video LA LOM Gear rundown

πάτησα προκαταβολικά αντίδραση και ξεκινάω να το βλέπω!

Γουστάρω πολύ αυτή την Kay που είναι ξαπλωμένη στον ενισχυτή.

Ρε φίλε, μπαντάκλα, και ηχάρα, αλλά, έχεις vintage εξοπλισμό, παίζεις vintage μουσική, έχεις vintage επιρροές, αλλά ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΣΟΥ και μου φοράς τη μπλούζα μέσα από το παντελόνι και το σηκώνεις μέχρι το στήθος ωσάν τον Οβελίξ, μισή καράφλα και μουστάκι; Σε παρακαλώ πολύ... 😅

Ρε φίλε, μπαντάκλα, και ηχάρα, αλλά, έχεις vintage εξοπλισμό, παίζεις vintage μουσική, έχεις vintage επιρροές, αλλά ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΣΟΥ και μου φοράς τη μπλούζα μέσα από το παντελόνι και το σηκώνεις μέχρι το στήθος ωσάν τον Οβελίξ, μισή καράφλα και μουστάκι; Σε παρακαλώ πολύ... 😅
και τα ρουχα τους 100% period correct ειναι, ή το κανεις ή δεν το κανεις, πως θες να βγαινουν δηλαδη στη σκηνη? σαν τους ΠΥΞ ΛΑΞ και τον Νταλαρα που φορανε το πουλοβερακι που τους επλεξε η γιαγια τους? :ROFLMAO:

Όταν τα έκανε ο Βowie δε μιλάγατε! :P

Χωρίς πλάκα, αυτό είναι το σωστό, καθώς το παντελόνι πρέπει να είναι περίπου τα 2/3 του αναστήματος. Μπορείς να φοράς μπλούζα απ έξω απο το παντελονι αρκει η μπλούζα να ειναι κοντή. Δηλαδή λιγο πιο κατω απο τη ζώνη. Και το παντελόνι ψηλοκάβαλο.

Αυτός φορούσε πουκάμισο.
Και φυσικά θα το βάλει μέσα από το παντελόνι.
Εγώ φοράω και τις μπλούζες μέσα από το παντελόνι....ακόμα και τις φούτερ, ωσάν τον Ρόκυ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back