• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Κρασάρει ο υπολογιστης μου στο cubase

Σπύρος Πατάπης

spat

Νοέμβρης 29
Πόντοι
1
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Τραγούδι
...ενω δεν κρασάρει στα protools.
Ηχογραφώντας κάτι οτιδήποτε στο cubase μου κάνει μικροδιακοπες Και εν ώρα ηχογράφησης άλλα Και στην αναπαραγωγή μετά.
Κάνοντας ακριβώς και επίτηδες το ίδιο στα protools ,δεν έχω πρόβλημα.
Κάποια άποψη πάνω σε αυτό για αρχή θα με βοηθούσε καθώς οι γνώσεις μου είναι στο σεταρισμα δεν είναι αρκετές.
Ευχαριστώ πολύ Και Χρόνια πολλά.

Απαντώ, για να κρατήσουμε το θέμα σε ορατή θέση, αλλά και για να γράψω ότι οι πληροφορίες που μας δίνεις δεν είναι αρκετές. Τι λειτουργικό, τι εκδόσεις των προγραμμάτων, τι κάρτα ήχου, ποιες audio ρυθμίσεις σε κάθε ένα από τα προγράμματα, συνέβαινε πάντα ή μετά από κάποια αλλαγή κλπ. - θα απαιτηθούν για μία ελάχιστη προσπάθεια "διάγνωσης".

• Like
Reactions: spat
Με δεδομενο οτι

Α) Ενα αλλο DAW παιζει κανονικα και

Β) Δεν το "πολυεχεις" με τις ρυθμισεις

το πρωτο πραγμα που θα κοιταζα ειναι οι ASIO ρυθμισεις. Θα πρεπει να επιλεξεις την καρτα σου η/και να αυξησεις το buffer μεγεθος, κοιτα στην παρακατω σελιδα για (υπερ)αναλυτικες οδηγιες.

Αν δε δουλεψει αυτο βλεπουμε.

• Συμφωνώ
Reactions: kpeyos
Ευχαριστώ πολύ για Τήν βοήθεια σας..θα έπανελθω με πιο πολλές λεπτομέρειες. Όσο για το buffer το αυξησα..Τώρα για το asio θα το ελέγξω..αυτό πού μου κάνει εντύπωση είναι ότι έχει την ίδια συμπεριφορά κάνοντας freeze στα tracks .Ευχαριστώ..θα επανέλθω.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα