KORG FISA SUPREMA

Πόντοι
898
Πριν λίγο καιρό η KORG ανακοίνωσε το FISA SUPREMA.

Το FISA SUPREMA είναι ένα ψηφιακό ακορντεόν, κατασκευασμένο σε στενή συνεργασία με την DEXIBELL (μέλος του ομίλου PROEL).

Να σημειωθεί πως το νέο ακορντεόν εκτός κάποιων καινοτόμων χαρακτηριστικών, φοράει γεννήτρια ήχων Advanced T2L της DEXIBELL.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της DEXIBELL που δούλεψε πάνω στο συγκεκριμένο όργανο είναι άτομα με πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και όχι μόνο.

Το FISA SUPREMA υπάρχει σε δύο εκδόσεις. Με πλήκτρα στα €8200 και με κουμπιά στα €8500.

Για τα πλήρη χαρακτηριστικά πατήστε εδώ.

Αξίζει να δείτε το τρίτο βίντεο.

62b9499d12947d52d2f8dd9bde82bc0d.png

f03faacc58ae343640a4d313c179629b.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εξαιρετικο. Αλλα πανάκριβο.

Έχει πολλη τεχνολογια αλλα...οπως και να το κάνουμε πάντα ηταν ακριβο όργανο 

Θα στο έπαιρνα ρε Cos, αλλά να, με τα ίδια λεφτά ή λίγο παραπάνω θα αλλάξω την μπαλκονόπορτα στο δωμάτιο που έχω το στούντιο, οπότε...?

θα αλλάξω την μπαλκονόπορτα στο δωμάτιο που έχω το στούντιο, οπότε...
Αυτά τα λένε νωρίτερα,οτι είναι χαλασμένη η πόρτα.

Ελα τώρα να μας ανοίξεις απο κάπου αλλού,γιατί είμαι με τον @cos_dr στο μπαλκόνι απο το μεσημέρι και προσπαθούμε να ανοίξουμε την κωλόπορτα.

Αυτά τα λένε νωρίτερα,οτι είναι χαλασμένη η πόρτα.

Ελα τώρα να μας ανοίξεις,γιατί είμαι με τον @cos_dr στο μπαλκόνι απο το μεσημέρι και προσπαθούμε να ανοίξουμε την κωλόπορτα.
Σε λάθος μπαλκόνι είσαι φίλος, η δικιά μου μπαλκονόπορτα ανοίγει με ένα απλό σπρώξιμο. Το θέμα είναι πως ανεβαίνεις στο μπαλκόνι για να την ανοίξεις...?

Σε λάθος μπαλκόνι είσαι φίλος, η δικιά μου μπαλκονόπορτα ανολιγει με έαν απλό σπρώξιμο. Το θέμα είναι πως ανεβαίνεις στο μπαλκόνι για να την ανοίξεις...?
Βρε ισόγειο δέν μένεις?Που με έχει πάει ο άλλος ο παλαβός?Μια κυρία με δερμάτινα και ένα μαστίγιο που πέρασε πρίν,καμία σχέση?Εγώ νόμιζα οτι έμπλεξες με καμιά συμφωνική μεταλ μπάντα λόγο Montage.

Σε λάθος μπαλκόνι είσαι φίλος, η δικιά μου μπαλκονόπορτα ανοίγει με ένα απλό σπρώξιμο. Το θέμα είναι πως ανεβαίνεις στο μπαλκόνι για να την ανοίξεις...?
@MGs σημείωνε. Μην ανησυχείς. Είμαι διπλωματούχος πιστοποιημένος διασώστης. Θα φέρω ότι χρειάζεται για να ανέβουμε, για να ανοίξουμε. Θα μπούμε από όπου γουστάρουμε. Θα φέρω και υδραυλικό  διαστολέα. Αντί για τεχνική διάσωση θα κάνουμε τεχνική διάρρηξη...........?

Δεν περνάτε από τις γάτες μου, είναι εξαιρετικά άγριες.✋☝️

Εγώ προειδοποίησα....?

@MGs σημείωνε. Μην ανησυχείς. Είμαι διπλωματούχος πιστοποιημένος διασώστης. Θα φέρω ότι χρειάζεται για να ανέβουμε, για να ανοίξουμε. Θα μπούμε από όπου γουστάρουμε. Θα φέρω και υδραυλικό  διαστολέα. Αντί για τεχνική διάσωση θα κάνουμε τεχνική διάρρηξη...........?
Που να μπείς ρε Κώστα εκεί μέσα,που το έχει ζώσει περιμετρικά με γάτες.

Iron Dome και αηδίες.

Γάτες,ξέρουν οτι θα πάς,πριν το σκεφτείς ο ίδιος και αν κάνεις το λάθος,θα μπείς με φόρμα και θα βγείς με στολή του Halloween.

Το ακορντεόν,χάλια μαύρα.

Να περπατάω στην Βιέννη γιορτές,να άκουσω συμφωνική ορχήστρα,να στρίψω την γωνία και να δώ έναν με ένα ακορντεόν.

Εντωμεταξύ,αφου είναι ψηφιακό,τι το φουσκώνουν και το ξεφουσκώνουν.

Και πολλά led φωτάκια,θα αποσπούν την προσοχή στην μαιμού και δέν θα κάνει σωστά την δουλειά της.

Που να μπείς ρε Κώστα εκεί μέσα,που το έχει ζώσει περιμετρικά με γάτες.

Iron Dome και αηδίες.

Γάτες,ξέρουν οτι θα πάς,πριν το σκεφτείς ο ίδιος και αν κάνεις το λάθος,θα μπείς με φόρμα και θα βγείς με στολή του Halloween.
Θα φέρω φάρμακα να τους ρίξουμε στο φαΐ να τις ναρκώσουμε.

Πλάκα πλάκα αν το πάρουμε το ακκορντεόν  και μελετήσουμε λίγο και βγούμε στη Διονυσίου Αεροπαγίτου , γύρω από το ιστορικό κέντρο, με τόσους τουρίστες που έχει ακόμα, θα τα βγάλουμε τα λεφτά του και θα κονομήσουμε? Θα χτίσουμε πολυκατοικία με αυτό σε 10 χρόνια. Άσε που βάζεις τα κομμάτια έτοιμα και απλά κάνεις ότι παίζεις.

Μιλάμε, εργαλείο. Είδα τώρα τα βίντεο. Έχουν ξεφύγει σε δυνατότητες.

Μέσα υπάρχει λογισμικό απο steinberg.

Το REVerence Convolution Reverb απο ότι πήρε το μάτι μου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back