- Πόντοι
- 3
ειμαι κιθαριστας...αλλα γενικα μου αρεσει ο πειραματιμος.τα παω επισης καλα με τα πληκτρα.παιδια υπαρχει σοβαρο διλημμα, και τα δυο synth φαινονται καταπληκτικα.Γνωριζω τις τεχνολογιες που ''φορανε'' και πιστευω στα λεφτα τους εκαστως ειναι ανικητα!!
δεν εχω δοκιμασει τιποτα απο τα 2 για να εχω γνωμη.οτι εχω ακουσει ειναι απο τα videos.
Θα ηθελα να με βοηθησετε 1ον στο πιο απο τα δυο θα με βοηθουσε περισσοτερο στα παιξιματα μου(electro pop-rock, acid rock,....floydοrock)..
βασικες διαφορες τους ειναι σιγουρα η τιμη τους, microkorg-->370 , R3-->560 τα πληκτρα τους microkorg (μικρα πληκτρα) R3 (κανονικα), to R3 εχει την δυνατοτητα να συνδεθει με usb και να σεταρεις τους ηχους σου, οπως και να κατεβασεις διαφορους synth-classic ηχους.
εχετε υπ'οψιν σας οτι ειμαι κιθαριστας!!!
οποιος εχει μια ιδεα για τα παραπανω θα την δεχομουνα ευχαριστως!!!
δεν εχω δοκιμασει τιποτα απο τα 2 για να εχω γνωμη.οτι εχω ακουσει ειναι απο τα videos.
Θα ηθελα να με βοηθησετε 1ον στο πιο απο τα δυο θα με βοηθουσε περισσοτερο στα παιξιματα μου(electro pop-rock, acid rock,....floydοrock)..
βασικες διαφορες τους ειναι σιγουρα η τιμη τους, microkorg-->370 , R3-->560 τα πληκτρα τους microkorg (μικρα πληκτρα) R3 (κανονικα), to R3 εχει την δυνατοτητα να συνδεθει με usb και να σεταρεις τους ηχους σου, οπως και να κατεβασεις διαφορους synth-classic ηχους.
εχετε υπ'οψιν σας οτι ειμαι κιθαριστας!!!
οποιος εχει μια ιδεα για τα παραπανω θα την δεχομουνα ευχαριστως!!!