- Πόντοι
- 4,208
Τσιγκούνη, περιορίζεις το όργανο.gvour είπε:Eνα τριτο επισης,ισως ενα τεταρτο,καλο ειναι να υπαρχει και ενα πεμπτο

Τσιγκούνη, περιορίζεις το όργανο.gvour είπε:Eνα τριτο επισης,ισως ενα τεταρτο,καλο ειναι να υπαρχει και ενα πεμπτο
Μωρέ τ' αξίζει ο ογκόλιθας και 2 και 3 μπάσα να περάσει, αλλά καίει πολύ ο άτιμος, όταν ανεβάσει στροφές καταναλώνει 1 λίτρο σούμα το δίωρο. Εσύ σύντροφε συνεκμεταλευτή που το ποτίζεις μπύρα πόσο σου καίει, να δω μήπως συμφέρει καλύτερα? ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Θα σου έλεγα, "αγόρι μου, ξεκίνα με αρμονικές, συνέχισε με φαντασίες σε στυλ άταστο, μετά παίξε funk, και στο τέλος funk-ντασίες, ξέρεις εσύ, όπως σου βγει κι ότι γουστάρεις, πρόταση κάνω".
Πάντως κολλάει και δεύτερο μπάσο (άταστο style με glissando), που να παίζει ελεύθερα μελωδίες (με μεγάλους χρόνους) πάνω στα πλήκτρα, ενώ το άλλο (που παίζεις) ακολουθεί την κιθάρα.
Να σου πω την αλήθεια Σάμυ δεν θυμάμαι.samy paraga είπε:Μωρέ τ' αξίζει ο ογκόλιθας και 2 και 3 μπάσα να περάσει, αλλά καίει πολύ ο άτιμος, όταν ανεβάσει στροφές καταναλώνει 1 λίτρο σούμα το δίωρο. Εσύ σύντροφε συνεκμεταλευτή που το ποτίζεις μπύρα πόσο σου καίει, να δω μήπως συμφέρει καλύτερα? ;D ;D ;D
Σάμυ, ανέβασε τη φωνή!samy paraga είπε:Επειδή έσβησα όλα τα προηγούμενα και έβαλα αυτό
https://soundcloud.com/samy-paraga/lady-nany-4
Όχι ότι κι αυτό έχει υποστεί μύξες, ούτε καν εντάσεις και κοπτοραπτική, αλλά είναι πιο κοντά..............και θα πηγαίνει.
Αύριο μάλλον θα ανεβάσω και ένα οβίνδεο σχετικό.
Παίξτε ρε μουσικούλα και αφήστε τη γκρίνια .
Προς Φούζιο, δεν έχω τελειώσει με εντάσεις, προς ώρας, άλλαξα κιθάρα και φωνή- που λέει ο λόγος ;DJazzjoker είπε:Έχει αρχίσει να δομείται ένα νόημα που μου αρέσει. Θέλει όμως οπωσδήποτε άλλα τύμπανα και να αλλάξουν ήχο τα σύνθια που προς το παρόν παραπέμπουν άμεσα σε ελληνική τηλεοπτική σειρά 80's. Εκτός κι αν αυτό είναι ένα εφέ που το θέλουμε.
Θα σου πω μιά άλλη φορά..... 8) πλάκα πλάκα δεν είναι καθόλου άσχημο, μα καθόλου άσχημο. Θα έλεγα πάλι για το μπάσοΤελικά ποιός είμαι και που πάω ο άνθρωπας ε?
Δεν υπάρχει μπακιτράκι λαίμαι ο Παρτέρης, σούλαρε πάνω σε μια λούπα ριδμε βοξ, ο προαγωγός έβαλε κανονικό ρύδμε βοξ, έσπρωξε ολίγον τα πλήκτρα-άγνωστον πως- και απτά κι ένα οκτώcos_dr είπε:Εξαιρετικη οντως η επιμέλεια του digisilence.
Το backing track
Ευτυχισμένος ο καινούριος έτος!!!!
Να, ενας εχει να πει κάτι!samy paraga είπε:Μα κανένας δεν θα πει για το παίξιμό μου στη μπουθάρα? Μιλάμε για πουλά ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ρε mois et Hendrix
Ναι, τα μοτίβα επιλέχθηκαν και εκτελέστηκαν με ζοφερή μεθοδικότητα. ;Dcos_dr είπε:εξαιρετικη η επιλογη και η εκτέλεση των μοτιβων.
Έλα? ;D ;D ;D ;Dmustafank είπε:το μπιστάει το κούτσουρο ο Τέρυς
Αν κάτι τύποι σα το Παρτέρης και το Δίνζης, ήξεραν ότι ΓΡΑΦΟΥΝ μουσική, δεν θα ακομπανιάρανε εμένα λαίμαι ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Το σκίζει λαίμαι, και χωρίς τούμπανα άμα λάχει!
Τι λε ρε φίλοους, είσαι καλά?samy paraga είπε:Αν κάτι τύποι σα το Παρτέρης και το Δίνζης, ήξεραν ότι ΓΡΑΦΟΥΝ μουσική, δεν θα ακομπανιάρανε εμένα λαίμαι ;D ;D ;D