Καλησπερα σε ολους.Καθομουν αμεριμνος σημερα το βραδυ και εκανα προβα για 1000στη φορα τα κομματια που εχουμε ορισει με το συγκροτημα μου για μια συναυλια που προκειτε να κανουμε σε εναν μηνα,και οπως καταλαβαινετε σαν πρωτη μας συναυλια το ανχος ειναι μεγαλο.
Θα ηθελα λοιπον να ακουσετε τα παρακατω σολο απο το γνωστο Knockin on heavens door - GnR και να μου πειτε την γνωμη σας για τον ηχο..Ποσο κοντινος ειναι στον αυθεντικο τους ηχο?
Βεβαια ειναι πολυ χαλια γιατι η ηχογραφιση εχει γινει απο το κινιτο που ειχα προχειρο εκεινη την στιμγη αλλα..it doesnt matter...οποιος εχει εμπειρα αυτια πιστευω θα καταλαβει..επισης καθε παρατηρηση ως προς τον τροπο παιξιματος ειναι δεκτη ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
Χρησιμοποιω :
Ibanez grgr121ex
Powersound pickups
Marshall valvestate vs30r AMP
Boss gt-6 Πεταλιερα
Επισης αν καποιος θελει να του πω τα settings της πεταλιερας πολυ ευχαριτως ^^
Voice019.mp3
Θα ηθελα λοιπον να ακουσετε τα παρακατω σολο απο το γνωστο Knockin on heavens door - GnR και να μου πειτε την γνωμη σας για τον ηχο..Ποσο κοντινος ειναι στον αυθεντικο τους ηχο?
Βεβαια ειναι πολυ χαλια γιατι η ηχογραφιση εχει γινει απο το κινιτο που ειχα προχειρο εκεινη την στιμγη αλλα..it doesnt matter...οποιος εχει εμπειρα αυτια πιστευω θα καταλαβει..επισης καθε παρατηρηση ως προς τον τροπο παιξιματος ειναι δεκτη ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
Χρησιμοποιω :
Ibanez grgr121ex
Powersound pickups
Marshall valvestate vs30r AMP
Boss gt-6 Πεταλιερα
Επισης αν καποιος θελει να του πω τα settings της πεταλιερας πολυ ευχαριτως ^^
Voice019.mp3
Attachments
Τελευταία επεξεργασία από moderator: