LA Custom shop 7 string ibanez { πως μπορω να παραγγειλω για ελλαδα }

RadioSilence

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Καλησπερα .

Με αφορμη αυτη την υπεροχη κιθαρα http://forum.ibanez.com/Default.aspx?g=posts&t=59062 και καθως ειμαι κατοχος και οπαδος ibanez ,  θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι εφικτη η παραγγελεια μιας custom ibanez για ελλαδα και αν θα μου κοστισει ακριβα. Το εψαξα λιγο αλλα δεν εβγαλα ακρη .

Αν γνωριζει καποιος θα το εκτιμουσα .

Ευχαριστω

RadioSilence είπε:
Καλησπερα .

Με αφορμη αυτη την υπεροχη κιθαρα http://forum.ibanez.com/Default.aspx?g=posts&t=59062 και καθως ειμαι κατοχος και οπαδος ibanez ,  θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι εφικτη η παραγγελεια μιας custom ibanez για ελλαδα και αν θα μου κοστισει ακριβα. Το εψαξα λιγο αλλα δεν εβγαλα ακρη .

Ευχαριστω
Γιατι δεν ρωτας το καθ`ολα αρμοδιο Τριμη ? Ποσα να ξερουμε κι εμεις περισσοτερα απο τον ιδιο τον αντπροσωπο ?  :P :P

RadioSilence είπε:
Καλησπερα .

Ευχαριστω
To ότι θα κοστίσει είναι το μόνο σίγουρο...

Εχω την εντυπωση οτι custom δουλειες η Ibanez κανει ΜΟΝΟ για endorsers. Ετσι τουλαχιστον θυμαμαι να διαβαζω πριν καποιο καιρο στο Talkbass.

RadioSilence είπε:
αν θα μου κοστισει ακριβα
γνωστός είχε πάρει μια soloist αν θυμάμαι καλά... και του βγήκε κάπου 6000. αυτός βέβαια τις είχε αλλάξει και τα φώτα...scalloped, εξωτικά ξύλα και πάει λέγοντας.

side note: καμία σχέση με την fender που θέλει να πουλήσεις νεφρό για να σου αλλάξουν radius και τάστα... >:(

EDIT:αι καλά... εγώ νόμιζα ότι λέγαμε για jackson... πάρτε το ως άκυρο :-[

A. Πωπω τι χάλι είναι αυτό με τα καλώδια;

Β. Θες ντε και καλά Ibanez; Γιατί στην Ελλάδα μπορείς να φτιάξεις καταπληκτική χειροποίητη κιθάρα με τα ακριβή specs σου.

marathon είπε:
Mάλλον είναι τα Piezzomidi της Graphtech...
Ναι αυτό το κατάλαβα αλλά χάθηκε ο κόσμος να περάσουν από μέσα; Ή έστω με ένα μονό καλώδιο;

Αν διαβασεις το συγκεκριμένο thread στο Ibanez forum, θα δεις και την απάντηση γιατί έγινε έτσι το installation του piezo.

chris gti είπε:
Αν διαβασεις το συγκεκριμένο thread στο Ibanez forum, θα δεις και την απάντηση γιατί έγινε έτσι το installation του piezo.
Ότι και να λένε...για να περάσεις τα Graphtech και να μην φαίνονται...θέλεις πατέντες

aris 17561 είπε:
Γιατι δεν ρωτας το καθ`ολα αρμοδιο Τριμη ? Ποσα να ξερουμε κι εμεις περισσοτερα απο τον ιδιο τον αντπροσωπο ?  :P :P
Ειμαι μακρυα απο αθηνα και τηλεφωνικως δεν νομιζω να βγαλω ακρη. Να τον ρωτησω αν μπορω να παραγγειλω ας πουμε ή αν μπορει να φερει αυτος?Λογικα αν υπηρχε παραγωγη custom ibanez θα υπαρχει και καποιο αναλογο site.

Πουθενα το site ομως απ ΄οτι ειδα.  :-[

Επίσης, απο το ίδιο thread, φαίνεται πως πρέπει να είσαι όντως endorsed artist για να σου φτιάξει η Ibanez customia... :-[

marathon είπε:
Ότι και να λένε...για να περάσεις τα Graphtech και να μην φαίνονται...θέλεις πατέντες
Σαφώς! Αλλα την απάντηση τη δίνει ο master builder του LA Ibanez custom shop, ο οποίος μάλλον κάτι θα ψιλοσκαμπαζει απο πατεντες... :)

chris gti είπε:
Σαφώς! Αλλα την απάντηση τη δίνει ο master builder του LA Ibanez custom shop, ο οποίος μάλλον κάτι θα ψιλοσκαμπαζει απο πατεντες... :)
Εάν η πατέντα του πάντως είναι αυτή...

IMG_1210-1.jpg

...προτιμώ τον Συσκοφ ;D ;D

chris gti είπε:
Επίσης, απο το ίδιο thread, φαίνεται πως πρέπει να είσαι όντως endorsed artist για να σου φτιάξει η Ibanez customia... :-[
Ναι αλλα αυτοι που εχουν ibanez custom και δεν εχουν endorse απο ibanez πως τις απεκτησαν  ???

RadioSilence είπε:
Ναι αλλα αυτοι που εχουν ibanez custom και δεν εχουν endorse απο ibanez πως τις απεκτησαν  ???
Ποιοι ειναι αυτοι; Endorsement δε σημαινει απαραιτητα να σε πληρωνει η να σου δινει τζαμπα οργανο η εταιρια. Αυτο συμβαινει σε μετρημενες στα δαχτυλα περιπτωσεις.

RayDTutto είπε:
@RadioSilence

Γιατί θέλεις custom κιθάρα; Τι ψάχνεις ακριβώς;
Necκthrough: Maple           Finger Board : Ebony με διαστασεις prestige.

καποιο καλο lock system π.χ ZPS3.

και φυσικα τα απιστευτα finish k visuals.

Nikoubis είπε:
Ποιοι ειναι αυτοι; Endorsement δε σημαινει απαραιτητα να σε πληρωνει η να σου δινει τζαμπα οργανο η εταιρια. Αυτο συμβαινει σε μετρημενες στα δαχτυλα περιπτωσεις.
Υπαρχουν αγγελειες απο ερασιτεχνες που εχουν τετοιες κιθαρες. εχω δει νομιζω.αυτοι απο καπου τις πηραν.

Trending...

Νέα θέματα

Back