Κουίζ

Trolley

Computer Tech
Λύσεις
1
Πόντοι
373
Ιδιότητα
  1. Πλήκτρα
Ποιο είναι το κατάστημα πώλησης μουσικών οργάνων και ηχητικού εξοπλισμού, στου οποίου το website μπαίνεις στις 13:00 Σαββάτο μεσημέρι, κάνεις μία παραγγελία ενός μικροφώνου (που δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο σε άλλα μαγαζιά), τριών καλωδίων (που δεν κατάφερα να βρω στο σκρουτζ) και ενός ενισχυτή μικροφώνου (που δεν υπάρχει καθόλου σε άλλα μαγαζιά), μετά τους καλείς στο τηλέφωνο, απαντά κάποιος, σου λέει ότι ήδη ετοιμάζεται η παραγγελία σου για αποστολή και μάλλον θα φύγει σήμερα, ζητάς εσπευσμένη αποστολή έναντι λογικού ποσου και ξέρεις ότι θα παραλάβεις το αργότερο το πρωί της Τρίτης, αλλά μάλλον τη Δευτέρα το μεσημέρι;

Έτσι γίνεται κύριοι.

Ποιο είναι το κατάστημα πώλησης μουσικών οργάνων και ηχητικού εξοπλισμού
Αυτό δεν είναι κατάστημα, είναι το the fast and the furious... Εντυπωσιακό. 

Κάποια στιγμή κάνε τα αποκαλυπτήρια.

Ξέρω τουλάχιστον άλλον έναν. Αλλά εσύ δεν πήρες απο εκεί γιατι δεν εχει μικρόφωνα. Πάντως αξίζει η μνεία γιατι όντως έτσι γίνεται.

To Athens Pro Audio είναι.

Ο Τόμαν είναι παιδιά.

Πραγματικά μένω άναυδος με το ότι πιστεύετε πως Σαββάτο μεσημέρι, πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, υπάρχει ελληνικό κατάστημα με αυτό το επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας, διαθεσιμότητας, προσωπικό να απαντάει στο τηλέφωνο και να στέλνει αυθημερόν παραγγελίες.

Μακάρι να υπήρχε ή να υπάρξει.

TO Thomann είναι.

• Συμφωνώ
Reactions: Άγιος
Εμείς οι ηλικιωμένοι έχουμε την συνήθεια να προσωποποιούμε τα πάντα. Λέμε π.χ. "ο Νάκας", ότι "το Νάκας". Αλλά OK, δεκτή η διόρθωση.

ξέρεις ότι θα παραλάβεις το αργότερο το πρωί της Τρίτης, αλλά μάλλον τη Δευτέρα το μεσημέρι;

Μακάρι, αν και φοβάμαι ότι αν εμπλακούν τα ελληνικά ταχυδρομεία δεν θα είναι έτσι ακριβώς.

έγραψα για Λάρισα γιατί παρήγγειλα κάτι από τον Καρατζιο, μεσημέρι γύρω στις 12, με πήραν τηλέφωνο γύρω στις 14.30 ότι έφυγε, έφτασε την άλλη μέρα μεσημέρι απλά πήγα και το πήρα από elta courier το απόγευμα.

Μακάρι, αν και φοβάμαι ότι αν εμπλακούν τα ελληνικά ταχυδρομεία δεν θα είναι έτσι ακριβώς.

UPS Express, 30 ευρώ.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, όσον αφορά εμένα, μπορούν να κλείσουν αύριο.

Εμείς οι ηλικιωμένοι έχουμε την συνήθεια να προσωποποιούμε τα πάντα. Λέμε π.χ. "ο Νάκας", ότι "το Νάκας". Αλλά OK, δεκτή η διόρθωση.
Δεν το έκανα για διόρθωση.

Μου ξέφυγε το κεφαλαίο.

Ήθελα να κάνω χιούμορ, γι αυτό το διευκρίνισα.

Χιούμορ. Και καλά, που το αποκάλυψες και εγώ από κάτω απάντησα το ίδιο αφού το αποκάλυψες.  

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, όσον αφορά εμένα, μπορούν να κλείσουν αύριο.

θλιβερή ιστορία

χθες μου επεστράφη πακέτο που έμεινε στα αζήτητα στην Αθήνα γιατί έκλεισαν του Παπάγου και τα στέλνουν Χαλάνδρι και πηγαίναν οι άνθρωποι να παραλάβουν και έβρισκαν ουρά.

Πήγα στο δικό μου ταχυδρομείο να το παραλάβω και βρήκα μέσα 

1. έναν λογιστή να έχει δώσει κάπου 15 φορολογικές δηλώσεις

2. δυο άτομα να θέλουν να πληρώσουν από 2 κλήσεις τροχαίας ο καθένας

3. μια να πληρώσει ενφια

4. μια να προσθέσει συνδικαιούχο σε λογαριασμό τραπέζης.

και εγώ περίμενα να παραλάβω ένα πακέτο.

Δεν θα κλείσουν αύριο.

Μπορεί ήδη να έχουν κλείσει

Πήγα στο δικό μου ταχυδρομείο να το παραλάβω και βρήκα μέσα 

1. έναν λογιστή να έχει δώσει κάπου 15 φορολογικές δηλώσεις

2. δυο άτομα να θέλουν να πληρώσουν από 2 κλήσεις τροχαίας ο καθένας

3. μια να πληρώσει ενφια

4. μια να προσθέσει συνδικαιούχο σε λογαριασμό τραπέζης.
Εκ των οποίων ορισμένα γίνονται από τον υπολογιστή ή το κινητό (νομίζω ότι εξαιρείται το 4, ίσως και το 2 αλλά δεν είμαι σίγουρος).

Adapt or die σε κάποια ουρά των ΕΛΤΑ ?

νομίζω ότι εξαιρείται το 4, ίσως και το 2 αλλά δεν είμαι σίγουρος

φυσικα και ΔΕΝ εξαιρειται (αν ο συνδικαιούχος ειναι ηδη πελατης της τραπεζας) τωρα προσθηκη συνδικαιουχου σε λογαριασμο μεσω ΕΛΤΑ πρωτη φορα το ακουΓω....

απο την αλλη μη ξεχναμε οτι 2 στους 5 Ελληνες ειναι σιΝτακσιουχι και καπως πρεπει να περνανε την ωρα τους, η αναμονη στα κλιματιζομενα υποκαταστηματα των ΔΕΚΟ και των τραπεζων ή των ΚΕΠ ειναι ενας καπΓιος τροπος 

εδω εγω πηγα να παρω συναλλαγμα σε υποκατ/μα τραπεζας και ειδα ανθρωπους να περιμενουν να κανουν....αναληψη απο το ΤΑΜΕΙΟ......?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
εδω εγω πηγα να παρω συναλλαγμα σε υποκατ/μα τραπεζας και ειδα ανθρωπους να περιμενουν να κανουν....αναληψη απο το ΤΑΜΕΙΟ......?
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι για γέλια το να θέλεις να αδειάσεις το λογαριασμό σου ή να πάρεις ένα συγκεκριμένο ποσό που δεν δίνει το μηχάνημα. Από ότι βλέπω ότι μπαγαποντιά μας επιβάλουν για κάποιους γίνεται πανεύκολα τρόπος ζωής και το αυτονόητο εν ριπή οφθαλμού. Δεν είμαστε όμως όλοι τόσο δεκτικοί

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι για γέλια το να θέλεις να αδειάσεις το λογαριασμό σου ή να πάρεις ένα συγκεκριμένο ποσό που δεν δίνει το μηχάνημα. Από ότι βλέπω ότι μπαγαποντιά μας επιβάλουν για κάποιους γίνεται πανεύκολα τρόπος ζωής και το αυτονόητο εν ριπή οφθαλμού. Δεν είμαστε όμως όλοι τόσο δεκτικοί

50 ευρω ζητησε ο μπροστινος μου...?, εννοειται οτι για 3000 και πανω (αν και τι να τα κανεις τοσα μετηρητα την σημερον ημερα εΧτος και αν εισαι φοροφυγας, μια και συναλλαγες σε μετρητα ανω των 500 ευρω απαγορευονται, δεν κΣερο) δικαιολογειται.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
50 ευρω ζητησε ο μπροστινος μου...?
Το μηχάνημα της τράπεζας είναι ο εφιάλτης μου, με έχει ταλαιπωρήσει πολύ, πρέπει αν είμαι και άτυχος

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα