Με λιγα λόγια έχω λιστα ολοκληρηι να σου πω τι δεν μου αρέσει στον υπολογιστη.
Και τι μας νοιάζει; Αφού το λες μόνος σου ότι είναι δικό σου πρόβλημα' date=' δική σου ιδιοτροπία. Εμένα δεν μου αρέσει η γαλική κουζίνα, τι σημαίνει αυτό, ότι όλοι αυτοί που την θεωρούν από τις κορυφαίες του κόσμου είναι μπουμπούνες;
Είναι άλλο πράγμα το να λες ότι έχεις πρόβλημα εσύ, και είναι άλλο πράγμα να καταλήγεις σε συμπεράσματα από αυτή την αφετηρία.
Επί τη ευκαιρία, δε σε ρώτησα πόσων ετών είσαι εσύ, αλλά πόσων χρονών είναι αυτός/η/οί που σε έχουν βάλει σε αυτό το λούκι.
Φιλικά[/quote']
Φυσικα και κανεις δεν είναι μπουμπουνας!!!!
Αλλά....
Nα τα ελεγα μόνο έγω αυτά καλά θα είναι , ακόμη και ο Βαγγελης Παπαθανασιου σε σχετικη συνεντευξη τα ιδια λιγο πολυ λέει γαι τους υπολογιστες. Και φυσικα πολυ άλλοι επαγγελματίες ή μη. Δεν λέω οτι η δικη μου επιλογή είναι σωστη για όλους .Αυτό το ξεκαθάρισα απο την αρχή. Το ξέρω οτι το λες το λές φιλικά.
το ιδιο και εγω. Χρησιμοποιω υπολογιστη για ν φτιάχνω μουσικη απο το 1997. Είδα ... εψαξα... εμαθα... Δεν αποφασισα σε μια μέρα οτι δεν μου αρέσει ο υπολογιστής. Κανεις δεν με εχει βάλει σε κανενα λουκι. Φυσικα και αφετηρία είναι τι μου αρεσει και τι όχι για να κρίνω ένα προιον. Τι με νοιάζει αν άλλος το θεωρεί χάλια επιλογή. Μήπως θα χάσω το υπνο μου???
Αλλες προτεραιότητες έχεις εσυ και άλλες εγώ. Εμένα δεν θα πείραζε καθόλου να δουλεύα με παλια τεχνολογία. Δεν έχω την εμμονη του εκσυγχορνισμου. Όπως ειπα πριν δεν φταιει το εργαλείο , φταιω εγω....
Αν ένας ζωγραφος κάνει αριστουργηματα με ένα μολυβι σκεψου τι θα μπορουσα να κάνω με ένα ΜΟΤΙΦ. Αυτο είναι το κίνητρο μου, η ικανοτητα του δημιουργού οχι του εργαλείου. Απλως θελει στουβαλια υπομονης!!!!
Το ξερω οτι δεν με ρωτησες πόσο χρονων είμαι απλως ηθελα να γνωριστουμε καλυτερα

..πειράζει??

:wink: