8)
Το σωστόν να λέγεται!!: ;D

Χαχα πολυ καλο ;D ;D

Δεν το ειχα ξαναδει. ;D

Ωραιο κομματι το DX7-DX7, αλλα δεν βλεπω μεγαλη ανταποκριση του κοινου να "τραγουδησει" DX7-DX7.

Οι περισσοτεροι πρεπει να ηταν της Roland ;D

stavros_d80 είπε:
Τί ήχους ψάχνεις?

για πανηγύρι, για σκυλάδικο, για ποντιακό, για θρακιώτικο lead, farfisa, aggelopoulos style, tsiganiko, tempa, roma, hpeirwtiko, sustes, violia keman, akordeon laiko2, gonidis 3, του T3, kazantzidis farfisa3", kalamatiano, lyra krhtikh, klarino Sibmol hpeirwtiko, makis tsikos3?
για πανηγυρι θελω....αφου πρωτα μαθω μερικα κομματια....αν εχει καποιος τους ηχους pls msg me...θα το εκτιμουσα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σόρυ φίλος ντεν έκει Μ1, αν θες πάρε Triton να σε στείλω 1Gb ήχους να βαρεθείς να τους περνάς αλλά για Μ1 δεν έχω.

Ξέρω κάποιους που έχουν αλλά δεν νομίζω να θέλουν να τους δώσουν τζαμπέ θα θέλουν καμιά 200αρα.

Στο γνωστό site midipart να υποθέσω έψαξες και δεν βρήκες τίποτα που να σε καλύπτει?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back