KORG Triton Taktile 25 oled screen δεν δουλεύει

Steve007

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Καλησπέρα !! Χθες κατάλαβα οτι η οθόνη oled δεν δουλεύει κ επίσης το midi δουλεύει μονο με καλώδιο midi ενω πρίν λειτουργούσε μονο με το usb καλώδιο !
Ολα τα άλλα δουλεύουν κανονικά στο controller keyboard ! Απλα τωρα δεν μπορω να κάνω ρυθμισεις και να το δουλεψω κ σαν synth !

Attachments

• 1773159756075.jpg
    1773159756075.jpg
    614.4 KB · Εμφανίσεις: 0
Καλησπέρα !! Χθες κατάλαβα οτι η οθόνη oled δεν δουλεύει κ επίσης το midi δουλεύει μονο με καλώδιο midi ενω πρίν λειτουργούσε μονο με το usb καλώδιο !
Ολα τα άλλα δουλεύουν κανονικά στο controller keyboard ! Απλα τωρα δεν μπορω να κάνω ρυθμισεις και να το δουλεψω κ σαν synth !
δεν το ξέρω το όργανο, αλλά δοκίμασε αν μπορείς με ένα άλλο USB καλώδιο.
Που το συνδέεις? Σε PC ή σε λάπτοπ?
Επίσης, νομίζω ότι αυτό μπορείς να το συνδέσεις σε έναν φορτιστή κινητού για να δουλέψει αυτόνομα. Δοκίμασε να το συνδέσεις στον φορτιστή να δούμε αν ανάβει έτσι η οθόνη. Έναν δυνατό φορτιστή, από σύγχρονο κινητό.

Kαλησπέρα...σε pc το δουλεύω, παίρνει ρεύμα μονο απο το usb το συγκεκριμένο.... δοκίμασα κ άλλο καλώδιο...τα ίδια....
ευχαριστώ

Kαλησπέρα...σε pc το δουλεύω, παίρνει ρεύμα μονο απο το usb το συγκεκριμένο.... δοκίμασα κ άλλο καλώδιο...τα ίδια....
ευχαριστώ
σε άλλον υπολογιστή μπορείς να δοκιμάσεις. Επίσης, δοκίμασες με φορτιστή κινητού; Πρέπει να τον υποστηρίζει τον φορτιστή σίγουρα. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις, δεν θα πάθει κάτι το όργανο. Αρκεί να είναι σύγχρονος.

Δεν μπαίνει φοριστης κινητού, μια είσοδο έχει μόνο για ρεύμα με USB.2 power supply
"Η τροφοδοσία γίνεται αποκλειστικά μέσω της θύρας USB (Type B) που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής"

Δεν μπαίνει φοριστης κινητού, μια είσοδο έχει μόνο για ρεύμα με USB.2 power supply
"Η τροφοδοσία γίνεται αποκλειστικά μέσω της θύρας USB (Type B) που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής"
συγνώμη που επιμένω, αλλά αν τη θύρα την Type Β που έχει πάνω η συσκευή, τη συνδέσεις με ένα καλώδιο Type B σε USB 2.0 μετά δεν μπορείς να βάλεις το USB 2.0 άκρο αντί στη θύρα USB του laptop ή του PC, πάνω σε έναν φορτιστή κινητού που έχει έξοδο USB 2.0 για να δοκιμάσεις; Εγώ πιστεύω ότι θα λειτουργήσει, διότι είναι στις προδιαγραφές του να λειτουργήσει. Και εκεί θα δούμε αν το πρόβλήμα είναι του Taktile ή από το laptop η το PC που για κάποιο λόγο πλέον δεν του δίνει επαρκές ρεύμα.

Έβαλα το καλώδιο σε φορτιστή, δεν άλλαξε κάτι...όπως ήταν πρίν :-(
Λογικά έχει θέμα...βρήκα οθόνη εδώ / https://syntaur.com/Part-7792-Display-Korg
Αν ο φορτιστής δίνει αρκετά ampere και m-volt και κάνει το ίδιο σε stand alone mode, αλλά δουλεύει κατά τα άλλα, το επόμενο που θα δοκίμαζα είναι να δω αν υπάρχει διαδικασία hard reset ή firmware update, κλπ. για να δοκιμάσω μήπως διορθωθεί το θέμα πριν φτάσω να σκεφτώ για ανταλλακτικά. Αν δεν πιάσει αυτό και ξέρεις από ηλεκτρονικά κυκλώματα καί νά μετράς με πολύμετρο κλπ μπορείς να ασχοληθείς ή καλύτερα να πας σε έναν ηλεκτρονικό με εμπειρία κατά προτίμηση σε μουσικά όργανα. Καλή τύχη φίλε μου. Ελπίζω να τα καταφέρεις να βγάλεις άκρη

Αν ο φορτιστής δίνει αρκετά ampere και m-volt και κάνει το ίδιο σε stand alone mode, αλλά δουλεύει κατά τα άλλα, το επόμενο που θα δοκίμαζα είναι να δω αν υπάρχει διαδικασία hard reset ή firmware update, κλπ. για να δοκιμάσω μήπως διορθωθεί το θέμα πριν φτάσω να σκεφτώ για ανταλλακτικά. Αν δεν πιάσει αυτό και ξέρεις από ηλεκτρονικά κυκλώματα καί νά μετράς με πολύμετρο κλπ μπορείς να ασχοληθείς ή καλύτερα να πας σε έναν ηλεκτρονικό με εμπειρία κατά προτίμηση σε μουσικά όργανα. Καλή τύχη φίλε μου. Ελπίζω να τα καταφέρεις να βγάλεις άκρη
Ναί φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ ...το έχω ψάξει..... υπάρχει reset αλλα γίνεται μέσω της οθόνης πατώντας 3 κουμπιά μαζί αλλα δεν γινεται επειδή δεν δουλεύει η οθόνη ......

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back