- Πόντοι
- 1
Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να βρω αυτη την κιθαρα ή αν ξερετε καποιο σαιτ που πουλαει ή φτιαχνει Kramer κτλπ..
εγω ειμαι ηδη μελος καποια χρονια εκει...νομιζω οτι δεν υπαρχει τετοιο θεμα,μπορεις να γραφτεις κανονικα.Γραφεσαι κ μετα μπορει να συμμετεχεις στις συζητησεις κανονικα,σαν το νοιζ εδω.johnscorpions είπε:Δυστυχως την ψαχνω πολυ γι αυτο το μοντελο ξερω ομως οτι η εταιρεια γενικως πλεον δν βγαζει τετοιες..Οσο για το σαιτ μπαινω στο φορουμ αλλα δν με αφηνει να γραψω ουτε να γινω μελος ξερεις γτ?
Πονεμενη ιστορια η Kramer..johnscorpions είπε:Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να βρω αυτη την κιθαρα ή αν ξερετε καποιο σαιτ που πουλαει ή φτιαχνει Kramer κτλπ..
![]()
Συγγνώμη η κράμερ δεν εξαγοράστηκε από την gibson;johnscorpions είπε:Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να βρω αυτη την κιθαρα ή αν ξερετε καποιο σαιτ που πουλαει ή φτιαχνει Kramer κτλπ..
![]()
μονο το ονομα...otto## είπε:Συγγνώμη η κράμερ δεν εξαγοράστηκε από την gibson;
Πω αν θελει 12 μερες για να ληξει κ ειναι στα 2000ε κ 9 bidders φαντασου που θα παει!zoisthan είπε:Φίλε John έχει βγεί μια μαύρη στο Ebay προς πώληση. Γενικά πρέπει να ψάχνεις συχνά στο Ebay.
http://www.ebay.com/itm/Kramer-USA-Ritchie-Sambora-87-88-Autographed-by-Ritchie-Sambora-and-Tico-Torrez-/261177603093?pt=Guitar&hash=item3ccf65f415
Όταν αγοράστηκε η Kramer απο την Gibson κυκλοφόρησε ένα μοντέλο reissue για λίγο, αλλά δεν είχε την ίδια ποιότητα. Γι' αυτό καλό είναι να σιγουρευτείς, πρίν αγοράσεις κάποια, αν είναι original ή reissue.
1)Αν δεν κανω καθος,εγινε συζητηση για την συγκεκριμενη κιθαρα στο kramer forum κ αναφερθηκαν καποιες αμφιβολιες για την γνησιοτητα της....θα προσπαθησω να ψαξω το θρεντ για να σιγουρευτω.Επισης δεν υπαρχουν χαρτιας ταυτοποιησης κ αποδειξης των υπογραφων που φερει.zoisthan είπε:Φίλε John έχει βγεί μια μαύρη στο Ebay προς πώληση. Γενικά πρέπει να ψάχνεις συχνά στο Ebay.
http://www.ebay.com/itm/Kramer-USA-Ritchie-Sambora-87-88-Autographed-by-Ritchie-Sambora-and-Tico-Torrez-/261177603093?pt=Guitar&hash=item3ccf65f415
Όταν αγοράστηκε η Kramer απο την Gibson κυκλοφόρησε ένα μοντέλο reissue για λίγο, αλλά δεν είχε την ίδια ποιότητα. Γι' αυτό καλό είναι να σιγουρευτείς, πρίν αγοράσεις κάποια, αν είναι original ή reissue.
Γρηγορα-γρηγορα με μια ματια:scofield είπε:1)Αν δεν κανω καθος,εγινε συζητηση για την συγκεκριμενη κιθαρα στο kramer forum κ αναφερθηκαν καποιες αμφιβολιες για την γνησιοτητα της....
σωστος....λαθος μου!!!zoisthan είπε:Φίλε Noe δυστυχώς κάνεις λάθος...... Η κιθάρα είναι στα 1900€ αν την αγοράσεις άμεσα (Buy It Now). Τα 9 offers που βλέπεις είναι οι προσφορές που έγιναν με μικρότερη τιμή και μπορεί να μην τις δέχτηκε ο πωλητής.
αχαχαχαχ ΘΕΟΣ φιλε μου το εχω δει και επειδη μολις το ειδα ενθουσιαστηκα κ λεω πωω τι λες τωρα μετα τ εψαξα κ διαβαζα σ κατι φορουμ οτι ειναι κινεζικη και μαλιστα δν κανει για παιξιμο τωρα δν ξερω και φοβαμαι μην ειναι απατη..και πανε κ τζαμπα τα λεφτα μουogunsoto9 είπε:Φιλε Γιαννη μην παρεις Kramer γιατι θα κολησεις ασχημα και θα θες και αλλες μετα !!
Περα απο την πλακα τσεκαρε εδω
http://www.rareelectricguitar.com/Jersey-Star-Guitar-Reissue-White-sale_556.html
Ξερω οτι δεν ειναι αυτο ακριβως που ζητας αλλα αξιζει μια ματια