Φίλε arsrael' date=' μην το πάρεις οτι περιφρονώ τις σπουδές και τις βάσεις φυσικά. [/quote']Δεν έιπα εγώ τέτοιο πράγμα απλά προσπαθώ να βγάλω το ζουμί από όλα όσα έχω ζήσει σπουδάζοντας μουσική, και γενικά καθήμενος στο θρανίο αλλά φυσικά και όσα έχο διαβάσει σε αυτό το forum και όσα κατα καιρούς έχω πει και ακούσει σε διάφορα πράγματα στη ζοή μου περι του θέματος των σπουδών.
Ενα πράγμα είναι σίγουρο, ότι εδώ στην Ελλάδα όλα είναι απο το κακό στο χειρότερο όσων αφορά τις σπουδές και όχι μόνο.
Έστι είναι , όπως τα λές , απλά συγκρίνω το τι θά έπρεπε να γίνεται στα ωδεία και καθ επέκταση στις σχολές με τα παράγωγα της μουσικής επιστήμης, με κουβέντα γι αυτά βάσει των ανωτέρω απαιτήσεων που έχουμε απο αυτά, τι τελικά προσφέρουν, πόσο αυτό αξίζει σε σχέση με αυτά που θα σκάσουμε , πόσο είναι προσαρμοσμένοι οι καθηγητές και οι δάσκαλοι στις τάσεις της νέας εποχής,. Ας προσαρμοσουμε για αρχή το σύνολο των πωλητών μουσικών οργάνων και τους αντιπρόσωπους.
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχ τι λες τώρα. Επειδή κάποτε έκανα εισήγηση σε κάποιο σεμινάριο management για τη σχέση πωλήσεων - παραγωγής!!!
Οτι είπα ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Αυτοί που πουλάνε το X προϊόν είναι καραασχετοι και δεν μιλάμε μόνο για τη μουσική αλλά ακόμα και στον τομέα που δουλεύω εγώ και έχει να κάνει με δικτυα και επικοινωνίες. Ακόμα και αμαξι όταν πάει κανείς να πάρει το βρίσκει μπροστά του. Και μετά όταν καλείται ο τεχνικός να καλύψει τις απαιτήσεις του πελάτη βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο πελάτης αγόρασε κάτι που δεν τον καλύπτει και αρχίζει το πασάλειμα και η αρπα κόλα! Ούφ! Το'πα και ξσαλαφρωσα!
Και απο αυτούς θα έπρεπε να μαθαίνουμε. Όλα κρίκοι μιας αλύσίδας είναι φίλε.
Εγω μαζί σου, όμως έλα που αυτοί ούτε να μαθουν θέλουν; Τα πάντα ώς τζίρους κτλ κτλ τα βλέπουν. Αυτό πουλάει αλλά αυτό όχι γιατί είναι πιο ακριβο από το Ψ που κάνει σχεδόν τα μισά λεφτά. Το άν πραγματικά και το τι πραγματικά θέλει κάποιος από μας καλούμαστε να το ανακαλύψουμε εμείς γιατί όταν πας να πάρεις ένα μικρόφωνο και τους πείς για την καμπύλη απόδοσης η πάς να πάρεις 2 σοβαρά ηχεία αυτοί σοιυ λένε ακου το τάδε μπιτάκι και πες μου αν δεν το παίζει καλα. Εσύ όμως θέλεις ένα ηχείο που να αποδίδει εξίσου όλες τις συχνότητες του ακουστικού φάσματος του ανθρώπου γιατί στο κάτω κάτω ο κόσμος της μουσικής δεν είναι μονο bass και treble. Υπάρχουν και άλλες συχνότητες !
Να πάρει. παρασύρθηκα πάλι και βγήκα έξω από τα ρούχα μου.
Καλο weekend ! Επανέρχομαι απο monday, Πάω να πιάσω το may με την καλή μου, γιατί την έχω παραμελήσει λίγο.
:Καλά να περασετε όλοι όσοι πάτε να πιάσετε το Μάη. Πιάστε και λίγο για μένα. Εγο σπίτι θα τη βγάλω.