Lady Nany

Εν ευθυμία και δοκιμαστικά, για μια ιδέα του τι έχω στο μυαλό μου στο περίπου.

Η μπουθάρα είναι εκτός, το ξέρω, μην ακούσω τσιπουριές  ;D, το αυτό και οι φωνές.

Απλά με αρέσει να συνομιλώ περί την εξέλιξη

https://soundcloud.com/samy-paraga/lady-nany

Αύριο με το Πουρουπουπού θα συγγράψωμεν ύμουνο λαίμαι, τα φουνητικά και οι κιθάρες έπονται

Σάμυ, το λινκ δε λειτουργεί. Εκτός κι αν το εξαφάνισες εσύ και το ξαναγράφεις.

Έδιτ: Άκυρο, τώρα λειτουργεί.

Σάμυ τι έγινε το γυρίσμα στα ελεκτρο housakia,χαχαχα.Πιστεύω ότι το τραγούδι είναι καθαρά πολιτικοποιημένο και μιλάει για το τώρα του έθνους.Περιμένω να ακούσω και τα υπόλοιπα.Ασκε της θλίψης.Μαλιστα.

Johnny.T είπε:
  Πιστεύω ότι το τραγούδι είναι καθαρά πολιτικοποιημένο και μιλάει για το τώρα του έθνους.
Φίλως να ξέρεις πως με σταμάταγαν στο δρόμο οι άνθρωπες και με έλεγαν, ''Σάμυ κάνε κάτι δεν πάει άλλο'' .

Ύστερα έφτιαξα αυτό το άσθμα και σκεβόμουνα, να το ανεβάσω, να μην το ανεβάσω και μετά είπα, δε βαριέσαι, ας το πάρει το ποτάμι .

Πρώτη φορά είναι που γινόμαστε ρεζίλι ?  ;D

samy paraga είπε:
Φίλως να ξέρεις πως με σταμάταγαν στο δρόμο οι άνθρωπες και με έλεγαν, ''Σάμυ κάνε κάτι δεν πάει άλλο''.
...έτσι λέει και ο Ψινάκης...και κατεβαίνει για δήμαρχός μας :P ;D

marathon είπε:
...έτσι λέει και ο Ψινάκης...και κατεβαίνει για δήμαρχός μας :P ;D
Φίλος, πήρε το αυτί μου ότι ένας guitar innovator της περιοχής σας- που καταπιάνεται με αλουμίνια, πλαστικά και αντιπαθεί τα κσύλα- θα συνθέσει τον ύμνο του συνδυασμού  ;D

Ξέρεις κάτι;   

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ξέρεις κάτι;   
ότι σε λίγο θα μένω στο Μονακό της Ελλάδας...χαλάλι ο ύμνος...θα τον δώσω παραγγελία στη παράγκα ;D

marathon είπε:
ότι σε λίγο θα μένω στο Μονακό της Ελλάδας...χαλάλι ο ύμνος...θα τον δώσω παραγγελία στη παράγκα ;D
Ουάοοο... επιτέλους να δούμε από κοντά ένα Grand Prix  8)

Μην τον δώσεις στον Παράγκα, θα γράψει για τίποτα κονσερβοκούτια  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ουάοοο... επιτέλους να δούμε από κοντά ένα Grand Prix  8)

Μην τον δώσεις στον Παράγκα, θα γράψει για τίποτα κονσερβοκούτια  ;D
Μην ανακατεύεσαι εσύ στα ντιλ με τους πελάτες θα μας καταστρέψεις. Ο πελάτης θέλει έναν ύμνο με πάθος και παλμό δια να ανυψώσει το ηθικό των ταλαίπωρων συνδημοτών του πριγκιπάτου λαίμαι.

Αλλά τι κάθομαι και σε εξηγώ, είσαι άμαθο από πολιτικοοικονομικά θέματα

Μονότονος μεν, αλλα θα σχολιάσω παλι, ως εξέχον μέλος του διάσημου και πολυπληθούς PFC (Paraga's Fun Club).

Discalaimer: Σημείωσε οτι ειμαι παντελώς άσχετος και υπό την επήρεια (νευρωτοξικης) μεθανολης που λέει και ο Χαριλαος - ήπιαμε μερικές Παράγκες του Κυρ Γιάννη με το μεσημεριανό μας

1. Το μπάσο ειναι καλό (ιδίως στο 5). Αλλα πολυ μπροστά

2. Θέλω πιο δυνατά τα virtual πλήκτρα και κυρίως ΤΗ ΦΩΝΗ.

3. Θέλω πιο μπροστά την κιθάρα

4. Θέλω γυναίκες να συνοδεύουν την αρμονία στο background (όπως στο Miss you)

5. Θέλω νασαι καλα

Σε φιλώ

https://soundcloud.com/samy-paraga/lady-nany2-5   HONDO bass  ;D

https://soundcloud.com/samy-paraga/tery-2-3

Sory αγκαπητέ εν Χριστώ μπασίστα και λοιποί συμφομουρίσται,ελπίζω πως τώρα του λινκ δγλιέβ.

Μοναδικέ μου ακροατή DinosP  πρόκειται περί αμοντάριστων πλάνων. Έχουμε ακόμη δουλειά μπροστά μας, παραταύτα οι παρατηρήσεις σας θα ληφθούν σοβαρά υπόψιν.

Θα συμφωνησω με τον φιλτατο Dino,το μπασο θελει αρκετα χαμηλοτερα αλλα φανταζομαι οτι δεν ειναι οι τελικες μειξεις/μιξεις/μυξεις.

Αρχικα φαινεται μονοτονο αλλα οσο περναει η ωρα μπαινει κανεις στο κλιμα του.

Μ'αρεσει.Ωραιος επισης και γκρουβατος οπως παντα ο ογκολιθας.

Καποια κομματια σου,για τα γουστα μου παντα,φαινονται πολυ ωραια και αλλα λιγοτερο,το σιγουρο ομως ειναι οτι εχεις ιδιαιτερο τροπο γραφης εξω απο φορμες και στεγανα.

Γραφε συντροφα! ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για όνομα... Τι ήταν τούτο;  ???

Είπα και εγώ... πότε έκατσε και μίξαρε... πότε πρόλαβε... Ούτε ο «μάγος της εικονικής κονσόλας» Φιούζιος δεν θα προλάβαινε.

Όπως ορθώς ειπώθηκε από τους προλαλήσαντες, όταν θα φτάσεις εις του μιξ, το μπάσο κάτω- πήγα (τρομάρα σου) να τινάξω τα ηχεία μου τώρα.

ΥΓ: Θέλω τον Φιούζιο για τεχνικό ήχου/ υπολογιστή. Εσύ θα κάψεις το χωριό  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:

Είπα και εγώ... πότε έκατσε και μίξαρε... πότε πρόλαβε... Ούτε ο «μάγος της εικονικής κονσόλας» Φιούζιος δεν θα προλάβαινε.

Όπως ορθώς ειπώθηκε από τους προλαλήσαντες, όταν θα φτάσεις εις του μιξ, το μπάσο κάτω- πήγα (τρομάρα σου) να τινάξω τα ηχεία μου τώρα.

ΥΓ: Θέλω τον Φιούζιο για τεχνικό ήχου/ υπολογιστή. Εσύ θα κάψεις το χωριό  ;D
Καλά ρε φίλως αν δε καούν μερικά ζεύγη ηχεία πως θα αναφτυχθούμε ? Μπρε μας δουλεύεις? σε τι ένταση τα είχες και πήγες να τα τινάξεις, δεν είναι τόσο δυνατά. Gvour tank you θα μυξάρω, θα ξαναγράψω φωνές κιθάρα, θα, θα, θα, θα σας εξαφανίσομεν  ;D

samy paraga είπε:
Καλά ρε φίλως αν δε καούν μερικά ζεύγη ηχεία πως θα αναφτυχθούμε ? Μπρε μας δουλεύεις? σε τι ένταση τα είχες και πήγες να τα τινάξεις, δεν είναι τόσο δυνατά.
Ναι τα είχα δυνατά και έβαλα το τρακ με το σλάπα- σλούπα που το μπάσο ήταν ψηλά. Στο άλλο τρακ ήταν νορμάλ η ένταση  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:

Θέλω τον Φιούζιο για τεχνικό ήχου/ υπολογιστή.
Αν ήμανε εγώ παραγωγός, δεν θα έπαιζες funk σε όλο το track. ;D ;D ;D

Θα σου έλεγα, "αγόρι μου, ξεκίνα με αρμονικές, συνέχισε με φαντασίες σε στυλ άταστο, μετά παίξε funk, και στο τέλος funk-ντασίες :D, ξέρεις εσύ, όπως σου βγει κι ότι γουστάρεις, πρόταση κάνω". ;)

Πάντως κολλάει και δεύτερο μπάσο (άταστο style με glissando), που να παίζει ελεύθερα μελωδίες (με μεγάλους χρόνους) πάνω στα πλήκτρα, ενώ το άλλο (που παίζεις) ακολουθεί την κιθάρα.

fusiongtr είπε:
Πάντως κολλάει και δεύτερο μπάσο (άταστο style με glissando), που να παίζει ελεύθερα μελωδίες (με μεγάλους χρόνους) πάνω στα πλήκτρα, ενώ το άλλο (που παίζεις) ακολουθεί την κιθάρα.
Eνα τριτο επισης,ισως ενα τεταρτο,καλο ειναι να υπαρχει και ενα πεμπτο................ ;D ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back