κομμάτι δράσης...

Ανέστη: Δε διαφωνώ, αλλά δεν ξέρεις το παιχνίδι. Είναι για ένα παιχνίδι που παίζει στην Καραϊβική με ζόμπι και τέτοια... Δε σηκώνει πιο επικό στυλ (αν και θα γούσταρα...)

mpikoz: Thanks! :)

Νέστορα: Καλά το γράφει νομίζω (αν και για να το λέω εγώ... που είμαι Ο άσχετος στην ορθογραφία... μπρρρ... Αλλά ο τρελλός γραφόταν κάποτε με 2 "λ", οπότε δεν είναι λάθος...

(κρουστά και φωνές είναι ζωντανά ηχογραφημένες παρακαλώ...)

Nikolas είπε:
Νέστορα: Καλά το γράφει νομίζω (αν και για να το λέω εγώ... που είμαι Ο άσχετος στην ορθογραφία... μπρρρ... Αλλά ο τρελλός γραφόταν κάποτε με 2 "λ", οπότε δεν είναι λάθος...
Άσε ρε φίλος, που θα μας κάνεις και παρατήρηση...εδώ στην είπε ο Νικόλας!!!! ;D

Τα έχουμε ισωπεδώσει όλα...γραψε και greeklish σε λίγο ;D ;D

Δάσκαλε, λόγω firewall  ;), το απόγευμα τα σχόλια (αν και τα έχω ακούσει όλα σχεδόν του site κατά την διάρκεια του screening σου  ;D :P).

Nikolas είπε:
Ανέστη: Δε διαφωνώ, αλλά δεν ξέρεις το παιχνίδι. Είναι για ένα παιχνίδι που παίζει στην Καραϊβική με ζόμπι και τέτοια... Δε σηκώνει πιο επικό στυλ (αν και θα γούσταρα...)
Για να το λες εσύ έτσι θα είναι.

Θα το προτιμούσα πιο επικ αλλά είναι όπως λες ότι δεν το σηκώνει το game.

Φαίνεται ώμος οτι το έχεις και το έχεις πολύ καλά, μάλιστα τόσο που θα με κάνεις

να αναζητήσω και αλλά προηγούμενα  ποστ σου για να δω και τα άλλα που έχεις ανεβάσει.

κατι επικό για game θα ταίριαζε πολύ στα αυτια μου αυτό... τουλάχιστον η  εισαγωγή

Κώστα... Ελπίζω να άκουσες! ;) Άσε που η εταιρία σου είναι φτιαγμένη απο βλάκες: Βάζουν firewall στο δικό μου και αφήνουν το νοιζ να περνάς ώρες εδώ μέσα!  ;D ;D ;D

Muttley: Άκουσε ότι θες (μπες και στο www.northbysound.com αν είναι για να ακούσεις κι άλλα πράγματα για παιχνίδια, κλπ).

Το κομμάτι που βάζεις είναι επικούρα, αλλά είναι υπερβολικά 'συμφωνικό' και με τις κιθάρες, κλπ... για το παιχνίδι που δουλεύω (θα βγει trailer σε λίγο καιρό και θα καταλάβετε).

Nikolas είπε:
Το κομμάτι που βάζεις είναι επικούρα, αλλά είναι υπερβολικά 'συμφωνικό' και με τις κιθάρες, κλπ... για το παιχνίδι που δουλεύω (θα βγει trailer σε λίγο καιρό και θα καταλάβετε).
Ναι συμφωνώ για τις κιθάρες οτι το χαλάνε μετά, αλλα όπως είπα και πιο πάνω:

κατι επικό για game θα ταίριαζε πολύ στα αυτια μου αυτό... τουλάχιστον η  εισαγωγή
Ok θα πάω να κοιτάξω στο site που λες. ευχαριστώ

Α...και καλές δημιουργίες!

Δεν ξερω τι λετε περι επικουρας εγω οταν το ακουσα και διαβασα το ποστ περι ζομπι και

καραιβικης ηταν λες και το ειδα μπροστα μου.Οποτε νομιζω ο σκοπος επιτευχθη.Πολυ

καλη δουλειά!

Βεβαια:1)Η φαντασια μου οργιαζει.

2)Ειμαι λάτρης των video games και κατακαμμένος gamer εδω και χρονια.

Πολύ ωραίο... Ειδικά τα φωνητικά!!!Υπέροχο αλήθεια... Πάντως σε αυτό που είπε ο Muttley... Θα γούσταρα ένα παιχνίδι το οποίο να ήταν adventure/fighting και στις μάχες να έπαιζε μουσική τύπου hardcore ή κάτι σε επικομεταλιές στυλ Nightwish κλπ... Και σαν main μουσική κάτι σε στυλ Enigma... Θα μέτραγε άγρια... Και αν η πλοκή ήταν και αγαπημένη πλοκή στο metal κοινό (βλέπε ζόμπι/νεκροταφεία/σπαθιά/μαγείες/κλπ) τότε το παιχνίδι θα έκανε άπειρες πωλήσεις...

Nikolas είπε:
Muttley: Άκουσε ότι θες (μπες και στο www.northbysound.com αν είναι για να ακούσεις κι άλλα πράγματα για παιχνίδια, κλπ).
Τι είπες τώρα!! Εδώ μιλάμε με το "Dragon" κλειδαμπαρώθηκα... τρόμαξα  ;D

Πολύ καλή δουλειά και πάλι μπράβο

Nikolas είπε:
αλλά δεν ξέρεις το παιχνίδι.
....οπότε λίγο δύσκολο να το κρίνω ως όλον. Δεν είναι κακο αλλά έχω ακούσει και καλύτερά σου.

Πικάρει ή πρέπει να αλλάξω ακουστικά;

Εκείνο το Γρηγοριανοϊνδιάνικο των φωνών με μπερδεύει λίγο.

Αλλά τελικά είσαι ψιλοανίκανος να κάνεις κάτι κακό .....

Nikolas είπε:
Είναι για ένα παιχνίδι που παίζει στην Καραϊβική με ζόμπι και τέτοια...
Ζόμπι στην Καραϊβική!!!

Να δύο λέξεις που δεν φαντάστηκα ποτέ στην ίδια πρόταση! Καλά μιλάμε έχουν ξεφύγει παντελώς με την καλή έννοια.  Το music score όπως πάντα professional. Σε βάζει στο κλίμα και είναι επιβλητικό. GREAT. Σαν θεματολογία game μου άρεσε πιο πολύ ο "ψυχίατρος Harry”, βέβαια όλα αυτά υποθετικά, διότι δεν τα έπαιξα (yet). Σε ποια «σκηνή» του game θα ακούγεται;

Να πω για το παιχνίδι: Είναι 20:00 και αντί να φτιάχνω τη μουσική για το trailer (να σας το δείξω βρε παιδί μου το παιχνίδι πως είναι), κάθομαι και παίζω!  ;D Σοβαρά είναι εθιστικό του κερατά... Και δεν έχει πολύ σκέψη... μπαμ μπούμ χλάτς χλουτς (όπλα και σπαθιά).

Ζόμπι και Καραϊβική: Voodoo people maaaan... ;D

Κώστα: Είναι άλλο το στυλ για αυτό μπορεί να έχω κάνει και καλύτερα. Τέλος πάντων κλασσικός παραμένω αλλά γουστάρω. Οι φωνές δικές μου, και για αυτό μπορεί να μπερδεύουν λίγο: Με έγραψα 5-7 φορές και την μία έλεγα ΚΕ-ΜΙ-ΝΕ και την άλλε ΚΟ-ΜΙ-ΝΑ και βγήκε ένας αχταρμάς που μου άρεσε να πω την αλήθεια! ;D

funky_bassman: Thanks! ^_^ Μωρε συμφωνώ... απλά ακολουθώ τις οδηγίες των πελατών, τι να κάνω... ;)

Sir Muttley: Χαχα... το είχα γράψει για ένα διαγωνισμό 3 χρόνια τώρα... Αλλά κ@λ@λέει νομίζω... (Επίσης είναι μάλλον κλεμμένο από 2 διαφορετικά θέματα... (το ένα είναι το θέμα του φιλιού απο το shrek I...), το άλλο από κάποιο με θάλασσα, κλπ...). Το κλοπιραϊτ πέφτει σύννεφο σε τέτοιες φάσεις, και κατά λάθος μάλιστα...

Λάκη: Το παιχνίδι έχει καμμιά 15αριά πίστες (levels) με διάφορα objectives. Όταν σου την πέφτουν οι voodoo priests... εεεε τότε παίζει αυτό! ;D

(Πάω να δουλέψω στο trailer πάλι...)

Νικόλα πολύ ωραίο για το στυλ που υποψιάζομαι αλλά μοιάζει αρκετά στο God of War... Το έχεις ακούσει;

RayDTutto είπε:
Νικόλα πολύ ωραίο για το στυλ που υποψιάζομαι αλλά μοιάζει αρκετά στο God of War... Το έχεις ακούσει;
Ομολογώ πως όχι αλλά ο γιουτούμπι μου έβγαλε το παρακάτω:

Κάτι τέτοιο εννοείς; Αν ναι, καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς (και μου έδωσες ιδέες βασικά... ;D)

Καλά εγώ για το πρώτο έλεγα, αλλά το στυλ είναι το ίδιο, ναι...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back