- Πόντοι
- 28
Έχω το korg PA50 arranger, με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο αδελφός μου (μένει σε άλλο μέρος), που έχει ένα yamaha όταν το άκουσε θέλησε να αγοράσει και αυτός αρμόνιο αλλά είπαμε να μην έχουμε 2 ίδια αρμόνια στην οικογένεια!! Μπορεί κάποιος να μου πει τo korg TRITON Le, και το korg trinity σε τι διαφέρουν από ένα arranger? Έχουν προκαθορισμένα styles και ήχους ώστε να μπορείς να παίξεις κάτι άμεσα ή τα πάντα πρέπει να τα προγραμματίζεις? Σε ηλικία ποιό είναι πιο παλιό?
Θέλω να μου πείτε σε πολύ γενικέ, απλές και κατανοητές γραμμές τις δυνατότητες. Μην μπλέξετε ωρολογία γιατί δεν θα καταλάβω τίποτα (είμαι αρχάριος ακόμα σε αυτά)
Έριξα μια ματιά και στο thread triton και trinity που υπάρχει πιο κάτω αλλά όπως πολύ σωστά επεσήμανε και κάποιος , η κουβέντα ξέφυγε τελείως και μιλάτε όλο για το oasys και για τις τιμές στην Ελλάδα. Ελπίζω να μην γίνει το ίδιο και τώρα. Μόνο γενικά χαρακτηριστικά απλά και κατανοητά Please..
Ευχαριστώ
Θέλω να μου πείτε σε πολύ γενικέ, απλές και κατανοητές γραμμές τις δυνατότητες. Μην μπλέξετε ωρολογία γιατί δεν θα καταλάβω τίποτα (είμαι αρχάριος ακόμα σε αυτά)
Έριξα μια ματιά και στο thread triton και trinity που υπάρχει πιο κάτω αλλά όπως πολύ σωστά επεσήμανε και κάποιος , η κουβέντα ξέφυγε τελείως και μιλάτε όλο για το oasys και για τις τιμές στην Ελλάδα. Ελπίζω να μην γίνει το ίδιο και τώρα. Μόνο γενικά χαρακτηριστικά απλά και κατανοητά Please..
Ευχαριστώ