- Πόντοι
- 16
Φίλε Άρη, χαχαχα! Νομίζω είναι η πρώτη φορά που μου το λένε αυτό.aris 17561 είπε:φιλε φιλοσοφε εισαι ονομα και πραμα... Επειδη τα λες πολυ μορφωμενα , πες μου τα λιγο πιο απλα βρε παιδι μου... Γενικα ο κρανκ δεν ειναι ενυσχητης που μπορεις να βρεις ευκολα για να τον ακουσεις...Σιγουρα καλο ειναι να στηριχθει στα αυτια του αλλα δεν ειναι παντα ευκολο... Επισης για πιο θεμα πρεπει να κραταει μικρο καλαθι ? Σορυ αλλα δεν εχω καταλαβει γιαυτο ρωταω και οχι για ειρωνια....
Για να μην τα λέμε παραμορφωμένα, λοιπόν, εμένα οι krank μου αρέσουν, αν και στην κατοχή μου δεν είχα ποτέ.Ένας ενισχυτής όμως ακούγεται διαφορετικά όταν παίζω εγώ, διαφορετικά όταν παίζεις εσύ κλπ.Το ίδιο ισχύει και για όλα τα είδη εξοπλισμού.Αλλιώς πχ χρησιμοποιεί τον χ compressor ένας ηχολήπτης και αλλιώς ένας άλλος.Και ενώ είναι το ίδιο μηχάνημα και οι δύο καταλήγουν σε διαφορετικά αποτελέσματα.
Τί να κάνει λοιπόν ο φίλος που ψάχνει ενισχυτή? Αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι:το βέλτιστο δυνατό.
Το καλύτερο είναι να τον δοκιμάσει ο ίδιος.
Δεν μπορεί? Υπάρχει πάντα η επιλογή να τον πάρει και να τον επιστρέψει.
Είναι σίγουρος ότι θέλει αυτόν? Ας δοκιμάσει-ψάξει όλους τους ενισχυτές που υπάρχουν με παραπλήσια ηχοχρώματα.
Επίσης καλό θα ήταν να μην εμπιστευτεί reviews στο youtube γιατί συνήθως ο ενισχυτής είναι το τελευταίο πράγμα που καθορίζει τον ηχο που φτάνει στα αφτιά του σε αυτές τις περιπτώσεις.
Έτσι λέω εγώ τουλάχιστον.
Πάντως τώρα που μου το θυμησες είχα σκεφτεί κάποτε να γράψω ένα εκτενές άρθρο εδώ στο noiz το οποίο θα αφορά στην πολυπλοκότητα με την οποία έρχεται αντιμέτωπος κάποιος, εν αγνοία του τις περισσότερες φορές, όταν θέλει να λύσει το εκάστοτε πρόβλημα που έχει ή νομίζει ότι έχει...
Ίσως τελικά το κάνω(Yeah!) ;D