Αφτό ίνε λαίμαι 8)samy paraga είπε:Που είναι ο ογκόλιθας να του ρίξρι μιαν αυτιά?
Τανκ γιου ολ για τα καλά σας λόγια
Αι τομαροκρούσται είναι είδος υπό εξαφάνιση, τους προστατεύει ο Αρκτούρος λαίμαι και δεν τους δίνει εύκολαTerry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓ: Πω πω πω... που να γράψουμε καμιά φορά σαν... κανονικοί μουσικοί* ;D ;D ;D
*Πάνω σε τούμπανα και ουχί άνευ![]()
samy paraga είπε:Προσοχή, το οβίνδεο που ακολουθεί, περιέχει τοποθέτηση προιόντΩνε λαίμαι 8)
Ακόμα κοιμάσαι ρε γλαμπαμά? Τσίου ρε, εκεί με Dp και Ντέμυ φυσικά λαίμαιWaterfall-K είπε:
Το πιο πιθανό είναι πως συνταράξαμε καμιά έρημη βραχονησίδα στον Ειρηνικό λαίμαι. Δεν πραζ, είναι γνωστό πως οι μεγάλοι καλλιτέχναι αναγνωρίζονται μετά θάνατον........και δεν σκοπεύω να αναχωρήσω σύντομα, απ το μάταιο τούτο κόσμονε. Εξάλλου πρέπει να βγάλω κι άλλα άσθματα, ώστε το 18χρονο καλλίπυγο ταταράκι μου να ζήσει άνετα , άμα την αποδήμησή μου.Dinosp είπε:Σύντροφοι της "NWAA Productions" σας στέλνω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.
Βαθειά μου πεποίθηση ειναι οτι η νεα σας παραγωγή θα κλονίσει συθέμελα το σαθρό οικοδόμημα του Χόλυγουντ και θα απελευθερωσει επιτέλους όλες τις υγιείς ανεξάρτητες δυνάμεις δημιουργίας, απο τα νησιά Γκαλαπάγκος μεχρι την ατολη του Τζόνστον.
Χικ
samy paraga είπε:Σόρυ κιόλας, αλλά ξέχασα .
Ωλ ραίιτς ρεσερβεντς λαίμαι
1. Τρόλευ 4 Αγ Γιάννης -Κολιάτσου
2. Σκάλα-Πάτμου
3. Ωραία Κοιμωμένη-Χαλεπάς
4.Ανατολή φεύγοντας, από Αιγιάλη
5.Blue Star Naxos...ποτέ δεν κατάλαβα γιατί και πως αυτή η εταιρία, έβαλε σαν έμβλημα το αντίστοιχο της εταιρίας του πρωταγωνιστή του Καραγάτση στη ''Μεγάλη χίμαιρα''
6.Νάξος, πλησίον Εγγαρών
7. Blue star Naxos
8. για Αδριανή
9. Λειψοί, κυρ Γιώργης