- Πόντοι
- 1,788
Μπορείς να συνδέσεις ένα keyboard με stereo out π.χ. ή ένα aux (π..χ cd player) , η ένα μονοφωνικό εξ αρχής σήμα, μέσω από ένα stereo chorus.RayDTutto είπε:Τότε ποιος ο λόγος να έχεις δύο εισόδους L και R;
Μπορείς να συνδέσεις ένα keyboard με stereo out π.χ. ή ένα aux (π..χ cd player) , η ένα μονοφωνικό εξ αρχής σήμα, μέσω από ένα stereo chorus.RayDTutto είπε:Τότε ποιος ο λόγος να έχεις δύο εισόδους L και R;
LK είπε:Δες λίγο αυτό:
Χάνεις όμως το στέρεο εφέ έτσι.LK είπε:Μπορείς να συνδέσεις ένα keyboard με stereo out π.χ. ή ένα aux (π..χ cd player) , η ένα μονοφωνικό εξ αρχής σήμα, μέσω από ένα stereo chorus.
Παράδειγμα σου έδωσα.RayDTutto είπε:Χάνεις όμως το στέρεο εφέ έτσι.
Αν π.χ. αντί του chorus, συνδέσεις ένα delay που κάνει Ping pong δεξιά αριστερά ανά επανάληψη, έτσι όπως το λες, καταλήγεις να έχεις όλες τις επαναλήψεις και στα δύο ηχεία.
Συνήθως τί γίνεται, ΑΝ π.χ. έχουμε μονοφωνικη πηγη ηχου ( μπάσσο ) και τη συνδεσεις σε μια στερεοφωνικη υποδοχη ( σε ενα στερεοφωνικο chorus κατευθειαν ,συνήθως το αριστερο καναλι ειναι αυτο που δεχεται το σημα μονοφωνικα ( ειναι θεμα κατασκευαστικο ).RayDTutto είπε:Οκ. Απλώς μου φαίνεται περίεργο - σύμφωνα με αυτό που λες - να συνδέεις στέρεο input και τελικά να χάνεις τη στερεοφωνία του.
Κάτσε ρε αρχηγέ μου, εσύ δεν λες ότι ανεξάρτητα του τι βάζεις στο L και τι στο R σε μια στέρεο είσοδο, η κονσόλα τα παίζει και τα δύο σήματα και στα δύο ηχεία;LK είπε:Σε ένα τέτοιο stereo channel πάντως (θα είχε νόημα να συνδέσεις π.χ.το DD55 ή ενα drum machine, ή ένα synth με stereo out, όπου εκεί το τι θα ακουστεί left και right , καθωρίζεται από το μηχανημα εσωτερικά).
ΟΧΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ, αν το BAL είναι στη μέση λέω. Και συνδεσεις π.χ ένα μπάσο στο left και μια κιθαρα στο right.Αν συνδέσεις ενα cd και έχει δεξια την κιθαρα και αριστερα το μπάσσο, έτσι χωριστα θα ακουστουν και στα out.RayDTutto είπε:Κάτσε ρε αρχηγέ μου, εσύ δεν λες ότι ανεξάρτητα του τι βάζεις στο L και τι στο R σε μια στέρεο είσοδο, η κονσόλα τα παίζει και τα δύο σήματα και στα δύο ηχεία;
Πώς μπορεί να κανονίσει το μηχάνημα εσωτερικά τι παίζεται που;
Αν καταλαβαίνω σωστά αυτό που λες, δεν μου φαίνεται λογικό.LK είπε:ΟΧΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ, αν το BAL είναι στη μέση λέω. Και συνδεσεις π.χ ένα μπάσο στο left και μια κιθαρα στο right.
Αν συνδέσεις ενα cd και έχει δεξια την κιθαρα και αριστερα το μπάσσο, έτσι χωριστα θα ακουστουν και στα out.
Και εγω αυτό είχα καταλάβει ότι λέει.RayDTutto είπε:Κάτσε ρε αρχηγέ μου, εσύ δεν λες ότι ανεξάρτητα του τι βάζεις στο L και τι στο R σε μια στέρεο είσοδο, η κονσόλα τα παίζει και τα δύο σήματα και στα δύο ηχεία;
Πώς μπορεί να κανονίσει το μηχάνημα εσωτερικά τι παίζεται που;
Δεν βγάζει νόημα αυτό που λες ρε LK,ΟΧΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ, αν το BAL είναι στη μέση λέω. Και συνδεσεις π.χ ένα μπάσο στο left και μια κιθαρα στο right.
Αν συνδέσεις ενα cd και έχει δεξια την κιθαρα και αριστερα το μπάσσο, έτσι χωριστα θα ακουστουν και στα out.
Αυτο.belzrebuth είπε:Oταν σε stereo pair συνδεθει μονο το left εχουμε ηχο και στα 2 ηχεια σαν mono.
Απο τη στιγμη που συνθεθει κατι ΚΑΙ στο right εχουμε διαχωρισμο στα 2 ηχεια και άρα hard pan.
To pan απλα καθορίζει το ΠΟΣΟ θα ακουγεται το L ή το R και όχι το individual τους stereo placement.
Δεν του προτεινα την συγκεκριμενη κονσολα γιατι ειναι φτηνη, του την προτεινα γιατι στα λεφτα αυτα ειναι μακραν η καλυτερη.belzrebuth είπε:@Waterfall παίζει μόνη της και μπράβο της αλλα δεν αγοράζουν όλοι πράγματα επειδή ειναι φθηνά.
Εγω παλι δεν θα του προτεινα καμια μεταχειρισμενη κονσολα, εκτος κι αν ξερει ακριβως τι αγοραζει.Οπότε εγώ θα πρότεινα καλύτερα μεταχειρισμένη Mackie παρά καινουρια Behringer.
Νομιζω οτι εχεις χασει επεισοδια φιλε μου.Και σκέψου λίγο οτι αν είχε κάτι καλύτερο η Βehringer σε βάρος των ανταγωνιστών δεν θα έπαιζε μόνη της,και μόνο με την τιμή.
Η χωρα παραγωγης δεν παιζει κανενα απολυτως ρολο στην ποιοτητα κατασκευης, εχω βαρεθει να ακουω αυτη την καραμελα. Τα Χ προϊοντα που κατασκευαζονται στη Κινα για λογαριασμο καποιας ξενης εταιρειας, κατασκευαζονται συμφωνα με τις προδιαγραφες της ξενης εταιρειας. Εκτος κι να νομιζεις οτι οι Γερμανοι ξερουν να...βιδωνουν καλυτερα απ'τους Κινεζους.Μην μπερδευεσαι, δεν μιλαμε για Κινεζικα προϊοντα, μιλαμε για προϊοντα κατασκευασμενα στην Κινα με προδιαγραφες των Χ εταιρειων. Αν καποιο τετοιο προϊον βγει μαπα, δεν θα φταινε οι Κινεζοι. Οι Κινεζοι κατασκευαζουν οπως τους λενε να κατασκευασουν. Το ιδιο και ολοι οι υπολοιποι λαοι.Βεβαια και με την μετακίνηση των γραμμών παραγωγής απο Αγγλία και και Αμερική στην Κίνα δεν ξέρω κατα πόσο και η Μackie,Αllen n' Heath και Soundcraft το χουν πλέον κατασκευαστικά οπως το χανε παλια και αν αξίζουν τις τιμές τους που έχουν παραμείνει σχεδόν ίδιες με τότε.
Μα στα λεφτά αυτά μόνος σου είπες οτι δεν υπάρχει κάτι αλλο.Waterfall-K είπε:Δεν του προτεινα την συγκεκριμενη κονσολα γιατι ειναι φτηνη, του την προτεινα γιατι στα λεφτα αυτα ειναι μακραν η καλυτερη.
Αυτο με ανησυχεί.Οι προδιαγραφές της Behringer.Τα Χ προϊοντα που κατασκευαζονται στη Κινα για λογαριασμο καποιας ξενης εταιρειας, κατασκευαζονται συμφωνα με τις προδιαγραφες της ξενης εταιρειας.
Εδώ νομίζω συμφωνούμε.Οσο για το "οι τιμές τους που έχουν παραμείνει σχεδόν ίδιες με τότε", εκει φαινεται και το δουλεμα/κλεψιμο που τρωμε ολοι μας. [/size].
Ξεχασες τον ανθρωπινο παράγοντα που λέγεται μεράκι.Waterfall-K είπε:Εκτος κι να νομιζεις οτι οι Γερμανοι ξερουν να...βιδωνουν καλυτερα απ'τους Κινεζους.
Μην μπερδευεσαι, δεν μιλαμε για Κινεζικα προϊοντα, μιλαμε για προϊοντα κατασκευασμενα στην Κινα με προδιαγραφες των Χ εταιρειων. Αν καποιο τετοιο προϊον βγει μαπα, δεν θα φταινε οι Κινεζοι. Οι Κινεζοι κατασκευαζουν οπως τους λενε να κατασκευασουν. Το ιδιο και ολοι οι υπολοιποι λαοι.