Κοριτσια για Φίλημα - Διακοπές με Γκόμενα

neeq

Μέλος
Πόντοι
38
Δεν υπάρχουν πολλά λόγια γι'αυτο το τραγούδι.

Μαζευτήκαμε κατι παλιοί φίλοι, και φτιάξαμε αυτο το πράγμα, εντελώς απαλλαγμένοι από κάθε αισθητικο περιορισμό ;D

Κανεις μας δεν ήξερε να ηχογραφει...ηχογραφήσαμε όλοι...

Αφηστε με, δε θελω να πω άλλα, ειναι πολυ ευαισθητο θέμα για μένα...

ndnikola είπε:
Το φιναλε= όλα τα €€.
Δεν ειναι το φινάλε, είναι το κυρίως θέμα. Τα υπολοιπα 3' ειναι το ιντρο :)

καλε κορίτσια... παρτε με κι εμενα.

χαχαχα

την ωρα που σκεφτηκα να κανω μια παρατηρηση για το υπερβολικο reverb στη φωνη  προς τη μεση μπηκαν οι μπαρες και λυθηκα στα γελια.

, πολυ καλο, σκισατε!!!

γαμω τα τελειωματα!!!

κομματάρα!  8) no shit

και το νόημα βαθύ και χιλιοαποδεδειγμένο...  ;)

ευγε!

Εμπνευσμένο. Οι στίχοι όλα τα (χαμένα) λεφτά.  ;D

Η αλήθεια ειναι οτι είμαι πολυ επιλεκτικός στις συνεργασίες μου, και δύσκολα θα εμπλεκόμουν σε πόνημα χαμηλής φιλοσοφικής αξίας.

Για να φτάσει ενα τραγούδι να γνωρίσει την επιτυχία του Διακοπες με γκόμενα, πρέπει πρωτα να το πιστευεις ως δημιουργος.

Νομίζω ότι στον κόσμο βγήκε το πολυ καλό κλίμα που υπάρχει στα παρασκήνια.

Απο κει και περα, εμεις κοιταμε κάθε τραγουδι ξεχωριστα. Αφήνουμε πίσω μας το συγκεκριμένο τραγουδι και προετοιμαζομαστε για το ματς με το Λεβαδειακό.

neeq είπε:
Η αλήθεια ειναι οτι είμαι πολυ επιλεκτικός στις συνεργασίες μου, και δύσκολα θα εμπλεκόμουν σε πόνημα χαμηλής φιλοσοφικής αξίας.
Είναι γνωστό τοις πάσι, φίλτατε  :)

Απο κει και περα, εμεις κοιταμε κάθε τραγουδι ξεχωριστα. Αφήνουμε πίσω μας το συγκεκριμένο τραγουδι και προετοιμαζομαστε για το ματς με το Λεβαδειακό.
FORZA Κ.γ.Φ.!!!  8) :P ;D

υγ. εμφανίζεστε, τακτικά, ζωντανά; έχετε κάτι στα σκαριά, για τώρα, στα κοντά;

Εμφανιζόμαστε μόνο σε εξαιρετικές περιπτωσεις, κανα γάμο φίλου, κάνα παρτυ κτλ.

Η αληθεια είναι ότι μας μπήκε η ιδεα μήπως και το κάνουμε πιο σταθερό, οπότε αν δε μας μαχαιρώσει κανενας χρυσαυγιτης στα κοντα, ίσως σκάσουμε μύτη στα δρωμενα της πόλεως ;D

Παιδια αν θελετε βοηθεια για το finale στα live σας μην ντραπειτε ,εδω ειμαι! ;D ;D ;D Το παν ειναι να περναμε καλα!  ;)

Φίλος, για να εχεις έστω και την ελάχιστη συμμετοχή στο supergroup αυτό, απαιτούνται πολλά. Πρέπει να αποδεχθεις, ως άλλος Ρομπεν των Δασών, πως οι σχεσεις σου με την κοινωνία που αφήνεις πίσω σου, δε θα είναι ποτέ οι ιδιες.

Φιλοι θα σε αρνηθούν, συντροφοι θα σε προδώσουν, αλλά θα γνωρίσεις και κόσμο που θα σε αγαπήσει γι'αυτό που θα γίνεις.

Ενα Κοριτσι για Φίλημα (αυτο ακουστηκε κάπως gay ;D )

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back