KOMPLETE 13 SELECT

panorios

Ενεργό μέλος
Πόντοι
438
Καλησπέρα,

Μου έχει έρθει μια προσφορά για το KOMPLETE 13 SELECT στα 100 ευρώ.

Αξίζει να το πάρω; Θα μου πεις το χρειάζεσαι; Θα σου πω μόνο νερό και αέρα χρειάζομαι, θα μου πεις ε τότε άστο, θα σου πω ναι αλλά αν το χρειαστώ, θα μου πεις, ε, τότε το παίρνεις, θα σου πω...

Τι να κάνω;

Το σημαντικό δεν είναι το πρόγραμμα, αλλά οι βιβλιοθήκες που θα έχεις διαθέσιμες μεσα...

Τι περιλαμβάνουν τα 100 ευρώ? Χρειάζεσαι αυτούς τους ήχους? Είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις έξτρα για διαφορετικούς ήχους?

πριν λίγο καιρό (Απρίλη) το έδιναν δωρεάν με το kbd NI M32 και το είχα πάρει.

Τώρα δεν ισχύει αλλά έχε τον νού σου γιατί κάνουν bundles.

Τώρα σαν μόνο του το πακέτο, έχει καλά προγράμματα, αλλά...μάλλον είναι υπερεκτιμημένο

δηλαδή στα 115 που το πήρα το πλήκτρο ήταν κλέψιμο εκκλησίας.

Αλλά για σκέτο...

Το σημαντικό δεν είναι το πρόγραμμα, αλλά οι βιβλιοθήκες που θα έχεις διαθέσιμες μεσα...

Τι περιλαμβάνουν τα 100 ευρώ? Χρειάζεσαι αυτούς τους ήχους? Είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις έξτρα για διαφορετικούς ήχους?
https://www.native-instruments.com/en/products/komplete/bundles/komplete-13-select/?utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=Komplete 13 Select 50% SoS pre-offer announcement all | 23%2F05%2F22&utm_id=e2d9fdd1-91e4-4048-bb76-70cd7e291bca

να προσθέσω, γενικά η σειρά select είναι περιορισμένο πακέτο που συνήθως δίνεται προσφορά.

ΟΚ το παίρνεις και μόνος σου.

Αλλά πιάνεις το νόημα

επίσης

όταν πήρα το πλήκτρο στα 115, υποτίθεται ότι το δίνανε δώρο με αξία 130.

Τώρα πως είναι προσφορά το 100....

μπορεί να ήταν και 180...

δεν παίρνω όρκο

Είναι το "μικρό" πακέτο της ηχοθήκης και δίνεται σε USB stick αν το αγοράσεις σε μαγαζί. Το κανονικό πακέτο πάει μαζί με σκληρό δίσκο. Αν σου αρέσουν οι ηχοι είναι πολύ καλό και ταυτοχρονα έχεις και ένα πολύ καλό εργαλείο αναζήτησης ήχων που συνδυάζεται και με τη σειρά Maschine.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν καταλαβαίνω καλά είναι αντίστοιχο του analog lab που δίνει η arturia μαζί με τα δικά της πλήκτρα.

Θα κάνω πως δεν το είδα, ευχαριστώ πολύ όλους.

Αν καταλαβαίνω καλά είναι αντίστοιχο του analog lab που δίνει η arturia μαζί με τα δικά της πλήκτρα.

Θα κάνω πως δεν το είδα, ευχαριστώ πολύ όλους.
θα έλεγα να έχεις το νού σου προς τα Χριστούγεννα

Σε λίγες μέρες λογικά θα έρθει και το Summer Sale που θα έχει -50% σε όλα τα Kontakt upgrades/updates. Αν πάρεις αυτό τότε λογικά θα έχεις και καλύτερη τιμή σε αυτά, αν και ανεβαίουν αρκετά σε τιμή.

Και μένα μου ρθε κωδικός, δεν είναι κρυφός. Είναι SELECT22. Προσωπικά δε μου αρκούν αυτά που έχει, δε τα χρειάζομαι δηλαδή. Πιο πολύ θέλω το Ultimate...

Είναι τέτοιος ο όγκος σε αυτές τις συλλογές που για μένα είναι σχεδόν μη διαχειρίσιμες και γι αυτό το Select για τις δικές μου τις ανάγκες είναι αρκετό. Εχω το Komplete 7 στη συσκευασία του με τα CD και δεν το εγκαθιστώ λόγω όγκου και διαδικασίας. Γι αυτό τα βγάλανε αργότερα σε σκληρό δίσκο και στικάκι. 

Ευτυχώς υπάρχει πλέον το δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης KOMPLETE KONTROL που εξυπηρετεί.

Πάντως Πανώριε το συγκεκριμένο είναι όντως το αντίστοιχο πακέτο με αυτό της Arturia που ήδη έχεις, αλλά φυσικά αν σε ενδιαφέρουν οι ήχοι του τότε αξίζει να το χτυπήσεις. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
πάντως το 13 που πήρε η κόρη μου με το midi, μου φάνηκε μεγαλούτσικο πακέτο και σίγουρα η ίδια θα κάνει αρκετό καιρό να το δουλέψει όλο.

Εγώ μπήκα στον πειρασμό να χτυπήσω ένα και για μένα, αλλά τελευταία στιγμή τσιγκουνεύτηκα, κυρίως επειδή ένα ακόμα 32άρι midi μαζί με το 49άρι θα μου δημιουργούσε μεγάλη συμφόρηση στο τραπεζι μου

[COLOR= rgb( var(--theme-text_color) )]...κυρίως επειδή ένα ακόμα 32άρι midi μαζί με το 49άρι θα μου δημιουργούσε μεγάλη συμφόρηση στο τραπεζι μου[/COLOR]
? Εννοείς keyboard; 

Το Komplete πουλιέται αυτόνομο και εναλλακτικά συνοδεία midi keyboard controller ή το Maschine. 

? Εννοείς keyboard; 

Το Komplete πουλιέται αυτόνομο και εναλλακτικά συνοδεία midi keyboard controller ή το Maschine. 
ειπα πιο πάνω.

Από Μάρτη έως 7 απρίλη αν θυμάμαι σωστά δίνανε το 13 δωρεάν με το native instruments M32.

Σου λέω στο τσακ ήμουν, και τελικά ίσως έκανα χαζομάρα και δεν πήρα δεύτερο

το δίνουν ακόμα με ένα μεταγαλύτερο τώρα

Είναι τέτοιος ο όγκος σε αυτές τις συλλογές που για μένα είναι σχεδόν μη διαχειρίσιμες και γι αυτό το Select για τις δικές μου τις ανάγκες είναι αρκετό.
Σίγουρα, έχει τοοοοσα πράγματα μέσα που οι περισσότεροι δε θα τα χρησιμοποιήσουν ποτέ - γι αυτό και άλλωστε τα συμπεριλαμβάνουν στις συλλογές, κάτι ξέρουν.

Εγώ απλά το θέλω γιατί τα VST που με ενδιαφέρουν είναι ακριβότερα αν τα πάρεις ξεχωρτιστά, οπότε προσωπικά με βολεύει. Άσχετα ότι δεν έχω χώρο στο δίσκο... ?

Trending...

Νέα θέματα

Back