Να πω για το παιχνίδι: Είναι 20:00 και αντί να φτιάχνω τη μουσική για το trailer (να σας το δείξω βρε παιδί μου το παιχνίδι πως είναι), κάθομαι και παίζω! ;D Σοβαρά είναι εθιστικό του κερατά... Και δεν έχει πολύ σκέψη... μπαμ μπούμ χλάτς χλουτς (όπλα και σπαθιά).
Ζόμπι και Καραϊβική: Voodoo people maaaan... ;D
Κώστα: Είναι άλλο το στυλ για αυτό μπορεί να έχω κάνει και καλύτερα. Τέλος πάντων κλασσικός παραμένω αλλά γουστάρω. Οι φωνές δικές μου, και για αυτό μπορεί να μπερδεύουν λίγο: Με έγραψα 5-7 φορές και την μία έλεγα ΚΕ-ΜΙ-ΝΕ και την άλλε ΚΟ-ΜΙ-ΝΑ και βγήκε ένας αχταρμάς που μου άρεσε να πω την αλήθεια! ;D
funky_bassman: Thanks! ^_^ Μωρε συμφωνώ... απλά ακολουθώ τις οδηγίες των πελατών, τι να κάνω...
Sir Muttley: Χαχα... το είχα γράψει για ένα διαγωνισμό 3 χρόνια τώρα... Αλλά κ@λ@λέει νομίζω... (Επίσης είναι μάλλον κλεμμένο από 2 διαφορετικά θέματα... (το ένα είναι το θέμα του φιλιού απο το shrek I...), το άλλο από κάποιο με θάλασσα, κλπ...). Το κλοπιραϊτ πέφτει σύννεφο σε τέτοιες φάσεις, και κατά λάθος μάλιστα...
Λάκη: Το παιχνίδι έχει καμμιά 15αριά πίστες (levels) με διάφορα objectives. Όταν σου την πέφτουν οι voodoo priests... εεεε τότε παίζει αυτό! ;D
(Πάω να δουλέψω στο trailer πάλι...)