Κομματια που δε περιμεναμε να εχουν τοσο καλα solo

Kudos στον LK για το Automatic Man, δεν το ειχα ακουσει. Εγω θα προσθεσω κατι απο ΡΗΤΣΗ, το σολο στο κομματι δε ξερω ποιος το παιζει αλλα ο δισκος ειχε συμμετοχες απο πολλα session monsters απ'οσο θυμαμαι.

Δηλωνω ψαρωμενος.

Δύο περιπτώσεις έχω εύκαιρες:

Ι) Spiritual Beggars - Escaping The Fools

Πολύ του γούστου μου ο κόμματος έτσι κι αλλιώς. Με το σολίδι όμως ανεβαίνει κανα - δυο επίπεδα ακόμα.

Y.Γ: Το thread έχει καθαγιαστεί από την αναφορά στον μόνο Lionel που μπορεί να σταθεί δίπλα στο Messi.

Ένα μέρος που δεν θα περίμενες επίσης να ακούσεις μια σόλο κιθάρα... η Tate gallery.

Anna Calvi

Δηλωνω ψαρωμενος.

Οdis13,

τσέκαρέ την την κυρία αυτή. Είναι λίγο σκοτεινή η μουσική της, αλλά έχει προσωπικό στυλ και καλές πενιές.

( http://youtu.be/pQ3K2Hcoblg )

Μη με κραξετε.. ;D Το τραγουδι δε μου πολυαρεσει (-->"μουσικη για μαμαδες") αλλα το σολο με πορωνει! Οταν το πρωτοακουσα εξεπλαγην. Ειναι του Α. Μιτζελου. Στο 2:00

Όταν πρωτο-άκουσα Alter Bridge, και συγκεκριμένα το ''Open Your Eyes'' από το ντεμπούτο τους, παραξενεύτηκα από το solo. Ήξερα ότι στην ουσία οι Alter Bridge ήταν οι Creed με διαφορετικό τραγουδιστή, αλλά σε όσα τραγούδια των Creed είχα ακούσει μέχρι τότε, o Tremonti δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιου είδους και ταχύτητας solo.

^+1 για το σολο του "αμα δεις τα παιδια"! Στην εφηβεια με ειχε πορωσει τοσο που οταν το εβγαλα φωναζα μετα τους φιλους σπιτι να τους το κανω επιδειξη! (παρ'ολο που τα υπολοιπα που ακουγαμε ηταν στο φασμα Nirvana-Metallica κτλ)

3:25(γενικα το κομματι ειναι πολυ καλο)

σολαρα,πλακα πλακα ο Μπιγαλης ειχε δυνατες κιθαρες

+100 για Physical

+10000000 για το Θεο στου Αιγαιου τα μπλουζ που νομιζω ειναι ο Τουρκογιωργης?

solega είπε:
+10000000 για το Θεο στου Αιγαιου τα μπλουζ που νομιζω ειναι ο Τουρκογιωργης?
Εννοείται πως ναι.  8)

Μου θυμίσατε τώρα το εξής...

Το '97 χρημάτισα για κάποια φεγγάρια κιθαρίστας του Κώστα Βασιλιάγκου, ο οποίος είχε μόλις κυκλοφορήσει το lp του "Γαλανός Ορίζοντας".

Παίρνω λοιπόν στα χέρια μου το cd για να κοιτάξω τα κομμάτια πριν απο την πρώτη πρόβα.

Ρωτάω...

-Ποιός έπαιξε τις κιθάρες στο στούντιο;

- Ο Τουρκογιώργης!  μου λέει...

Όχι ρε π@υστη, (λέω απο μέσα μου) τη μαμήσαμε!  :D ;D ;D

(Το solo στο 2:55..)

Tamtam είπε:
Ένα μέρος που δεν θα περίμενες επίσης να ακούσεις μια σόλο κιθάρα... η Tate gallery.

Την παντρεύομαι... :)

Ακούγεται απλό αλλά έχει ένα φοβερό σόλο το οποίο  ο Rutherford θα μπορούσε να επιμηκύνει κατά πολλά δευτερόλεπτα. Ας είναι όμως και έτσι μου κάνει

[flash=200,200]

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back