- Πόντοι
- 16
παιδιά ποιά είναι η γνώμη σας για αυτό ?
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ή στελνεις τον ηχο στις εξοδους individual 3-4.Gothic είπε:Τις αλλάζεις!αν καούν οι λάμπες τότε τ γίνεται?![]()
Εννοω καταρχας οτι εχει 4 συνολικα εξοδους ΜΑΙΝ ΟUT 1-2 και Indiv. 3-4 και οτι οι λαμπες περνανε μονο απο τις 1-2. Αν σου χαλασουν μπορεις να στειλεις το σημα απο τις εξοδους 3-4.pianistas78 είπε:το individual τι είναι? και αν καούν το πάς σε ηλεκτρονικό?έχει φασαρία να γίνει?
Αυτό θέλει μεγάλη μανούβρα και δεν συνίσταται με τίποτα. Πιθανόν μάλιστα να υπάρξουν και μικρές δυσλειτουργίες. Οι λαμπίτσες που υπάρχουν εκεί είναι της Electroharmonix, και οι συγκεκριμένες είναι οι πιο high gain προενισχύτριες που έχω δοκιμάσει μετά από μικρά τεστ που έχω κάνει, οπότε οποιαδήποτε άλλη θα άλλαζε και τον ήχο του μηχανήματος μάλλον προς το χειρότερο μιας και οι συγκεκριμένες μπήκαν εκεί κατόπιν σκέψης και σχεδιασμού (γιατί θα μπορούσαν κάλλιστα να βάλουν πάμφθηνες άλλες no name που θα είχαν και μικρότερο gain, πχ Sovtek). Από την άλλη δεν θα πρέπει βέβαια να υπερεκτιμούμε και την συμβολή των λαμπών αυτών στο ηχητικό αποτέλεσμα...jack2 είπε:Μπορουν να τοποθετηθουν και λαμπες αλλου κατασκευαστη, αλλα θελει ειδικο καλιμπραρισμα.
Eδώ ίσως κάνω λάθος αλλά κάπου έχω δει (manual; επιγραφή πάνω στο μηχάνημαΟι λαμπες ειναι user replaceable που σημαινει οτι τις αλλαζεις εσυ, με λιγη προσοχη.
To λινκ που έβαλες δεν μου δουλεύει...pianistas78 είπε:αξίζει σαν μηχάνημα? στον υπολογιστή δουλεύω F L.θα ήταν καλό αν το συνδύαζα με αυτο εδώ ?
http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=2_21_2110&products_id=4707
Ειναι οντως μανικι, αλλα υπαρχει η δυνατοτητα αν θες να πειραματιστεις.Αυτό θέλει μεγάλη μανούβρα και δεν συνίσταται με τίποτα.
Εδω κανεις λαθος. Αναφερεται για το μηχανημα συνολικα και οχι για τις λαμπες.Eδώ ίσως κάνω λάθος αλλά κάπου έχω δει (manual; επιγραφή πάνω στο μηχάνημαμια προειδοποίηση με κεφαλαία γράμματα: NO USER SERVICEABLE PARTS INSIDE. REFER TO A QUALIFIED TECHNICIAN.
μια διωρθωση οι main εξοδοι εχουν 2 ενισχυτες εναν απλο και ενα δευτερο που ειναι οι λυχνιες. οταν ρυθμιζω την ενταση βρισκω μια ισσοροπια μεταξυ του φυσιματος της λαμπας και της μεγιστης εντασης. οποτε αν καει η λαμπα οι main εξοιδοι δεν αχρηστευοντε πληρως μεχρι το service γιατι εχεις και τον τρανζιστορατο ενισχυτη μεσα.jack2 είπε:Εννοω καταρχας οτι εχει 4 συνολικα εξοδους ΜΑΙΝ ΟUT 1-2 και Indiv. 3-4 και οτι οι λαμπες περνανε μονο απο τις 1-2. Αν σου χαλασουν μπορεις να στειλεις το σημα απο τις εξοδους 3-4.το individual τι είναι? και αν καούν το πάς σε ηλεκτρονικό?έχει φασαρία να γίνει?
Οι λαμπες ειναι user replaceable που σημαινει οτι τις αλλαζεις εσυ, με λιγη προσοχη.
bloody_sunday είπε:...που το οποίο διαθέτει κι ένα μικρό pad κάθετο (ribbon) και δέχεται και τις εντολές midi που θα του στείλει ο μοχλός/ροδέλα του midi κeyboard σου.